Mobilni SDK

Kaj je mobilni SDK?

Komplet za razvoj mobilne programske opreme ponuja orodja za integracijo programske opreme neposredno v vašo aplikacijo. Tako lahko prek mobilne naprave dostopate do storitev od koder koli po svetu. Dejanja, ki jih lahko izvedete s programom Mobile SDK v industriji programske opreme za pomoč uporabnikom, so vključevanje, ustvarjanje, ogled in komentiranje zahtevkov ter dostop do baze znanja.

Odlično deluje z operacijskimi sistemi Android in iOS.

Frequently asked questions

Kaj pomeni mobilni SDK?

SDK ali Komplet za razvoj programske opreme je prenosljiv programski paket, ki vsebuje orodja, potrebna za gradnjo na platformi. SDK vam omogoča integracijo programske opreme z aplikacijo. Zahvaljujoč temu lahko z mobilno napravo dostopate do storitev kjer koli na svetu.

 

Katera dejanja lahko izvedete z mobilnim SDK -jem?

Mobilni SDK vam omogoča integracijo programske opreme z aplikacijo. Zahvaljujoč temu lahko razširite področje svojih dejavnosti. Dejavnosti, ki jih je mogoče izvesti s SDK za mobilne naprave, so ustvarjanje, ogled in komentiranje zahtevkov ter dostop do baze znanja, če to podpira programska oprema za pomoč uporabnikom.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Expert note

Mobilni SDK je pomembno orodje za integracijo programske opreme z mobilno aplikacijo, kar omogoča dostop do storitev kjerkoli in kadarkoli.

Andrej Saxon
Andrej Saxon
Sales manager
Če imajo stranke težave ali vprašanja, se lahko po različnih kanalih obrnejo na podporo za stranke podjetja.

Mobilna pomoč

Agenti klicnega centra naj uporabljajo profesionalen ton, tehnike aktivnega poslušanja ter se prilagajajo sogovornikom. Zaželeno je vljudno pozdravljanje in zaključevanje klicev ter pojasnjevanje razlogov za preusmeritev klicev. Aplikacija za klicni center olajša organizacijo in vodenje podporne ekipe ter omogoča različne oblike komunikacije. Med obveznimi funkcijami so snemanje klicev, interaktivne funkcije glasovnega odziva in samodejna distribucija klicev. LiveAgent predstavlja celovito rešitev s klicnim centrom ter omogoča tudi integracijo z drugimi aplikacijami in VoIP telefonskimi sistemi.

Spremljajte, kaj se dogaja, ko niste pri svojem prenosnem računalniku. LiveAgent ima mobilno aplikacijo za pomoč uporabnikom za iOS in Android.

Aplikacije za mobilno službo za pomoč uporabnikom

LiveAgent ponuja programsko opremo za dohodne klicne centre, upravljanje pritožb, odjemalski portal in upravljanje e-pošte. Za več informacij, lahko rezervirate demo različico in se naročite na novice. LiveAgent ponuja podporo strankam s klicnim centrom in zagotavlja varnostno politiko zasebnosti. Piškotki so uporabljeni na spletni strani. Uporabniki se lahko tudi naročijo na novice o posodobitvah in popustih.

Spoznajte več o programski opremi za telemarketing. Razumeti poglobljena pojasnila strokovnjakov.

Programska oprema za telemarketing

Programska oprema za telemarketing pomaga vzpostavljati stike z veliko številom ljudi. Implementacija najbolje poteka s pilotnim testom. Zanesljivost programske opreme je pomembna, mobilna tehnologija pa postaja nujna. Programska oprema ne zagotavlja uspeha izhodnih kampanj in jo je treba prilagoditi posameznemu podjetju. Preizkusna različica je pri uvedbi pomembna.

Programska oprema službe za pomoč na kraju samem vam ponuja vzpostavljeno infrastrukturo. Namestiti jo morate in gostiti na strežnikih. Prihrani vaš čas in denar.

Programska oprema za pomoč uporabnikom na mestu

Programska oprema za stik s strankami je ključna za učinkovitost kontaktnih centrov in izboljšanje storitev za stranke. Obstajajo različne vrste programske opreme za podporo strankam, ki omogočajo upravljanje več kanalov komunikacije s stranko z enega mesta v spletu. Potrebna je tudi ustrezna oprema za pomoč uporabnikom, razširitve pa lahko prilagodijo funkcionalnost in posamezne potrebe uporabnikov. LiveAgent ima številne razširitve in enostaven cenik.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico