Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Primeri skriptov IVR

Vzpostavitev profesionalnega sistema IVR lahko v veliki meri pomaga podjetjem izboljšati svojo telefonsko podporo in povečati zadovoljstvo strank. Učinkovit skript IVR ne samo, da vam omogoča samodejno usmerjanje dohodnih klicev na prave oddelke ali agente, ampak tudi odpravlja dolge čakalne vrste in čakalne dobe. Pozdravna sporočila in sporočila IVR, ki jih vaši klicatelji slišijo, ko pokličejo vaše podjetje, določajo ton celotne interakcije, zato je pomembno, da jih pravilno izvedete.

Primeri skriptov IVR
IVR v praksi

Dobro napisani skripti IVR lahko povečajo dojemanje blagovne znamke in ustvarijo lahkotno in prijetno uporabniško izkušnjo za vsakega klicatelja. Medtem pa lahko neučinkoviti skripti IVR frustrirajo in zmedejo klicatelje, kar ima za posledico trajen negativen vtis o podjetju. Uporabite naslednje najboljše prakse IVR in primere skriptov IVR skupaj z nekaterimi najpogostejšimi frazami za ustvarjanje lastnih skriptov IVR.

Peter Komornik

LiveAgent združuje odličen klepet v živo, ticketing in avtomatizacijo, ki nam omogočajo, da lahko našim strankam nudimo izjemno podporo.

Peter Komornik, direktor
logo slido black

Najboljše prakse skripte IVR in napake, ki se jim je treba izogniti

  • Izogibajte se preveč možnosti menija

Po dolgem in zapletenem meniju IVR je lahko klicateljem težko krmariti – na splošno je priporočljivo zagotoviti do 5 možnosti glavnega menija, ki jih je treba navesti po pomembnosti.

  • Na koncu postavite razširitvene številke

Klicatelji morda ne vedo, katero razširitev iščejo, vendar vedo, kateri oddelek potrebujejo – poskrbite, da bodo vedno slišali možnost pred dejanjem (»Za prodajo pritisnite 1«, namesto »Pritisnite 1 za prodajo«.)

  • Naj bo preprosto in pišite za uho

Uporabljajte jezik, ki je jasen in lahko razumljiv vsem, ki morda kličejo na vašo podporo – izogibajte se nepotrebnim specifičnim izrazom, okrajšavam in zapletenim besedam.

  • Obvestite stranke o čakalnih dobah

Sporočite klicateljem, kako dolgo bodo morali čakati, da se povežejo z agentom v živo, kadar koli jih morate postaviti v čakalno vrsto klicev ali na čakanje, da bodo vedeli, kaj lahko pričakujejo, in lahko ustrezno upravljajo svoj čas.

  • Razmislite o možnosti povratnega klica

Ko so linije prezasedene in čakalne vrste predolge, poskrbite, da omogočite samodejno funkcijo povratnega klica, da skrajšate čakalne vrste klicev, zmanjšate napor strank in število opuščenih klicev.

Primeri skriptov IVR

IVR pozdravna sporočila

Možnosti menija IVR

Na čakanju

Dosežen je najdaljši čakalni čas

Čakalna vrsta sporočil za povratni klic

Sporočila izven delovnega časa

Sporočila o prazničnem zaprtju

Sporočila glasovne pošte

Pogosto zastavljena vprašanja

Kaj pomeni IVR?

IVR je kratica za Interactive Voice Response. IVR je sistem, ki uporabnikom omogoča interakcijo s podjetji po telefonu in samodejno izbere potek dejanja, ki mu sledi.

Kako snemate sporočila IVR?

Sporočilo IVR lahko posnamete z možnostjo snemanja glasu v programski opremi za klicni center. Najprej morate ustvariti skupino IVR za oddelek ali storitev, nato pa lahko posnamete svoj glas.

Kako pozdravite stranko ob klicu?

Ko stranko pozdravite ob klicu, lahko uporabite frazo »Živijo, [NAME], kako si?« ali “Živjo, [NAME], kako lahko pomagam?”

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

{ “@context”: “https://schema.org”, “@type”: “FAQPage”, “mainEntity”: [{ “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kaj pomeni IVR?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “IVR je kratica za Interactive Voice Response. IVR je sistem, ki uporabnikom omogoča interakcijo s podjetji po telefonu in samodejno izbere potek dejanja, ki mu sledi.” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kako snemate sporočila IVR?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Sporočilo IVR lahko posnamete z možnostjo snemanja glasu v programski opremi za klicni center. Najprej morate ustvariti skupino IVR za oddelek ali storitev, nato pa lahko posnamete svoj glas.” } }, { “@type”: “Vprašanje”, “name”: “Kako pozdravite stranko ob klicu?”, “acceptedAnswer”: { “@type”: “Odgovor”, “text”: “Ko stranko pozdravite ob klicu, lahko uporabite besedno zvezo Živjo, [NAME], kako ste? ali Pozdravljeni, [NAME], kako lahko pomagam?” } }] }
Nazaj na predloge Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico