Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Programska oprema za izdelavo zahtevkov

Kaj je programska oprema za izdelavo zahtevkov?

Programska oprema za izdelavo zahtevkov je platforma, ki omogoča lažje reševanje težav strank. To je preprostejša metoda kot reševanje težav strank prek elektronske pošte. Osebju za pomoč strankam pomaga, da delajo bolj učinkovito in zato lahko zagotavljajo kakovostne storitve. Pomaga tudi določiti prednostne naloge, tako da jih je mogoče rešiti pred ostalimi. Ta programska oprema shranjuje vse zahteve strank na enem mestu.

Programska oprema za izdelavo zahtevkov je dobra poslovna naložba. Vpliva na stroške, prihodke, učinkovitost dela in zadovoljstvo strank.

Programska oprema za izdelavo zahtevkov
Upravljanje zahtevkov

Pogosta vprašanja

Kaj je programska oprema za izdelavo zahtevkov?

Programska oprema za izdelavo zahtevkov je platforma, ki omogoča enostavno reševanje težav strank, ki prihajajo iz različnih komunikacijskih kanalov, kot so elektronska pošta, klepet v živo in družbeni mediji. Vsak prispeli vnos postane zahtevek.

 

Je vredno uporabljati programsko opremo za upravljanje zahtevkov?

Programsko opremo za upravljanje zahtevkov je vredno uporabljati, saj agentom omogoča, da delajo učinkoviteje, omogoča efektivno določanje prednostnih nalog ter shranjevanje vseh sporočil in podatkov o strankah na enem mestu. Poleg tega lahko člani ekipe za storitve med seboj enostavno delijo vsebino.

 

Ali LiveAgent omogoča uporabo programske opreme za upravljanje zahtevkov?

LiveAgent ponuja programsko opremo za izdelavo zahtevkov. Je intuitivna, enostavna za uporabo in omogoča upravljanje vseh potrebnih komunikacijskih kanalov, poročanje in komunikacijo znotraj ekipe.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico