Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Mobilni SDK

Kaj je mobilni SDK?

Komplet za razvoj mobilne programske opreme ponuja orodja za integracijo programske opreme neposredno v vašo aplikacijo. Tako lahko prek mobilne naprave dostopate do storitev od koder koli po svetu. Dejanja, ki jih lahko izvedete s programom Mobile SDK v industriji programske opreme za pomoč uporabnikom, so vključevanje, ustvarjanje, ogled in komentiranje zahtevkov ter dostop do baze znanja.

Odlično deluje z operacijskimi sistemi Android in iOS.

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni mobilni SDK?

SDK ali Komplet za razvoj programske opreme je prenosljiv programski paket, ki vsebuje orodja, potrebna za gradnjo na platformi. SKD vam omogoča integracijo programske opreme z aplikacijo. Zahvaljujoč temu lahko z mobilno napravo dostopate do storitev kjer koli na svetu.

 

Katera dejanja lahko izvedete z mobilnim SDK -jem?

Mobilni SDK vam omogoča integracijo programske opreme z aplikacijo. Zahvaljujoč temu lahko razširite področje svojih dejavnosti. Dejavnosti, ki jih je mogoče izvesti s SDK za mobilne naprave, so ustvarjanje, ogled in komentiranje zahtevkov ter dostop do baze znanja, če to podpira programska oprema za pomoč uporabnikom.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico