Poročilo o zadovoljstvu

Kaj je poročilo o zadovoljstvu?

Poročilo o zadovoljstvu je poročilo, ki ga ustvari podjetje in prikazuje, kako zadovoljni so kupci z njihovimi izdelki in storitvami.

Na poročilo o zadovoljstvu ne vpliva le denarno, ampak tudi na kakovost izdelkov in poprodajnih storitev. Pogosto se zdi, da po nakupu izdelka opazite napako v izdelku in se za pomoč obrnete na službo za stranke. Vaše izkušnje z njihovim sistemom podpore vplivajo tudi na to, kako dobro je poročilo o zadovoljstvu podjetja.

Boljše kot je poročilo o zadovoljstvu podjetja, bolj je verjetno, da podjetje skrbi za svoje stranke.

Frequently asked questions

Kaj je poročilo o zadovoljstvu?

Poročilo o zadovoljstvu je poročilo, ki prikazuje, kako so vaše stranke zadovoljne z vašimi izdelki in storitvami. Najpogosteje ga ustvari podjetje, na katerega se nanaša poročilo. Upošteva ne le uporabo izdelkov in storitev, temveč tudi stopnjo zadovoljstva s storitvami za stranke. 

Kdo naj pregleda poročilo o zadovoljstvu?

Poročilo o zadovoljstvu si morajo zagotovo ogledati zaposleni v podjetju, ki jih mora zanimati poročilo. Pokazal jim bo, kje so njihove prednosti, pa tudi kje so njihove slabosti. Če so poročila javna, je vredno prebrati poročila tekmecev. Zahvaljujoč temu vemo, kaj lahko navdihnemo in čemu se je bolje izogniti. Poročilo lahko preberejo tudi stranke, ki želijo kupiti določen izdelek ali storitev.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Zadovoljstvo strank je stopnja zadovoljstva z izdelki, storitvami ali skrbjo za stranke. To je situacija, ko je stranka zadovoljna s podjetjem.

Zadovoljstvo strank

Da bi izboljšali zadovoljstvo strank, je pomembno, da storitve za stranke postavimo na visoko raven, strankam omogočimo, da se počutijo pomembno za blagovno znamko in se odzovemo na njihove potrebe. Pomembno je tudi poskrbeti za UX, da imajo stranke intuitiven in lahek postopek nakupa. LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki ponuja več funkcij, kot so programska oprema za pomoč strankam, VoIP telefonski sistemi, samopostrežna programska oprema itd. Podjetje ponuja preizkus in ima bogat blog.

Potrebujete navdih za anketna vprašanja o zadovoljstvu strank? Oglejte si naš seznam za vprašanja o SaaS, spletnem mestu, CX in izdelkih.

Vprašanja iz ankete o zadovoljstvu strank

Ankete o zadovoljstvu strank so ključne za razumevanje, kako se počutijo vaše stranke glede vašega podjetja, saj nezadovoljna stranka pove 9-15 ljudem o negativnih izkušnjah. Študije kažejo, da mora podjetje imeti 12 pozitivnih izkušenj, da nadomesti eno negativno. Ankete vključujejo različna vprašanja, vendar jih morate izbrati z namenom in jih optimizirati za mobilne naprave. Najboljše prakse vključujejo kratke ankete in spodbude za sodelovanje. Obstajajo tudi najbolj pogosta vprašanja o zadovoljstvu strank, ki jih lahko uporabite pri ustvarjanju lastne ankete CSAT.

Je merilo, kako izdelki in storitve, ki jih ponuja podjetje, izpolnjujejo ali presegajo pričakovanja strank. Več o tem v slovarju LA.

Zadovoljstvo s storitvami za stranke

Besedilo opisuje storitev LiveAgent, ki je namenjena zadovoljevanju strank. Poudarja pomembnost zadovoljstva strank in ponuja različne načine, kako ga doseči. Navedene so tudi lastnosti in integracije storitve ter predloge za uporabo. Na koncu besedila so naštete alternative ter predstavljene značilnosti programa.

Največji cilj mnogih podjetij je zadovoljstvo strank. Veselje strank, imenovano tudi uau, prinaša uau čustvo do stranke. Poglejte več.

Zadovoljstvo strank

Besedilo govori o pomenu zadovoljstva strank in kako zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo ter povečati bazo strank. Merjenje zadovoljstva strank je pomembno, avtomatiziranje postopkov za zahtevo za povratne informacije pa je ena izmed najboljših praks za doseganje tega cilja. LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vam lahko pomaga pri spremljanju zadovoljstva strank in je na voljo v različnih terminih ter s demo različico za preizkus.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico