Kontekstualna pomoč

Kaj je kontekstualna pomoč?

LiveAgent ponuja pripomočke za iskanje, ki jih je mogoče vstaviti na vaše spletno mesto s pomočjo konteksta. Kontekstna pomoč samodejno predlaga članke v bazi znanja na podlagi ključnih besed, ki jih začnete vnašati. To resnično dvigne izkušnjo strank in lahko tudi zmanjša količino novih predloženih zahtevkov.

Kaj je kontekstualna pomoč?

Frequently asked questions

Kaj je kontekstualna pomoč?

Kontekstualna pomoč nudi pomoč na določeni točki stanja programske opreme točno v situaciji, ki je povezana s tem stanjem. Natančneje, to pomeni, da takšna pomoč vsebuje le najbolj potrebne informacije, ki jih stranka potrebuje za premagovanje svoje težave. Takšna pomoč je vdelana neposredno v vmesnik.

Kako deluje kontekstualna pomoč?

Kontekstualna pomoč običajno deluje tako, da lahko sistem uporabniku predlaga, katere članke ali drugo vsebino bi moral poznati, pri čemer prepozna URL spletnega mesta, na katerem je uporabnik. To so najboljši predlogi, ki bi morali stranki pomagati pri njeni težavi.

Ali LiveAgent omogoča kontekstualno pomoč?

LiveAgent ponuja pripomočke za iskanje, ki jih lahko vdelate kamor koli na svojem spletnem mestu. To stranki omogoča, da dobi kontekstualno pomoč. Sistem na podlagi vnesenih ključnih besed samodejno predlaga članke iz baze znanja, v katerih najdete informacije o določeni temi.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico