Dragoceno v vsaki industriji

Odkrijte, kako LiveAgent izboljša vaše bančno ali zavarovalno poslovanje.

  • ✓ Brez stroškov namestitve    
  • ✓ Podpora 24/7    
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Povečajte zagovorništvo

Ustvarite pozitiven CX, zaradi katerega bodo vaše stranke govorile o vas.

24%

Skrajšajte odzivni čas

Izboljšajte stopnje prvega odziva z avtomatiziranim usmerjanjem zahtevkov.

37%

Zmanjšajte količino zahtevkov

Zmanjšajte število dohodnih zahtevkov za podporo z bazo znanja.

Industry background

Programska oprema za pomoč uporabnikom za bančno industrijo

Vlagajte v svoje stranke z vodilno službo za pomoč uporabnikom. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje z LiveAgent.
  • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022
  • Programska oprema za pomoč uporabnikom za bančno industrijo - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
  • Programska oprema za pomoč uporabnikom za bančno industrijo - LiveAgent is a fully-featured web-based live chat and helpdesk software. LiveAgent harnesses the power of a universal inbox, real-time live chat, built-in call center, and a robust customer service portal. Join companies like BMW, Yamaha, Huawei and Oxford University in providing world-class customer service.
  • Programska oprema za pomoč uporabnikom za bančno industrijo - P - 102188 - LiveAgent
Posredniška in ponavljajoča se opravila dodelite programski opremi za pomoč uporabnikom, da se bodo vaši agenti lahko osredotočili na negovanje odnosov s strankami.
Povečajte učinkovitost svoje podpore, hkrati pa znižajte režijske stroške z našo programsko opremo za pomoč strankam.
Zaščitite podatke svoje stranke z najsodobnejšimi varnostnimi ukrepi, vključno s šifriranjem HTTPS, ublažitvijo DDoS in drugimi.
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Zaščitite pomembne podatke
Slido green logo

Prisotnost kapitalizacije v spletnem svetu

Tehnologija in digitalna preobrazba sta spremenila način, kako stranke prihajajo v stik z bankami in zavarovalnicami. Večino potreb je mogoče izpolniti na spletu prek običajnega namizja ali prek mobilnih aplikacij. Izkoristite svoje spletno mesto in dodajte moč storitve za stranke s storitvijo LiveAgent za finančni sektor.
banking insurance-illustration
Banking insurance illustration

Stranke naj bodo v varnem zavetrju

Tako kot vaše stranke želijo svoj denar varovati in ga izkoristiti, enako želite doseči s storitvijo za stranke. LiveAgent za finančni sektor vam ponuja veliko možnosti, kako to doseči z minimalnim tveganjem.

Prihranite čas

Z našim vrhunskim klepetom v živo prihranite ne samo svoj čas, temveč tudi čas svojih strank. Funkcija projekcije tipkanja v realnem času vam zelo pomaga in vam omogoča hiter prikaz tistega, kar stranke pišejo. Tako lahko pripravite odgovore in jim jih zagotovite pravočasno.
Real-time typing feature in Customer service software - LiveAgent

Prihranite več z LiveAgentom

Analizirajte in primerjajte LiveAgent z različnimi rešitvami za podporo strankam ter izberite eno z najbolj ustreznimi funkcijami za vašo panogo in najboljšo ceno .

Ne more se motiti več kot 21.000 podjetij

Oglejte si naše zgodbe o uspehu in pričevanja ter odkrijte pozitiven vpliv uporabe programske opreme za pomoč uporabnikom na bančništvo.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
[extrafaq headline = "Pogosta vprašanja" question-1 = "Zakaj bi morala institucija za bančno zavarovanje imeti programsko opremo za pomoč strankam?" answer-1 = "Finančne institucije potrebujejo programsko opremo za pomoč strankam, da vodijo evidence o zahtevah za pomoč strankam in učinkovito služijo strankam." question-2 = "Zakaj bi se odločil za LiveAgent?" answer-2 = "Programska služba za pomoč uporabnikom LiveAgent vodi k večjemu zadovoljstvu strank, saj svojim strankam omogoča hitrejši in učinkovitejši način, kako lahko dobijo odgovore na vprašanja. Poleg tega je LiveAgent enostaven za uporabo, cenovno ugodno in z več kot 180 funkcijami za izboljšanje vaših vsakodnevnih opravil. "question-3 =" Kakšne so prednosti LiveAgentja? " answer-3 = "LiveAgent podjetjem pomaga upravljati podporo strankam na eni platformi in ponuja inovativne rešitve, ki zmanjšujejo čas pogovora s telefonom, povečajo prijaznost do uporabnikov in izboljšajo izkušnjo strank."

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico