IT sistem zahtevkov

Kaj je sistem zahtevkov za IT?

IT sistem za izdajanje zahtevkov je del službe za pomoč uporabnikom, ki vašim strankam olajša pomoč in vašim agentom hitre odgovore. Ko vam stranke pošljejo e-poštno sporočilo, klepetajo z zastopniki prek klepeta v živo ali se povežejo z vašim podjetjem prek drugega kanala – vsa komunikacija je shranjena v zahtevkih. Sistem IT zahtevkov upravlja z vsemi zahtevki, zato vašemu osebju za pomoč strankam pomaga ostati organiziran in učinkovit.

Frequently asked questions

Kaj je sistem zahtevkov za IT?

Sistem za izdajanje zahtevkov za IT je sistem, ki organizacijam omogoča reševanje njihovih notranjih poizvedb o podpori IT z upravljanjem in racionalizacijo procesa reševanja težav. Agenti obravnavajo posamezne elemente, imenovane zahtevki, ki jim omogočajo, da spoznajo težavo, s katero se sooča uporabnik.

 

Kako deluje sistem zahtevkov za IT?

Sistem za izdajanje zahtevkov za IT deluje tako, da ustvari zahtevek, v katerem so zabeležene interakcije s podporo ali zahtevo po storitvah. Zastopnik ima dostop do zahtevka in ima zato dostop do komunikacije v eni neprekinjeni niti. Na ta način agent ali stranka odpre nit, ki se je pojavila pred tem in lahko to stori brez težav. Pomaga tudi, da se na preprost način vrnemo k zgodbi.

 

Kako izgleda sistem zahtevkov za IT v LiveAgent?

LiveAgent sistem zahtevkov za IT je na voljo na enem panelu, tako kot druga orodja, ki jih ponuja LiveAgent. Zahvaljujoč temu imate dostop do univerzalnega nabiralnika, poizvedbe so združene v zahtevke, lahko preprosto preverite zgodovino stikov določene stranke in poročila, ki vam omogočajo analizo dosedanjih dejavnosti.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Expert note

IT sistem zahtevkov je namenjen lajšanju pomoči strankam in zagotavljanju učinkovitosti pri reševanju notranjih poizvedb o podpori IT. Uporaba sistema lahko olajša delo vašim agentom.

Andrej Saxon
Andrej Saxon
Sales manager

ShipStation

ShipStation je večkanalna programska oprema za pošiljanje paketov za spletne trgovce, ki omogoča enostavno urejanje pošiljanja iz spletnih strani. Uporabljate jo lahko za sledenje novicam in konverzacijam strank. Integracija z LiveAgent prek orodja Zapier je mogoča v nekaj minutah. Klepet za pomoč je ključni komunikacijski kanal za stranke in mora biti na voljo vsaki organizaciji. Klepet bi moral ponuditi vodenje v realnem času, pošiljanje pripravljenih odgovorov, nalaganje datotek, prilagajanje blagovni znamki in ocenjevanje storitev. ShipStation pomaga upravljati naložbe in čas v podporni službi ter povečati produktivnost.

Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov za podporo je razširjena rešitev, ki olajša komunikacijo in interakcijo med podjetji in njihovimi strankami.

Brezplačna programska oprema za izdelavo zahtevkov za podporo

LiveAgent, Zendesk Support, Freshdesk, LiveChat in Intercom so med najboljšimi ponudniki programske opreme za podporo strankam, ki omogočajo odlično izkušnjo strankam preko različnih komunikacijskih kanalov. Poleg tega članek ponuja 12 nasvetov za učinkovito upravljanje s programsko opremo za izdelavo zahtevkov, ki lahko izboljšajo zadovoljstvo strank in učinkovitost ekipe za podporo. Najboljše prakse službe za pomoč uporabnikom vključujejo izbiro prave programske opreme, eno samo kontaktno točko, avtomatizacijo procesov, sporazume o ravni storitev, namenske skupine za pomoč uporabnikom, večstopenjsko gradnjo, vnaprej pripravljene odgovore, dovolj zaposlenih ter portal za samopostrežne storitve.

Klepet s storitvami za stranke strankam ponuja klepet v realnem času s predstavniki strank. Je eno najhitrejših komunikacijskih orodij.

Storitev klepeta

Klepeta v živo so odličen način za izboljšanje komunikacije s strankami in zagotavljanje vrhunske storitve. LiveAgent ponuja številne funkcije, kot so oblikovanje gumbov in oken za klepet, klepet v realnem času ter proaktivna povabila. Pomembno je prilagajanje klepeta lastni blagovni znamki ter možnost ocenjevanja storitev za stranke. LiveAgent omogoča enostavno upravljanje strank in ponuja številne dodatne funkcije.

Programska oprema za upravljanje storitev je program, ki ga podjetja uporabljajo za upravljanje storitev, ki jih ponujajo svojim strankam. Programska oprema za upravljanje storitev je odličen način za optimizacijo tehnologije podjetja.

Programska oprema za upravljanje storitev

LiveAgent programska oprema ponuja celovite rešitve za IT službe za pomoč uporabnikom in storitve, vključno s sistemom IT zahtevkov, servisno službo za IT, in programska podpora. Poleg tega ponuja tudi učinkovite storitve za stranke in je najboljša programska oprema za servisne storitve za leto 2022. Med funkcijami vključujejo cenik lastnosti, integracije in alternativne rešitve, podporo strankam, VoIP telefonske sisteme, ter samopostrežno in odjemalsko podporo. Podjetje ponuja tudi demo različico.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico