Zadovoljstvo strank

Kaj je zadovoljstvo strank?

Zadovoljstvo strank je intenzivnost ali stopnja zadovoljstva z izdelki, storitvami ali skrbjo za stranke. To je situacija, ko je stranka zadovoljna s podjetjem. Zadovoljstvo strank odraža, ali so bila pričakovanja kupca izpolnjena ali ne.

Ko podjetje poveča zadovoljstvo strank, lahko zmanjša stroške in poveča prodajo. Vesela stranka podjetje pogosto priporoča svojim prijateljem, družini ali sodelavcem in prinaša nove potencialne stranke. Podjetje lahko poveča zadovoljstvo z zagotavljanjem kakovostnih izdelkov, storitev in podpore strankam, po cenah ali z dobrim vzdušjem v trgovini. Obstaja pa tudi veliko drugih načinov.

Vektorski koncept povratnih informacij strank v ravnem slogu – ročno preverjanje odlične ocene v anketi

Frequently asked questions

Kaj je zadovoljstvo strank?

Zadovoljstvo strank je stopnja zadovoljstva strank z izdelkom ali storitvijo, ki so jo kupili, ali podporo za stranke. odraža, ali so bila pričakovanja stranke izpolnjena in so bile potrebe izpolnjene.

Kako meriti zadovoljstvo strank?

Zadovoljstvo strank lahko merimo na več načinov. Morda je to rezultat zadovoljstva strank, zaradi česar bomo dobili odgovore na vprašanje, ali so stranke zadovoljne s storitvami za stranke ali ne. Preverite lahko tudi oceno napora strank, ki prikazuje, koliko truda mora kupec vložiti v postopek, da stopi v stik s službo za pomoč uporabnikom. Druga možnost so ankete s podrobnimi poizvedbami, ki se strankam pošljejo po aplikaciji, po zaključku storitve, po e -pošti ali prek klepeta v živo.

Kako izboljšati zadovoljstvo strank?

Da bi izboljšali zadovoljstvo strank, naredite storitve za stranke čim višje - tako da stranka čuti, da je pomembna za vašo blagovno znamko. Poskusite razumeti tudi stranko in njene odločitve ter se odzvati na njene potrebe. Poskrbeti morate tudi za UX, da bo vaša stranka na najlažji in intuitiven način opravila postopek nakupa.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Expert note

Zadovoljstvo strank je ključni cilj podjetij. Merimo ga z izpolnjevanjem pričakovanj kupcev. Lahko se izboljša s kakovostnimi izdelki, storitvami in podporo strankam.

Andrej Saxon
Andrej Saxon
Sales manager
Je merilo, kako izdelki in storitve, ki jih ponuja podjetje, izpolnjujejo ali presegajo pričakovanja strank. Več o tem v slovarju LA.

Zadovoljstvo s storitvami za stranke

Besedilo opisuje storitev LiveAgent, ki je namenjena zadovoljevanju strank. Poudarja pomembnost zadovoljstva strank in ponuja različne načine, kako ga doseči. Navedene so tudi lastnosti in integracije storitve ter predloge za uporabo. Na koncu besedila so naštete alternative ter predstavljene značilnosti programa.

Največji cilj mnogih podjetij je zadovoljstvo strank. Veselje strank, imenovano tudi uau, prinaša uau čustvo do stranke. Poglejte več.

Zadovoljstvo strank

Besedilo govori o pomenu zadovoljstva strank in kako zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo ter povečati bazo strank. Merjenje zadovoljstva strank je pomembno, avtomatiziranje postopkov za zahtevo za povratne informacije pa je ena izmed najboljših praks za doseganje tega cilja. LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vam lahko pomaga pri spremljanju zadovoljstva strank in je na voljo v različnih terminih ter s demo različico za preizkus.

Poročilo o sreči je poročilo, ki ga ustvari podjetje in prikazuje, kako zadovoljni so kupci z našimi izdelki in storitvami. Preverite več.

Poročilo o zadovoljstvu

LiveAgent je izjemno kakovosten program za podporo strankam, ki prinaša posodobitve in popuste. Podjetje ima širok nabor funkcij in integracij, ki zagotavljajo profesionalno in učinkovito reševanje uporabniških težav. LiveAgent je primeren za različne vrste podjetij, ki želijo izboljšati svoj odnos s strankami.

Zadovoljstvo strank je orodje za merjenje, ali je bil kupec zadovoljen z izdelkom, ki ga je kupil, ali ne. Več o tem.

Ocena zadovoljstva strank

Podjetja lahko povečajo zadovoljstvo strank s kakovostnimi izdelki, storitvami in podporo za stranke ter z izdelavo personalizirane podpore. Programske rešitve za upravljanje s komunikacijo strank lahko omogočajo večkanalno interakcijo in izboljšanje zadovoljstva. LiveAgent ponuja programska orodja za pomoč strankam in različne telefonske sisteme. Kontakti za prodajo so na voljo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico