Zaostanki zahtevkov

Kaj je zaostanek zahtevkov?

Ticket backlog is a phrase that customer support managers use to name unresolved tickets in a particular time period. Tickets can be unresolved for numerous reasons – there can be a high ticket volume, low agents performance, or just unexpected one time peak.

Bistveno je, da spremljate zaostanke zahtevkov, da ugotovite, ali potrebujete novo zaposlovanje ali dodatno usposabljanje za predstavnike službe za stranke. Ponuja splošne informacije o uspešnosti vaše ekipe za podporo in kdaj je potrebna dodatna delovna sila.

Če je v zaostanku zahtevkov preveč nerešenih zahtevkov, lahko pride do nezadovoljnih strank.

Zaostanki zahtevkov

Frequently asked questions

Kaj pomeni zaostanek zahtevkov?

Zaostanek zahtevkov je izraz, ki se nanaša na nerešene vloge v določenem obdobju. Razlogov je lahko veliko, vključno z omejeno zmogljivostjo posrednika, številom zahtev in odvisnostmi. Zaostanek zahtevkov je tudi odlična metrika, na katero morate biti pozorni, da ugotovite, kako učinkovit je vaš proces podpore. Pomaga tudi pri ocenjevanju stopnje zadovoljstva strank. & nbsp;

Kakšna so tveganja zaostanka zahtevkov?

Tveganja, povezana z zaostankom zahtevkov, so predvsem prepočasna obravnava dohodnih zahtev, ki lahko razočarajo stranke, in nizka učinkovitost agentov, ki je lahko posledica ne le prezaposlenosti, ampak tudi napačne določitve prioritet. Čeprav je to lahko le občasno, lahko to pomeni, da se v določenih obdobjih povečuje zanimanje strank, če pa je to redno, lahko vpliva na zadovoljstvo strank in podobo blagovne znamke. & nbsp;

Kako se izogniti zaostankom zahtevkov?

Da bi se izognili zaostankom zahtevkov, lahko zahtevkom dajete prednost. To naj bi zagotovo olajšalo in povečalo učinkovitost vašega dela. Naj vaša ekipa sodeluje in si pomaga pri reševanju zahtevkov. Ohranjanje ustreznega delovnega ritma podpira tudi učinkovito čiščenje zahtevkov. & nbsp;

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Expert note

Zaostanki zahtevkov pomenijo nerešene vloge v določenem obdobju. Izogibajte se jim s prednostno obravnavo zahtev in ustreznim delovnim ritmom.

Andrej Saxon
Andrej Saxon
Sales manager
Telefonske vstopnice so način arhiviranja telefonskih klicev podporne službe. Telefonski klici, elektronska sporočila in ostala sporočila se spremenijo v vstopnice.

Telefonske vstopnice

Programska oprema klicnega centra LiveAgent omogoča analizo uspešnosti dohodnih in odhodnih klicev ter razporejanje klicev na kartice strank. Za uspešno reševanje dohodnih klicev je pomembno ustrezno usposabljanje zastopnikov in sledenje meritvam za izboljšanje uporabniške izkušnje. LiveAgent ponuja tudi zanesljivo programsko opremo kontaktnega centra in možnosti samopostrežbe za stranke.

Imate vstopnico, ki zadeva več težav? Razdelite vstopnico na dva ali več delov in jih razdelite med več agentov.

Deljene vstopnice

LiveAgent je platforma, ki ponuja programske rešitve za pomoč strankam, VoIP telefonske sisteme, samopostrežno in dohodno klicno središče ter upravljanje e-pošte. Podjetje ima partnerje in program ter ponuja spletni seminarji in stroškovne kalkulatorje. Stanje namestitve računa se prikazuje in pripravljajo se podatki za prijavo. LiveAgent je v lasti Quality Unit, LLC.

Spoznajte, kaj je stopnjevanje. Razumeti poglobljena pojasnila strokovnjakov.

Stopnjevanje

LiveAgent je storitev za podporo strankam, omogoča integracije in je na voljo v različnih paketih. Poleg tega ponuja storitve za zmanjšanje stopnje zapuščenih nakupovalnih vozičkov. Stopnjevanje nastane, ko agent podpore prve linije ne more rešiti strankine težave. Kršitev sporazuma o ravni storitev lahko privede do stopnjevanja. Konflikti se običajno pojavijo med strankami in servisnimi agenti. Dobro definirana pot stopnjevanja je ključna, prav tako pa tudi ustrezno usposabljanje za podporo strankam. Dokumentiranje ključnih informacij lahko pomaga preprečiti nadaljnje stopnjevanje.

Pravočasna razrešitev pomeni, da je bil zahtevek rešena v skladu z rokom, določenim v sla. Vsi agenti se morajo truditi, da svoje zahtevke vedno rešijo čim prej.

Pravočasna razrešitev

LiveAgent je kakovostna programska oprema za podporo strankam, ki omogoča pravočasno in učinkovito reševanje težav. Podjetje ponuja tudi partnerski program, alternativne integracije ter odlično cenovno politiko. LiveAgent je primerna za upravljanje pritožb, e-pošte, samopostrežno programsko opremo, dohodne klice in odjemalski portal. Programska oprema omogoča reševanje zahtevkov in integracije ter zagotavlja dnevnik izpolnjenih in neizpolnjenih SLA.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico