Mobilni SDK

Kaj je mobilni SDK?

Komplet za razvoj mobilne programske opreme ponuja orodja za integracijo programske opreme neposredno v vašo aplikacijo. Tako lahko prek mobilne naprave dostopate do storitev od koder koli po svetu. Dejanja, ki jih lahko izvedete s programom Mobile SDK v industriji programske opreme za pomoč uporabnikom, so vključevanje, ustvarjanje, ogled in komentiranje zahtevkov ter dostop do baze znanja.

Odlično deluje z operacijskimi sistemi Android in iOS.

Frequently asked questions

Kaj pomeni mobilni SDK?

SDK ali Komplet za razvoj programske opreme je prenosljiv programski paket, ki vsebuje orodja, potrebna za gradnjo na platformi. SDK vam omogoča integracijo programske opreme z aplikacijo. Zahvaljujoč temu lahko z mobilno napravo dostopate do storitev kjer koli na svetu.

 

Katera dejanja lahko izvedete z mobilnim SDK -jem?

Mobilni SDK vam omogoča integracijo programske opreme z aplikacijo. Zahvaljujoč temu lahko razširite področje svojih dejavnosti. Dejavnosti, ki jih je mogoče izvesti s SDK za mobilne naprave, so ustvarjanje, ogled in komentiranje zahtevkov ter dostop do baze znanja, če to podpira programska oprema za pomoč uporabnikom.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico