Dragoceno v vsaki industriji

Odkrijte, kako LiveAgent izboljša poslovanje s programsko opremo.

  • ✓ Brez stroškov nastavitve
  • ✓ Podpora 24/7
Začnite | 14 dni brezplačno Oglejte si v delovanju
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo

Povečajte zagovorništvo

Ustvarite pozitiven CX, zaradi katerega bodo vaše stranke govorile o vas.

24%

Skrajšajte odzivni čas

Izboljšajte stopnje prvega odziva z avtomatiziranim usmerjanjem zahtevkov.

37%

Zmanjšajte količino zahtevkov

Zmanjšajte pritok zahtevkov v zvezi s podporo z bazo znanja.

Industry background

Iščete boljšo programsko opremo za pomoč uporabnikom?

LiveAgent je najbolj pregledovana in ocenjena s številko 1 programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letu 2019. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje z LiveAgent.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

3 razlogi, zakaj se podjetja za razvoj programske opreme odločijo za LiveAgent

Opolnomočite svoje uporabnike s samopostrežnimi možnostmi z ustvarjanjem obsežnih baz znanja, napolnjenih s članki, vodniki, forumi in pogosto zastavljenimi vprašanji.

Potencialne stranke vodite skozi prodajni lijak tako, da v realnem času odgovorite na njihova vprašanja.

Izkoristite naša polja za povratne informacije in predloge, da natančno ugotovite, kaj vaše stranke želijo in pričakujejo od vas.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo
focus on needs - illustration

Osredotočite se na potrebe

Različne stranke imajo različne potrebe, zato se morate osredotočiti na vse. Zahvaljujoč zmožnostim večkanalne programske opreme za pomoč uporabnikom lahko ostanete v stiku z njimi na različnih ravneh – naj bodo to družbena omrežja, klici, e-pošta ali klepet v živo v realnem času. Ne glede na to, od kod prihajajo vaše stranke, boste vedno na voljo zanje.

Ustvarite bazo znanj

Baza znanja in portal za podporo sta prva mesta, ki jih bo iskala večina vaših strank med iskanjem odgovorov. Robustne sposobnosti LiveAgentja vam dajejo dovolj moči, da ustvarite pogosto zastavljena vprašanja, pišete članke o samopostrežni pomoči ali oblikujete več kategorij glede na vaše podjetje.

create the knowledge base - illustration
complete the sales funnel - illustration

Izpopolnite prodajni lijak

Nekatere vaše bodoče stranke lahko stopijo v stik z vami prek klepeta v živo, kjer jim lahko takoj odgovorite. Pozneje vas lahko dobijo po običajni e-pošti in vas ne nazadnje tudi pokličejo. Vse informacije so na voljo v univerzalni mapi “Prejeto”, zato lahko sledite njihovim potrebam in zahtevam. Super, kajne?

Ne more se motiti več kot 21.000 podjetij

Oglejte si naše zgodbe o uspehu in pričevanja strank ter odkrijte pozitiven vpliv uporabe programske opreme za pomoč uporabnikom na avtomobilsko industrijo

Povezani članki zprogramska oprema & Internet
Page - 8

Zagotovite odlične storitve za stranke

Sorry, I am unable to provide a summary in a specific language without the original text. If you provide the text, I can help summarize it for you.

Odlična storitev za stranke se začne z boljšo programsko opremo službe za pomoč uporabnikom. Oglejte si prednosti LiveAgent in začnite v 5 minutah.

Zagotovite odlične storitve za stranke

Povečajte prihodek s klepetom v živo. Naša programska oprema vam omogoča povečanje zaslužka za 48 %. Prilagodljiva in enostavna za uporabo.

Page - 4

Zagotovite odlične storitve za stranke

Sorry, I am unable to fulfill your request as it is unclear what the given TEXT is. Can you please provide the TEXT for me to summarize?

Odlična storitev za stranke se začne z boljšo programsko opremo službe za pomoč uporabnikom. Oglejte si prednosti LiveAgent in začnite v 5 minutah.

Zagotovite odlične storitve za stranke

Klepet v živo in klicni center LiveAgent sta orodji, ki lahko povečata prihodek in izboljšata storitve za stranke. LiveAgent ponuja tudi večkanalno rešitev s številnimi funkcijami. Začnite brezplačen preizkus zdaj!

LiveAgent je programska oprema za pomoč uporabnikom, ki se prilagaja potrebam različnih poslovnih modelov. Raziščite, kako LiveAgent ustreza vaši niši. Agencija Edu in nevladne organizacije se zanašajo na LiveAgent.

Prava izbira za vsako poslovanje

The text discusses various aspects of customer support and management, including the use of customer satisfaction surveys, incentives, and live chat for small businesses. It emphasizes the importance of building long-term relationships with customers and offers solutions, such as the LiveAgent software, to improve customer support and satisfaction. The text also encourages implementing learned knowledge for a better user experience and provides a list of free software for support and customer management.

Ali stranke, ki uporabljajo vaše gostovanje, potrebujejo bolj kvalitetno pomoč? Dajte jo jim s pravo programsko opremo. Preizkusite LiveAgent, 14 dni brezplačno, brez pripetih nizov.

Programska oprema za pomoč uporabnikom za spletno gostovanje

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam za mala in srednja podjetja, ki ponuja večkanalni pristop za zagotavljanje odličnih storitev za stranke, vključno s funkcijami klepetanja v živo, podporo na družbenih omrežjih in e-poštnim sistemom. Podpira 43 različnih prevodov, ponuja več možnosti plačila, vključno z brezplačno preizkusno različico, in je enostaven za uporabo. LiveAgent je najbolj cenjena in najbolje ocenjena programska oprema, ki jo lahko uporabljajo mala in srednja podjetja ter nekatera velika podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x