Spiceworks pregled zahtevkov

Spiceworks pregled zahtevkov
Compare Spiceworks pregled zahtevkov with other in: How Spiceworks pregled zahtevkov is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
1378 reviews

Spiceworks je programska oprema za izdajanje zahtevkov IT, katere cilj je brezplačno zagotoviti sistem izdajanja zahtevkov za oddelke IT in podjetja. Ali uspe s svojo nalogo in ali je vredna alternativa plačljivim rešitvam? Ugotovite v našem pregledu.

Pricing
Starting from:
$   na mesec
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.3
Uporabniška izkušnja
3
Cena
5
Izvedba
5

Key takeaways

Pros

  • Popolna IT rešitev za vstopnični sistem
  • Vse bistvene funkcije so na voljo
  • Brez skritih stroškov, popolnoma brezplačno

Cons

  • Pomanjkanje naprednih funkcij

Začetek vstopničnega sistema Spiceworks

Spiceworks ponuja svojo informacijsko službo za pomoč uporabnikom s vstopničnim sistemom popolnoma brezplačno. Ekipa Spiceworks je na svoje spletno mesto celo vključila zabavni del s cenovnimi načrti. Navaja štiri načrte z enakimi funkcijami in ceno z oznako 0 USD. To pomeni, da morate samo ustvariti svoj račun na spletnem mestu Spiceworks in začeti. Potrebujete le nekaj osnovnih podatkov, kot sta vaš e-poštni naslov in ime. Ime domene službe za pomoč uporabnikom lahko izberete v naslednjem koraku.

Spicwework - izberite domeno in ime podjetja

Spiceworks vam samodejno ustvari namenski e-poštni naslov. Zaradi tega ne skačete skozi obroče in je v vseh pogledih zelo preprost. Ko izpolnite zgoraj omenjene korake, boste brez čakanja preusmerjeni naravnost v sistem za izdajanje vozovnic. Zasnova vmesnika je čista in izjemno funkcionalna, z zelo enostavno navigacijo in vsemi orodji, ki so na voljo na zaslonu, ko odprete aplikacijo.

Spiceworks nadzorna plošča

Moram priznati, da sem od brezplačne rešitve pričakoval veliko manj, a doslej je bil Spiceworks prijetno presenečenje v skoraj vseh pogledih. Spiceworks ponuja veliko več kot le osnovni sistem izdajanja zahtevkov, podjetjem lahko pomaga s poročili in celo s članki v bazi znanja brez kakršnih koli vsiljenih omejitev funkcij. Resnično je impresivno, a preden si podrobneje ogledamo delovanje, si poglejmo, kakšne funkcije ponuja Spiceworks.

Funkcije vstopničnega sistema Spiceworks

Izslediti funkcije Spiceworks ni lahko, saj spletna stran ponuja le bistvene informacije o njihovih brezplačnih orodjih. Vendar pa boste lahko dobili dober pregled nad naborom funkcij vstopničnega sistema Spiceworks, ko boste začeli uporabljati aplikacijo. V vstopničnem sistemu lahko pričakujete standardno funkcionalnost službe za pomoč uporabnikom. Spiceworks vam lahko pomaga tudi pri ustvarjanju lastne baze znanja in vam pomaga pri poročilih. Funkcijo izvoza lahko uporabite tudi za izvoz podatkov poročila v treh različnih formatih.

Spiceworks poroča

Ker je Spiceworks osredotočen predvsem na izdajanje zahtevkov IT, njegov nabor funkcij to odraža. Funkcije za upravljanje naprav lahko uporabite za sledenje računalniškim napravam, inventarju programske opreme in pogodbam. Spiceworks med drugimi standardnimi funkcijami službe za pomoč uporabnikom in vstopničnim sistemov podpira pravila za zahtevke, pripravljene odgovore, samodejne posodobitve zahtevkov in obvestila.

Učinkovitost in uporabniška izkušnja vstopničnega sistema

Oglejmo si, kako se Spiceworks obnese v standardnem scenariju in ali se lahko meri z drugimi plačljivimi IT rešitvami vstopničnega sistema. Posnemal sem izkušnjo agenta tako, da sem si poslal nekaj e-poštnih sporočil. Prvi je prispel skoraj takoj, čeprav ne vem, kako pogosto se Spiceworks zahtevki osvežujejo. Moral sem klikniti gumb za osvežitev, da se je e-poštno sporočilo prikazalo v sistemu izdajanja zahtevkov in nanj sem se zanašal med potekom preizkusa.

Pregled zahtevkov za Spiceworks

Vmesnik vstopničnega sistema je videti zelo urejen in profesionalen, čeprav je brezplačen. Ko odprete zahtevek, je vmesnik videti prav tako dobro, čeprav nekoliko bolj bled. Je zelo poenostavljen, a tudi več kot dovolj funkcionalen, da agentom omogoča udobno delo s Spiceworks. Zanimivo je, da lahko vidite del svojega poštnega predala, tudi ko ste znotraj odprte karte. Preostali del vmesnika zavzemajo polje za odgovor in informacije o strankah z informacijami o statusu zahtevka ter sorodna informacijska polja na desni strani.

Spiceworks - odziv na zahtevek

Škatla za odgovore ni ravno prostorna, zato me je ena prvih stvari zanimala, če se raztegne. Med pisanjem se razteza, vendar se razteza navzgor namesto navzdol. Ima največjo velikost in če pišete čez to vrednost, se morate zanašati na drsenje od tam. Tik pod poljem za odgovor lahko dostopate do nekaj orodij, in sicer do prilog, pripravljenih odgovorov in notranjih opomb.

Spiceworks - dodajte notranjo noto

Zadnja omembe vredna funkcija vključuje ploščo na desni strani. Tukaj lahko uporabniki dostopajo do nekaterih osnovnih informacij o strankah, prejemnikih, statusu zahtevka, prioriteti, rokih in kategoriji zahtevka. Ta plošča vam omogoča tudi sledenje povezanim napravam, opravilom, porabljenemu času in uporabnikom CC. To je skoraj vse, kar lahko pričakujete od funkcij Spiceworks. Čeprav ni najbogatejši nabor funkcij, zagotovo uspe zagotoviti vse, kar je potrebno za agente, da organizirano opravljajo svoje delo, tudi če gre le za minimalne funkcije.

Spiceworks - status zahtevka

Skratka, Spiceworks ne ponuja slabega vstopničnega sistema, vendar je nabor funkcij vsekakor bistven. Ponuja vse osnovne funkcije, ki se pričakujejo od sistema IT za izdajo zahtevkov, in zdi se pohlepno zahtevati več, saj je popolnoma brezplačen. Moram pa povedati, da bodo uporabniki, ki so vajeni naprednejših sistemov izdajanja zahtevkov, lahko rahlo razočarani. Ko se bodo navadili na nabor funkcij v Spiceworks, bodo morda spoznali, da je manj več in bodo svoje delo odlično opravili tudi brez modne funkcionalnosti. Že zaradi tega je Spiceworks vreden tega, da vam pomaga prihraniti denar.

Cenik Spiceworks

Spletno mesto Spiceworks ima sicer vključen razdelek o cenah, vendar služi kot bolj komičen način, da vsem poveste, da je Spiceworks popolnoma brezplačen. Navaja štiri izmišljene cenovne načrte z enakim naborom funkcij in isto ceno 0 USD. Spletno mesto je omenilo, da vsi ljudje, ki se prijavijo za Spiceworks, dobijo dostop do neomejenega števila zahtevkov, neomejenega števila naprav, neomejenega števila agentov, neomejenega števila uporabnikov, neomejenega števila tehnikov, vrhunske podpore in skupnosti IT z milijoni strokovnjakov za IT.

Zaključek

Spiceworks vsekakor ima vse, kar je potrebno, da ponudi odličen vstopnični sistem za ekipe IT. Nikakor ni popoln, je pa izjemno funkcionalen in se lahko izkaže kot odlična izbira za mnoga podjetja, ki so pripravljena živeti brez nekaterih modnih funkcij. Prav tako je popolnoma brezplačen, brez skritih stroškov in neželenih dodatkov, tako da ga bo vsekakor vredno obravnavati kot enega vaših primarnih orodij.

Pogoste napake in težave

Težave pri delovanju službe za pomoč uporabnikom Spiceworks, ki jih povzroča zanka e-pošte

Če vaša služba za pomoč uporabnikom Spiceworks deluje zelo počasi, je to morda posledica e-poštne zanke. Če lahko dobite dostop do Spiceworks, odprite Nastavitve > Služba za pomoč > Nastavitve e-pošte in onemogočite nastavitve dohodne in odhodne e-pošte tako, da izklopite ustrezna stikala. Nato preverite svoj nabiralnik in poiščite vstopnice, ki so povzročile težave z delovanjem. Lahko jih premaknete v drugo mapo ali izbrišete, če jih ne potrebujete več. Ko opravite vse prizadete prijave, ponovno vklopite nastavitve dohodne in odhodne e-pošte.

Obvestila o zahtevkih ne delujejo v Spiceworks

Če imate težave s prejemanjem obvestil v Spiceworks, lahko poskusite z nekaj običajnimi rešitvami. Najprej preverite morebitne tipkarske napake v e-poštnem naslovu prizadetega uporabnika, saj je to eden glavnih vzrokov, zakaj ljudje ne prejemajo obvestil. Če so vsi prizadeti e-poštni naslovi odjavljeni, pojdite na Nastavitve > Služba za pomoč > Uporabniški računi. Prepričajte se, da imajo skrbniki, ki ne prejemajo obvestil, pravilno nastavljene nastavitve. Shranite nastavitve.

Product reviews

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Pregled zahtevkov Zendesk

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

LiveAgent je vsestranska programska oprema za pomoč strankam, ki izboljšuje podporo podjetjem. Oglejte si ta pregled o tem, kako vam lahko njegove funkcije klicnega centra koristijo.

Pregled programske opreme klicnega centra LiveAgent

LiveAgent je klicni center s čistim in preglednim vmesnikom. Omogoča organizacijo oddelkov ter samodejno snemanje klicev. Ponuja tudi možnost prilagajanja funkcij in brezhibno uporabniško izkušnjo. Cene so konkurenčne.

Programska oprema Softphone uporablja internet za telefonske klice. Namestite ga lahko na številne naprave in ima enako zmogljivost kot službeni telefon.

Programska oprema softphone

Programski telefoni, kot je softphone, ponujajo napredne funkcije in zmožnosti, kot so takojšnje sporočanje v klepetu, konferenčni klici in integracija z drugimi orodji, ki izboljšujejo poslovno komunikacijo. Vendar pa imajo lahko tudi nekatere slabosti, kot so odvisnost od internetne povezave, omejena združljivost z napravami in možnost tehničnih težav. Obstajajo različne vrste programskih telefonov, vključno z namiznimi, mobilnimi, spletnimi in hibridnimi. Za organizacije je pomembno, da upoštevajo prednosti in slabosti ter izberejo tisto, ki najbolj ustreza njihovim potrebam.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico