Iščete alternativo Jira?

Alil iščete nov način za sledenje težavam s strankami? LiveAgent je najboljša rešitev za v vašem podjetju.

Zanesljiv sistem zahtevkov, pokritost velikega števila komunikacijskih kanalov, uporabne funkcije in integracije omogočajo, da je LiveAgent prava izbira.

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

3 razlogi, zakaj podjetja preidejo na LiveAgent

Izboljšano zadovoljstvo

LiveAgent povečuje zadovoljstvo strank in izboljšuje stopnje pretvorb.

Povečana produktivnost

Z našo univerzalno mapo Prejeto zmanjšajte delovni čas svojih agentov in rešite več poizvedb strank.

Bogat nabor funkcij

Več kot 175+ funkcij za lažje in prijetnejše delo.

app installation - illustration

Zmogljiva alternativa Jira

V primeru, da želite zagotoviti podporo z drugačnim in zanesljivim orodjem, vam LiveAgent krije hrbet.

LiveAgent širi vašo komunikacijo prek več kanalov, kot so e-pošta, klepet v živo, družabni mediji (Facebook, Twitter in Instagram), klicni center in baza znanja. Zakaj bi se zadovoljili z manj?

Bodite družabni

Ljudje so vsak dan bolj družabni na spletu, zato je pomembno, da podporo zagotovite prek družabnih medijev, ne le prek tradicionalnih kanalov.

LiveAgent je ponosen, da je ena redkih rešitev za pomoč uporabnikom, ki ne zajema le Facebooka in Twitterja, temveč tudi Instagram. Poleg tega delamo na integraciji Viberja v našo programsko opremo. LiveAgent pokriva veliko število kanalov, zato vam ni treba ločeno do njih. Zagotovite boljšo podporo z LiveAgent.

social notifications - illustration
Savings illustration

Vse za odlično ceno

Pridobite vsa najboljša orodja in funkcije za izjemno ceno. LiveAgent ima tri cenovno dostopne načrte, ki vsebujejo vse, kar potrebujete za boljšo podporo.

Vse, kar morate storiti, je, da izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. Oglejte si naše plačljive načrte in izvedite več.

Oglejte si, zakaj podjetja preidejo na LiveAgent

winners illustration

Iščete boljšo programsko opremo za pomoč uporabnikom?

LiveAgent je najbolj ocenjena in najbolje želena programska oprema za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letu 2020. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte s storitvijo LiveAgent.

Primerjajte nas z različno programsko opremo

Ali želite videti, kako se merimo z drugimi priljubljenimi programskimi rešitvami? Oglejte si naše primerjalne strani in odkrijte vse, kar ponujamo.

  Povezani članki zAlternativa Jira
  Learn with LiveAgent. We share articles about customer service, live chat software, call center setup, self-service support, and more!

  Novice

  Podjetja se morajo prilagoditi premiku strank na splet. LiveAgent uporablja WhatsApp za neposredno komunikacijo s strankami. LiveAgent 5.28 prinaša pomembne popravke. Klicalniki klicnega centra in taktike blagovne znamke so pomembni za uspeh. VoIP telefonski sistemi in programska oprema CRM so ključni za zadovoljstvo strank. Konkurenti Zendesk in ServiceNow so pomembni za upravljanje interakcij s strankami. Vstopnični sistem za prijavo težav je ključen za zagotavljanje podpore. Stopnja odliva in klepetalni roboti igrajo pomembno vlogo pri izboljšanju storitev za stranke.

  Pripravite se, da izboljšate svojo izkušnjo podpore strankam s pomočjo brezhibne integracije LiveAgenta z LadiTech. Ne čakajte več, začnite sprostiti potencial LiveAgent in Laditech še danes.

  LadiTech

  LadiTech je specializiran za IT svetovalne storitve, vzpostavlja učinkovite digitalne strategije in skrbi za programske rešitve. LiveAgent omogoča enostavno integracijo številk LadiTech v vaš klicni center brez dodatnih stroškov.

  You will be
  in Good Hands!

  Join our community of happy clients and provide excellent customer support with LiveAgent.

  Rezervirajte si demo različico

  Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

  Close
  Schedule a demo
  Schedule a one-on-one call
  • How to achieve your business goals with LiveAgent
  • Tour of the LiveAgent so you can get an idea of how it works
  • Answers to any questions you may have about LiveAgent
  Rezervirajte si demo različico
  Start Free Trial x