Najboljši vtičnik WordPress za notranje povezovanje plugin

Odkrijte, kako vtičnik izboljšuje vaša prizadevanja za SEO.

  • ✓ Brez stroškov nastavitve
  • ✓ Podpora strankam 24/7
Industry background

Kaj lahko naredi orodje za interno povezovanje WP?

Dodajanje notranjih povezav je lahko zamudno in dolgočasno, če morate vsako povezavo ustvariti ročno. Na srečo obstaja enostavna rešitev: vtičnik za notranje povezave iz Quality Unit. Več o funkcijah spodaj.

cleverness of LiveAgent

Diverzificirana sidrna besedila

Ste zaskrbljeni zaradi ponavljajočih se sidrnih besedil? Ni potrebno. Omogočamo vam, da vnesete besedne zveze, sopomenke in sorodne besedne zveze, ki jih želite povezati z vsako ključno besedo za naravno in vsestransko notranje povezovanje.

personalization features of LiveAgent

Samodejno povezovanje

Samodejno povezovanje je glavna značilnost vtičnika, ki vam omogoča, da se osredotočite na druge dejavnosti SEO in trženja, namesto da ročno dodajate notranje povezave vsakemu od vaših člankov. Kaj lahko pričakujete? Preprosto vnesite ali uvozite ključne besede in nastavite želeni URL.

provide help with LiveAgent

Črni seznam URL-jev

Črni seznam vam omogoča, da navedete URL-je, ki jih ne želite vključiti v postopek avtomatizacije. Na ta način lahko navedete URL-je, kot so strani za prijavo in strani za odjavo, vtičnik pa se jim bo izognil na vašem spletnem mestu WP.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Množični uvoz vaših ciljnih ključnih besed

Ali se želite izogniti dodajanju vsake ključne besede posebej? Naša funkcija množičnega uvoza vam omogoča, da ključne besede naložite prek datoteke CSV v samo nekaj sekundah.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Omogočene taksonomije

Pri medsebojnem povezovanju vsebine je treba upoštevati aktualnost. Z uporabo vtičnika za avtomatizacijo medsebojnega povezovanja lahko določite, kako želite, da bo vaša vsebina povezana s svojimi taksonomijami WordPress. Tako je mogoče omejiti določene ključne besede. Na primer, če želite, da je vaša povezava do e-knjige prikazana samo v razdelku Recenzije knjig z oznako “fiction”, lahko to preprosto storite z našim vtičnikom.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

API za Google Search Console

Če nimate Excelovega lista ključnih besed, na katere želite ciljati z notranjimi povezavami, vam ni treba skrbeti. Z našim API-jem za Google Search Console lahko samodejno uvozite ustrezne ključne besede za svoje spletno mesto WordPress.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Določeno število povezav za vsak članek/odstavek

Ker se članki razlikujejo po dolžini, boste morda želeli nastaviti določeno število povezav na podlagi števila besed, tako da se izognete prevelikemu ali premajhnemu številu povezav. To je mogoče storiti za odstavek ali za celoten članek.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Samodejni uvoz ključnih besed iz Yoast SEO/RankMath

Ali imate nameščene vtičnike Yoast SEO ali RankMath? Uvozite vse svoje ključne besede iz svoje baze podatkov in si prihranite nekaj časa.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Cilji povezav po meri

Možno je nastaviti cilje povezav po meri, kot so; odprite v novem oknu, istem zavihku ali pojavnem oknu.

smart and intelligent call routing by LiveAgent

Ne spreminja starih notranjih povezav

Ročno dodane povezave ne bodo spremenjene, zato vam ni treba skrbeti.

Razlogi za dodajanje notranjih povezav

Notranje povezave, znane tudi kot povezovanje na mestu ali povratne povezave, so hiperpovezave, ki povezujejo strani na enem mestu. Najdete jih lahko znotraj besedila na strani. To se razlikuje od zunanjih povezav, ki povezujejo na druga spletna mesta. Več o prednostih notranjih povezav izveste spodaj.

Integrations pricing-icon

Zmanjšajte stopnjo obiskov ene strani in povečajte zadrževanje uporabnikov

Notranje povezave so odličen način za ohranjanje aktivnosti bralcev na strani. Posledično imate večjo možnost, da jih pretvorite v stranke ali da dokončate želeno dejanje.

Integrations pricing-icon

Izboljšana SEO uvrstitev

Pomen notranjih povezav se ne širi le na bralce, ampak tudi na iskalnike. Pravilna uporaba notranjih povezav lahko pomaga Googlu pri razumevanju strukture vašega spletnega mesta, kar lahko pomaga povečati promet/SEO na lestvici.

Integrations pricing-icon

Lastniški kapital prenesene povezave

Notranje povezave so pomembne tudi zato, ker vam pomagajo širiti lastnost povezav ali, z drugimi besedami, povezovanje z ene strani na drugo. V bistvu je ideja, da lahko več strani med seboj prenaša vrednost in avtoriteto ter posledično izboljša uvrstitev in vidnost strani ter prepreči osirote strani.

LiveAgent - What is help desk software

Ali lahko samodejno notranje povezovanje škodi vašemu SEO?

Obstaja stigma, ki obkroža vtičnike samodejnih notranjih povezav, saj mnogi ljudje verjamejo, da so lahko škodljivi zaradi ponavljajočih se sidrnih besedil in nepovezanih notranjih povezav. Oba sta upravičena razloga za zaskrbljenost, saj ne želite povzročiti, da vas Google kaznuje ali svojim uporabnikom omogočiti slabo izkušnjo.

Vse te pomisleke smo upoštevali pri razvoju našega notranjega povezovalnega vtičnika. Kot rečeno, vam vtičnik omogoča, da dodate več možnosti sidrnega besedila za vsako ključno besedo in nastavite ustrezne povezave na podlagi določenih vrst objav, kategorij in oznak.

S tema dvema funkcijama lahko preprečite kakršne koli težave z ustreznostjo in ponavljajočimi se sidrnimi besedili. Poleg tega lahko jasno določite, koliko povezav želite na članek/odstavek.

Kdo ima koristi od notranjega povezovanja?

Integrations pricing-icon

Blogerji

Samodejno notranje povezovanje je odličen način za izboljšanje vašega spletnega dnevnika, saj vam ni treba ročno dodajati povezav, kar je še posebej koristno, če imate veliko vsebine. Glede na vaše nastavitve bo vtičnik dodal notranje povezave na vse vaše spletne dnevnike, ne da bi prepisal povezave, ki ste jih dodali ročno. Prav tako preprečuje osirotele vsebine, kar pa preprečuje težave s SEO, kot je nizka uvrstitev v iskalnikih. Na splošno lahko blogerjem prihrani čas.

Integrations pricing-icon

Agencije

Vtičniki za notranje povezovanje so v bistvu vtičniki SEO. Tako je koristen ne samo za posameznike in podjetja, temveč tudi za agencije, ki zagotavljajo storitve SEO. Posledično lahko integrirate interno strategijo za ustvarjanje povezav za velike stranke, ne da bi vam bilo treba definirati povezave za vsako stran na njihovem spletnem mestu.

Integrations pricing-icon

Podjetja

Ohranite pozitivno uporabniško izkušnjo na svojem spletnem mestu in poskrbite, da bodo vaše potencialne stranke dlje angažirane, da bodo zlahka našli informacije. Svoje spletno mesto povežite tako, kot želite, tako da na seznam dovoljenih kategorij ali URL-jev uvrstite tiste, ki jih ne želite medsebojno povezati.

Ste pripravljeni izboljšati svojo strategijo notranjega povezovanja?

Uporabniki WP lahko brezplačno prenesejo in uporabljajo vtičnik za interno povezovanje. Takoj spremenite svojo uporabniško izkušnjo in izboljšajte svoja prizadevanja za SEO.

Vtičniki WP, ki se vam bodo morda zdeli koristni

Želite izboljšati svoje spletno mesto z več razširitvami WP? Razmislite o dodajanju dodatnih vtičnikov, tako da izboljšate svoj UX in storitve za stranke.

Vtičnik za klepet v živo

Vaša sposobnost hitrega odzivanja na obiskovalce vašega spletnega mesta pomembno vpliva na uporabniško izkušnjo in ugled blagovne znamke. Najboljši način, da ste takoj na voljo, je, da imate na spletnem mestu pripomoček za klepet v živo.

Integrations pricing-icon

Vtičnik za kontrolni seznam

Bralcem ponudite interaktivne kontrolne sezname, ki so preprosti, a sodobni. Kontrolne sezname je mogoče shraniti, dati v skupno rabo in natisniti. Prav tako pazite, da se promet na vašem spletnem mestu povečuje, saj je kontrolni seznam skladen z označevanjem sheme.

Povezani članki zVtičnik za notranje povezovanje WordPress
Naš kontrolni seznam za zagon spletnega mesta WordPress vam bo pomagal pripraviti vaš projekt za rast brez nepotrebnih napak. Končni vodnik od točke do točke.

Kontrolni seznam za zagon spletnega mesta WordPress

Preden lansirate svojo spletno stran, preverite vse podrobnosti, vključno s kontakti, družabnimi profili in vsebino. Dodajte nagrade in ocene ter preverite pravopis. Prav tako poskrbite za varnostno kopijo in preverite delovanje obrazcev. Integrirajte oblikovanje s kanali družbenih medijev in preverite vse povezave. Končno, poskrbite za odzivnost in hitrost nalaganja strani ter aktivirajte SSL certifikat.

LiveAgent je vodilna služba za pomoč uporabnikom za vaša WordPress spletna mesta. Združite najbolje ocenjeno službo za pomoč uporabnikom z najbolj priljubljenim CMS.

Iščete službo za pomoč uporabnikom za WordPress?

Klepet v živo pozitivno vpliva na prodajo in zadovoljstvo strank. Globalni trg programske opreme za klepet v živo raste in dosega vrednost 997 milijonov dolarjev do leta 2023. Klepet v živo ima najvišjo stopnjo zadovoljstva med vsemi kanali storitev za stranke. 79 % podjetij trdi, da ponudba podpore preko klepeta v živo pozitivno vpliva na prodajo, prihodke in zvestobo strank.

Pripravili smo podroben vodnik, ki vam bo pomagal najti najboljše platforme za začetek vašega startupa.

Oddaja ob zagonu kontrolni seznam imenika

Spletne platforme, kot so Capterra, AngelList, GeekWire, FinancesOnline in Tech In Asia, omogočajo tržnikom promocijo njihovih izdelkov ter povezovanje s strankami. Podjetja morajo izpolniti zahtevane obrazce za objavo.

Kontrolni seznam WordPress SEO vam bo pomagal doseči najboljše pozicije v Googlu in povečati organski promet na vaši spletni strani. Najboljši vodnik od točke do točke.

WordPress SEO kontrolni seznam

Optimizacija WordPress SEO je ključnega pomena za uvrstitev višje v iskalnikih. Kontrolni seznam vam pomaga, da poskrbite za pravilno optimizacijo vašega spletnega mesta. Pomembni elementi vključujejo gostovanje, domeno, prevajalske domene in WordPress temo.

Iščete vtičnike WP za izboljšanje vašega spletnega mesta? Oglejte si naše vtičnike WordPress za izboljšanje uporabniške izkušnje in storitve za stranke.

Izboljšajte z vtičniki WordPress

Podjetje je ustvarilo vtičnik SEO, ki samodejno ustvarja notranje povezave za članke na podlagi ključnih besed. To lahko izboljša uporabniško izkušnjo in porazdelitev lastniškega kapitala povezav glede na želje. Poleg tega so ustvarili nekaj brezplačnih vtičnikov WP za svojo interno ekipo, ki delujejo bolje kot obstoječe razširitve.

Kontrolni seznam SEO za nova spletna mesta bo zagotovil povečanje prometa in interakcije obiskovalcev. Razvijte optimizacijo iskalnikov s tem vodnikom po točkah.

Kontrolni seznam SEO za nova spletna mesta

Uporabite ključne besede z dolgim repom za optimizacijo svojega spletnega mesta in ciljajte na večjezično občinstvo. Preverjajte najnovejše Googlove posodobitve, odpravljajte tehnične napake SEO in ustvarjajte edinstvene naslovne oznake in meta opise za boljšo uvrstitev.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x