WordPress kontrolni seznam plugin

Hitro naredite sezname opravil.

  • ✓ Brez stroškov nastavitve
  • ✓ Podpora strankam 24/7
Industry background

Zakaj bi morali izbrati naš vtičnik za kontrolni seznam?

Ljudje imajo radi kontrolne sezname. Če želite, da vaše spletno mesto WP postane bolj zanimivo, namesto dolgočasnega označenega seznama ustvarite interaktivni kontrolni seznam in ga delite z drugimi uporabniki.

cleverness of LiveAgent

Enostaven za ustvarjanje

Ustvarite kontrolni seznam na spletu tako kot objavo v spletnem dnevniku in kopirajte kratko kodo v katero koli vrsto vsebine, ki jo želite uporabiti.

personalization features of LiveAgent

Interaktivno

Kontrolne sezname je mogoče natisniti, deliti na družbenih omrežjih in shraniti na mobilne naprave.

provide help with LiveAgent

Prilagodljivo

Na kontrolnem seznamu lahko prilagodite skoraj vse, kot so slike, pridružene povezave, notranje povezave, zunanje povezave in celoten dizajn predloge.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

SEO prijazno

Celoten kontrolni seznam je napisan v JSON LD, kar pomeni, da je skladen z označevanjem sheme. Posledično se lahko vsebina kontrolnega seznama prikaže v bogatih delčkih in pozitivno vpliva na uvrstitev v iskalnikih.

Kakšne so prednosti uporabe vtičnika za kontrolni seznam WP?

Integrations pricing-icon

Zmanjšana stopnja obiskov ene strani

Integrations pricing-icon

Povečan promet na spletnem mestu

Integrations pricing-icon

Izboljšana prepoznavnost blagovne znamke

Integrations pricing-icon

Izboljšana uporabniška izkušnja

Kako ustvariti seznam opravil z vtičnikom za kontrolni seznam WP

Kontrolni seznam je preprost način za ustvarjanje seznama opravil za vaše spletno mesto. Najboljši del? Uporabite ga lahko v kateri koli temi, ki podpira kratke kode! Na kontrolni seznam boste morali samo dodati elemente, da bo pravilno deloval.

Kakšne so razlike med priljubljenimi vtičniki za kontrolni seznam?

Pomembno je razumeti, da ko govorimo o vtičnikih kontrolnih seznamov, govorimo posebej o tistih, ki so bili ustvarjeni predvsem za gledalce ali uporabnike vašega spletnega mesta in ne o backend kontrolnih seznamih za avtorje itd.

Na voljo je veliko odličnih vtičnikov za kontrolni seznam, vendar ima večina od njih eno skupno lastnost: ustvarijo kontrolni seznam korakov, ki jim morajo uporabniki slediti. Če je to vse, kar potrebujete, je v redu, če pa želite dodati povezave, slike ali vdelati kontrolni seznam za označevanje sheme, si oglejte spodnjo tabelo.

Najdete lahko kratko primerjavo razpoložljivih vtičnikov kontrolnega seznama spletnega mesta WordPress, tako da se lahko odločite, kateri vam je ljubši, glede na vaše potrebe in želje.

LiveAgent - How to choose the right knowledge base tool?

Bi radi sprobali?

Naš vtičnik Checklist je brezplačen izdelovalec kontrolnih seznamov WP, ki je preprost in enostaven za uporabo. Izboljšajte svoj UX v nekaj minutah.

Združite ga z drugimi uporabnimi vtičniki

Ali želite izboljšati svojo storitev za stranke, uporabniško izkušnjo in prizadevanja za SEO z razširitvami WP? Preizkusite te vtičnike.

Vtičnik za klepet v živo

Čeprav vam lahko vtičnik kontrolnega seznama WP pomaga pri UX, je najbolje, da zagotovite tudi podporo. Klepet v živo omogoča uporabnikom, da preskočijo glasovne ali besedilne stike. Najboljša stvar pri klepetu v živo je, da lahko zmanjša število poizvedb in vam pomaga, da se osredotočite na pomembnejša opravila.

Integrations pricing-icon

Notranji povezovalni vtičnik

Notranje povezovanje je priljubljena marketinška tehnika. Vtičnik za notranje povezovanje samodejno doda povezave na podlagi vaših nastavljenih ključnih besed in preferenc. Poleg tega lahko določene URL-je uvrstite na črni seznam, da preprečite avtomatiziran notranji postopek povezovanja.

Povezani članki zVtičnik kontrolnega seznama WordPress
Naučite se ključnih razlik med upravljanjem vsebine in upravljanjem znanja ter kako ju implementirati v svojo marketinško strategijo.

Upravljanje vsebin vs upravljanje znanja

Upravljanje vsebin se osredotoča na ustvarjanje, organiziranje in objavo digitalnih vsebin, medtem ko se upravljanje znanja osredotoča na zajemanje, organiziranje in deljenje znanja znotraj organizacije. Obe sta ključni za učinkovito upravljanje informacij in spodbujanje rasti in inovacij v organizaciji.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x