Agile CRM

Kaj je Agile CRM?

Agile CRM je programska oprema za upravljanje odnosov s strankami (CRM), ki jo po vsem svetu uporabljajo številna podjetja. Uporablja se za avtomatizacijo, prodajo, trženje in shranjevanje podatkov o strankah, ki jih je mogoče uporabiti za različne akcije. Agile CRM zagotavlja poslovno inteligenco in pomaga prodajnim predstavnikom pri procesih.

Kako ga lahko uporabite?

V tej integraciji je na voljo veliko akcij in sprožilcev. Prejemajte obvestila na nadzorni plošči, ko v Agile CRM -ju ustvarite nov primer, posel, zahtevek, dogodek, opravilo, stik ali stranko. Prav tako lahko spremljate oznake in mejnike. Poleg sledenja tem dejanjem jih lahko v LiveAgentu izvedete tudi ročno. Ustvarite nove stike, dodajte oglaševalske akcije, dodajte opombe, ustvarite podjetja, dodajte stranke v skupine, dodajte oznake ali ustvarite pogovore.

Prednosti

  • Prejemajte obvestila o Agile CRM na nadzorni plošči LiveAgent
  • Opravljajte naloge in delo brez menjave programske opreme
  • Povečajte potek dela

Frequently asked questions

Kaj je Agile CRM?

Agile je platforma za upravljanje odnosov s strankami, ki strankam omogoča shranjevanje pomembnih podatkov in avtomatizacijo vseh prodajnih ali tržnih procesov. 

Kakšne so prednosti integracije Agile CRM z LiveAgent?

- izboljšana učinkovitost storitev za stranke

- prejemajte obvestila od Agile CRM znotraj LiveAgent

- ustvarite stike/skupine stikov in dodajte oznake iz enega vmesnika 

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico