osTicket pregled zahtevkov

osTicket pregled zahtevkov
Compare osTicket pregled zahtevkov with other in: How osTicket pregled zahtevkov is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
134 reviews

osTicket morda ni najbolje opremljena programska oprema vstopničnega sistema, vendar se po svojih najboljših močeh trudi slediti veliko dražjim rešitvam, ki pogosto ne ponujajo tolikšne poslovne vrednosti. Ugotovite, ali uspe v našem pregledu.

Pricing
Starting from:
$ 9   na mesec
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
3.2
Uporabniška izkušnja
2.5
Cena
5
Izvedba
2

Key takeaways

Pros

  • Brezplačna programska oprema
  • Dober nabor funkcij

Cons

  • Obvezen obrazec za zahtevke je edini način za predložitev zahtevkov
  • Zastarel vmesnik
  • Je brezplačen, vendar ne brez napak

Uvod v vstopnični sistem osTicket

osTicket vam ponuja dva načina za začetek. Lahko se odločite za odprtokodno različico, ki je lahko vaša popolnoma brezplačna, ali pa začnete z brezplačnim 30-dnevnim preizkusom različice, gostujoče v oblaku, ki vas bo po koncu preskusa stala samo 9 USD na mesec na uporabnika. Registracija zahteva le osnovne podatke za začetek, vendar morate uporabiti e-poštni naslov vašega podjetja. Ko končate postopek, si boste lahko prvič ogledali vmesnik osTicket.

vmesnik osTicket

Vmesnik je videti precej zastarel, a kljub temu funkcionalen. Uporabniki, ki se morda ne spomnijo, da so uporabniški vmesniki v preteklosti izgledali tako, bodo morda imeli nekaj začetnih težav z navigacijo, vendar bi to moralo precej hitro izginiti, ko začnejo uporabljati aplikacijo. Najbolj pozitivna stvar pri vmesniku osTicket je, da je zelo osredotočen na nalogo in vas ne zmoti nič nepomembnega.

Ena velika težava je vidna že na začetku in je pri prijavi. Vsakič, ko za nekaj časa zapustite osTicket, boste odjavljeni. To ni slab del, saj številne rešitve vstopničnega sistema odjavijo uporabnike po določenem času nedejavnosti kot obrambo pred zlorabo. Vendar se je pogosto nemogoče znova prijaviti. Nenehno sem prejemal napako »Časovna omejitev seje je potekla zaradi nedejavnosti« in nisem se mogel prijaviti, ker se je ta napaka nenehno pojavljala.

osTicket - napaka pri prijavi

Edini način, da sem se lahko znova prijavil, je bil, da zaprem brskalnik in počakam nekaj časa. To težavo lahko rešite tako, da povečate omejitev časovne omejitve uporabniške seje za prijavo v nastavitvah. Priporočam, da ga občutno povečate, da se popolnoma izognete tej težavi, vendar pazite, da zaklenete svojo napravo, če jo pustite z odprto osTicket.

osTicket - nastavitev časovne omejitve uporabniške seje

Druga stvar, ki bi lahko veljala za problematično, je, da ima osTicket zelo nekonvencionalen ali morda celo zastarel vstopnični sistem. Stranke ne morejo neposredno pošiljati e-poštnih sporočil vstopničnemu sistemu, dostopati morajo do edinstvene povezave, ki bo ustvarjena med vašo registracijo, in poslati svoje zahtevke iz namenskega obrazca. To ni najbolj prilagodljiv način za oddajo zahtevkov in boste morali precej razširiti povezavo do spletnega mesta, da zagotovite, da bodo vaše stranke obveščene o tem, kako predložiti zahtevke v vaš vstopnični sistem.

osTicket - ustvarjena zahteva za podporo

Lastnosti vstopničnega sistema osTicket

Oglejmo si, kakšne funkcije lahko pričakujete v osTicket. Integracija e-pošte s sistemom je prisotna v vseh načrtih, medtem ko je edina navedena funkcija v brezplačnem načrtu. Druge funkcije seznama načrtov vključujejo tiste, kot so stalna podpora po e-pošti in telefonu, brezplačen sprehod skozi sejo, upravljane nadgradnje in vzdrževanje ter še nekaj drugih. Ne razkrivajo veliko o sami funkciji izdajanja zahtevkov in o tem, kakšne podfunkcije ponuja. Ko pa aplikacijo odprete, lahko dobite veliko boljšo predstavo o tem, kaj lahko pričakujete od nabora funkcij osTicket.

Učinkovitost in uporabniška izkušnja vstopničnega sistema

Delo z osTicket ni slaba izkušnja, vendar zagotovo ni najsodobnejša programska oprema za vstopnični sistem. Vendar moram povedati, da je večina vmesnika jasna in deluje zelo dobro, ko se ga malo navadiš. Nadzorna plošča razkriva veliko več funkcij, kot je opisano v razdelku s cenami na spletnem mestu. Dobite dostop do analitičnih funkcij, pa tudi do nekaterih standardnih funkcij izdajanja zahtevkov, kot so posredovanje zahtevkov, dodelitve, stanje zahtevkov, združevanje, povezovanje, prenos in drugo. Zelo dobro je videti te bistvene funkcije v brezplačni rešitvi, kot je osTicket.

osTicket - poročilo o dejavnosti zahtevkov

Vstopnični sistem sem preizkusil tako, da sem si poslal zahtevek prek povezave, ki sem jo omenil prej v tem pregledu. Obrazec zahtevka za stranke je enostaven za uporabo. Zahteva e-poštni naslov, ime in telefonsko številko, pri čemer sta e-pošta in ime edini obvezni možnosti. Vsi uporabniki tega obrazca morajo izbrati tudi temo zahtevka. Je precej preprost za uporabo in vaši službi za pomoč lahko doda nekaj dobrih organizacijskih zmogljivosti. Vendar je pošiljanje e-pošte na drug e-poštni naslov še vedno najbolj priljubljen način.

osTicket - obrazec za zahtevek

Zahtevki prispejo skoraj takoj v sistem, kar je super. Zdaj postane vmesnik v osTicket veliko boljši, ko odprete zahtevek. Raztegne se za daljša sporočila in vse je jasno vidno. Polje za odgovor na zahtevo je prav tako dobro oblikovano in vam daje dovolj prostora za vaše odgovore. Najpomembneje je, da so vse funkcije jasno vidne. Te stvari se na prvi pogled morda ne bodo zdele impresivne, vendar spomnimo se, da imamo opravka z zelo poceni ali celo brezplačnim vstopničnim sistemom.

osTicket - polje za odgovor na zahtevek

Del vmesnika z odgovorom na zahtevo razkriva tudi več funkcij, kot so pripravljeni odgovori in možnosti urejanja besedila. Dobite tudi vse standardne funkcije za oblikovanje besedila z možnostmi pripenjanja medijev, povezav, točk, HTML ali celo vizualnih elementov, kot so črte. Zanimiva lastnost je možnost preklopa v celozaslonski način, ki znatno poveča polje za odgovor na zaslonu. To je lahko zelo koristno za uporabnike, ki uporabljajo naprave z manjšimi zasloni. V vstopnicah lahko uporabite tudi interne opombe.

osTicket - celozaslonski način

Čeprav se osTicket na prvi pogled morda zdi slaba rešitev, vsekakor ponuja vse bistvenega pomena, ki ga uporabnik vstopničnega sistema morda potrebuje za opravljanje svojega dela. Edina večja pomanjkljivost je dejstvo, da morajo stranke stopiti v stik z agenti prek vstopničnega sistema namesto da preprosto pošljejo sporočilo po e-pošti. Vendar pa je tudi to pomanjkljivost mogoče spremeniti v prednost v pravi situaciji in pod določenimi pogoji.

osTicket cenik

osTicket ima tri različice in različne cenovne možnosti. Ne gre nujno za različne cenovne načrte, temveč za različne različice iste programske opreme, ki prihajajo z določenimi spremembami. Poglejmo, kaj lahko dobite.

Odprtokodno

Odprtokodna različica osTicket je na voljo brezplačno s podporo skupnosti. Ponuja le osnovno integracijo elektronske pošte. Prenesete ga lahko s spletnega mesta osTicket brez kakršnega koli plačila.

Gostuje v oblaku

Različica osTicket, ki gostuje v oblaku, je edina, ki ima 30-dnevno brezplačno preskusno različico. Če se odločite za nadaljnjo uporabo, stane 9 USD na mesec na uporabnika. Ponuja skoraj vse razpoložljive funkcije, vključno s stalno podporo po e-pošti in telefonu, brezplačnim ogledom seje, upravljanimi nadgradnjami in vzdrževanjem, zanesljivo infrastrukturo in zajamčenim časom delovanja ter vsakodnevnim varnostnim kopiranjem.

Virtualna naprava

Možnost virtualne naprave osTicket nima na voljo cen. Po meri je glede na vaše zahteve. Eden in edini dodatek je, da bo osTicket prilagojen vašim poslovnim potrebam, tako da boste dobili rešitev po meri.

Zaključek

Po eni strani osTicket ponuja precej dober vstopnični sistem s pomembnimi funkcijami, ki so na voljo brezplačno, po drugi strani pa ima določene omejitve, ko gre za primer uporabe. Kakor koli že, lahko osTicket štejemo za tekmeca, polnega presenečenj. Če vas ne moti že pripravljena možnost obveznega obrazca za vozovnice, je osTicket lahko zelo dobra rešitev za izdajanje vstopnic za vaše podjetje, čeprav z manj prilagodljivosti kot druga programska oprema vstopničnega sistema

Pogoste napake in težave

Težave s prijavo v osTicket po časovni omejitvi

Če se po samodejni odjavi iz osTicket ne morete znova prijaviti in prejemate napako »Časovna omejitev seje je potekla zaradi nedejavnosti«, poskusite izklopiti brskalnik. Čez kakšno minuto ga znova vklopite in se poskusite prijaviti. Če težave ne odpravite, se poskusite znova prijaviti iz drugega brskalnika ali uporabite način brez beleženja zgodovine.

Kar naprej me sistem odjavlja iz osTicketa

Če želite podaljšati čas prijave v osTicket med neaktivnostjo, lahko to storite v nastavitvah. Odprite Nastavitve in povečajte vrednost časovne omejitve seje agenta glede na vaše želje. Vrednost lahko prilagodite tudi v razdelkih Agenti in Uporabniki.

Product reviews

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Pregled zahtevkov Zendesk

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Pregledi programske opreme baze znanja

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

LiveAgent je vsestranska programska oprema za pomoč strankam, ki izboljšuje podporo podjetjem. Oglejte si ta pregled o tem, kako vam lahko njegove funkcije klicnega centra koristijo.

Pregled programske opreme klicnega centra LiveAgent

LiveAgent je klicni center s čistim in preglednim vmesnikom. Omogoča organizacijo oddelkov ter samodejno snemanje klicev. Ponuja tudi možnost prilagajanja funkcij in brezhibno uporabniško izkušnjo. Cene so konkurenčne.

Ali razmišljate o 3CX za podporo strankam v svojem klicnem centru? Oglejte si naš pregled in preverite, kako se je obnesel med našim splošnim testom.

Pregled programske opreme za klicni center 3CX

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, VoIP telefonski sistemi, samopostrežna programska oprema, programska oprema za dohodni klicni center, sistem upravljanja pritožb, programska oprema odjemalskega portala in programska oprema za upravljanje e-pošte. Podjetje Quality Unit izdeluje LiveAgent in ima tudi podporo za stranke.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico