Prenos zahtevka

Kaj je namen prenosa zahtevka?

Zahtevki se lahko prenašajo med oddelki in/ali agenti. Privzeto v praznem novem primerku LiveAgent vsi zahtevki pripadajo splošnemu oddelku. Če ustvarite več oddelkov in dodate več agentov, lahko v spustnem meniju izberete prenos lastništva zahtevka.

Vsi prenosi zahtevkov so časovno označeni, točen čas in oseba, odgovorna za prenos, pa je razvidna iz niti zahtevka.

Frequently asked questions

Kaj pomeni prenos zahtevka?

Prenosni zahtevek je zahtevek, ki se prenaša iz enega oddelka v drugega ali od enega agenta do drugega.

 

Kako lahko uporabite možnost prenosa zahtevka?

Če želite uporabiti možnost prenosa zahtevka, morate izbrati zahtevek, ki ga želite prenesti, in nato zastopnika ali oddelek, v katerega želite, da se prenese.

 

Ali je funkcija prenosa zahtevka na voljo v storitvi LiveAgent?

Prenos zahtevka je na voljo pri LiveAgent. Privzeta možnost pomeni, da vse zahtevke spadajo v splošni odsek. Če imate več oddelkov in več agentov, morate v spustnem meniju izbrati prenos lastništva zahtevka.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Ko se prikaže nov zahtevek, ga nihče ne poseduje. Ko odprete zahtevek, ga lahko dodelite oddelku ali določenemu agentu. Merila lahko nastavite.

Dodelitev zahtevka

LiveAgentova funkcija prenosa zahtevkov omogoča prenos med oddelki in agenti ter deljenje z uporabo internega klepeta v živo. Nedodeljeni zahtevki so dostopni in funkcija deljenja poveča učinkovitost komunikacije. LiveAgent ponuja brezplačno različico, podporo v različnih jezikih in obširno akademijo. Program je zasnovan s pravilnikom o zasebnosti in piškotkih.

Nedodeljeni zahtevek: zahtevek lahko njen agent ne dodeli ročno s pomočjo njenega agenta ali z uporabo samodejnih pravil.

Nedodeljeni zahtevek

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam in upravljanje pritožb ter upravljanje e-pošte, ki omogoča različne integracije in nadzor nad podatki. Ponuja funkcije, vključno s cenikom, integracijami in podporo, ter različnimi programi za pomoč strankam in upravljanje pritožb. Omogoča tudi prenos zahtevkov med oddelki in/ali agenti ter deljenje zahtevka med agenti s pomočjo internega klepeta v živo.

Nit zahtevka je tehnično gledano ista stvar kot zahtevek. Včasih nit zahtevka stranke poimenujejo kot zahtevek, drugič pa obratno.

Nit zahtevka

LiveAgent je platforma, ki ponuja programske rešitve za pomoč strankam in telefonske sisteme v različnih jezikih. Stranka prejme podatke za prijavo na svoj e-poštni naslov ob registraciji na strani. LiveAgent ima tudi pravilnik o zasebnosti in piškotkih. Programska oprema ponuja funkcije, kot so delitev in prenos zahtevkov ter skupna raba zahtevka. Poleg tega ponuja tudi podporo strankam in obširno akademijo.

Agenti v živo lahko preprosto delijo zahtevek z uporabo internega klepeta v živo. Če agent uporabi ustrezno identifikacijsko oznako zahtevka, se ta samodejno prikaže kot hiperpovezava.

Skupna raba zahtevka

LiveAgent je program za enostavno organizacijo reševanja podpore strankam. Nudi cenik, lastnosti, integracije, selitev podatkov, stanje sistema, dnevnik sprememb, podporo portal in zahtevo za predlog. Podjetje ponuja več nagrad, prijazno voip partnerje, partnerski program in blog. Poleg tega ima ponudbo programske opreme, ki pomaga strankam, samopostrežne programe in sistem upravljanja pritožb. Na voljo so tudi priljubljene telefonske rešitve, odjemalska programska oprema in spletne rešitve za podporo strankam. LiveAgent je zasebnostno zavezan in ima certifikate GDPR.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico