Dinamična vsebina

Kaj je dinamična vsebina?

Vsebina spletnega mesta, ki se pogosto spreminja glede na potrebe gledalca, je znana kot dinamična vsebina.

Ko kupec na spletni strani poda kakršno koli zahtevo, aplikacija deluje tako, da vsebina, ustvarjena in prikazana na zaslonu, temelji na željah stranke. To strankam pomaga do dobre izkušnje.

Vsi prejšnji obiski ene same stranke lahko pomagajo spremeniti vsebino, ki bi si jo uporabnik rad ogledal. Tudi jezikovna podpora je zelo v pomoč, saj se vsebina samodejno spremeni v jezik stranke, ki jo gleda.

Frequently asked questions

Kaj je dinamična vsebina?

Dinamična vsebina je vsa internetna in digitalna vsebina, ki se spreminja glede na podatke, s katerimi razpolagamo, pa tudi glede na vedenje in preference uporabnika. Lahko so objavljene v besedilni, video, zvočni ali mešani obliki. Na tej podlagi delujejo na primer YouTube algoritmi, ki prikazujejo gradivo glede na želje uporabnika.

Ali stranke cenijo dinamično vsebino?

Stranke cenijo dinamično vsebino, ker menijo, da je vsebina prilagojena njihovim interesom in željam ter je naslovljena tudi neposredno nanje. Večina družabnih medijev deluje po tem načelu, vendar se takšne vsebine pojavljajo tudi na spletnih mestih ali v storitvah za stranke.

Ali lahko v LiveAgent uporabljate dinamično vsebino?

V LiveAgent lahko uporabite dinamično vsebino. Ta se spremeni glede na potrebe gledalca. Strankini prejšnji obiski spletnega mesta pomagajo pri izbiri vsebine. Odlično deluje kot sistem za podporo jezikom, saj se vsebina spremeni v jezik odjemalca, ki brska po spletnem mestu.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Dobite popoln pregled klepeta in na zemljevidu poglejte vse obiskovalce na vaši spletni strani. Naredite boljši servis za stranke z LiveAgent. Berite o tem zdaj.

Pregled klepetov

Klepeta v živo omogočajo učinkovito pomoč strankam in povečujejo prodajo na spletnih mestih. Za dodajanje klepeta na spletno stran je treba izbrati ustrezno programsko opremo in prilagoditi gumb ter uporabljati proaktivna povabila in seznam pripravljenih odgovorov. Pripomoček za iskanje omogoča iskanje vsebine na spletnem mestu in LiveAgent ponuja brezplačen preizkus ter integracijo z drugimi rešitvami. LiveAgent ponuja tudi različne možnosti programa in podporo strankam.

Samodejno označevanje omogoča namestitve na spletnem mestu. Ta jezik za predloge je zaslužen za prilagajanje izbire podatkov.

Tekoče označevanje

Tekoče označevanje (Liquid Markup) je jezik za predloge, ki omogoča prilagajanje in prikazovanje podatkov v obvestilih po e-pošti in komentarjih zahtevkov. Prednosti tekočega označevanja vključujejo zamenjavo podatkov iz shranjene baze podatkov. Tekoče označevanje se pogosto uporablja v spletnih trgovinah za učinkovito upravljanje strank in izboljšanje poslovnega uspeha.

Vključite stranke in z lahkoto pošljite e-pošto z zaprto vsebino. Naše e-poštne predloge z zaprto vsebino so pripravljene za uporabo in popolnoma prilagodljive.

Predloge e-pošte z zaprto vsebino

E-poštni marketing je prilagodljiv način komuniciranja, ki vključuje transakcijske, relacijske in promocijske vrste sporočil. Ponudba zanimive in kakovostne vsebine na spletni strani ali družbenih medijih je ključna za uspešno pridobivanje e-poštnih naslovov. Po pridobitvi e-poštnega naslova, je potrebno poslati potrditveno sporočilo in redno pošiljati dragoceno vsebino za ohranjanje aktivnih naročnikov. E-poštna sporočila dobrodošlice so pomembna za vzpostavitev povezave z novimi strankami in lahko izboljšajo zvestobo blagovni znamki. Kratki zaključni stavki in navajanje kontaktnih informacij so pomembni za ustrezno zaključevanje poslovnih e-poštnih sporočil.

Spletna klepetalnica je način komunikacije med ljudmi preko interneta. Spletni klepet ne zahteva nobenega tipa programa.

Spletna klepetalnica

Podjetje LiveAgent ponuja brezplačno programsko opremo za klepet v živo, ki poveča zadovoljstvo strank, izboljša odzivne čase in produktivnost agentov ter poveča prihodke za podjetja. Brezplačna aplikacija za klepet v živo je prilagodljiva in jezikovno prilagodljiva ter se ponaša z najhitrejšim pripomočkom na trgu. Začetek je brezplačen, kreditna kartica ni potrebna, storitve pa so na voljo 24/7. Podjetje nudi tudi razne integacije ter je prejelo že nekaj nagrad in certifikatov.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico