LiveChat pregled klepeta v živo

LiveChat pregled klepeta v živo
Compare LiveChat pregled klepeta v živo with other in: How LiveChat pregled klepeta v živo is doing on review portals
4.5
Average rating based on data from trusted review portals
3463 reviews

Programska oprema za klepet v živo LiveChat je zelo dobro zasnovana izkušnja klepeta za agente in stranke. Nabor funkcij poskrbi za vse, kar je pomembno v zvezi z vašimi klepeti, ponuja pa tudi več v smislu komunikacije. Nadaljujte z branjem in izvedite…

Pricing
Starting from:
$ 20   na mesec
Equal to LiveAgent's Medium plan Liveagent pricing
Free trial: Yes
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.7
Uporabniška izkušnja
5
Cena
4
Izvedba
5

Key takeaways

Pros

  • Hiter in zanesljiv klepet v živo
  • Zelo enostavna izvedba
  • Odlične in enostavno nastavljive funkcije

Cons

  • Drago z višjimi načrti

Kako začeti s klepetom v živo LiveChat

LiveChat je programska oprema za klepet v živo z več kot le zmožnostmi klepetanja. Ponuja obsežen nabor funkcij klepeta v živo, ki zagotavlja osredotočeno in dobro zasnovano izkušnjo za vsakega agenta in stranko. Vendar pa ponuja tudi nekaj dodatnega v obliki dodatnih komunikacijskih kanalov, kot so družbeni mediji, WhatsApp in prodaja vstopnic. V tem pregledu si bomo podrobneje ogledali zmožnosti pripomočka za klepet v živo LiveChat in splošno učinkovitost. Začnimo.

Registracija LiveChat je zelo hitra. Preprosto morate registrirati svoj račun in postopek registracije vas bo sčasoma pripeljal naravnost do dela za integracijo pripomočka za klepet v živo, kar pomeni, da lahko svoj klepet v živo izvedete takoj, ko začnete. To je presenetljivo hitro in LiveChat vam ponuja celo nekaj možnosti integracije. Izbirate lahko med vtičnikom WordPress, Google Tag Managerjem ali ročno namestitvijo kode za klepet v živo.

Možnosti namestitve LiveChat

Izbral sem možnost ročne namestitve, ki je bila tudi precej enostavna. Preprosto kopirajte in prilepite kodo pred vašo spletno stran ter shranite spremembe. Če se ne prikaže, boste morda morali najprej počistiti predpomnilnik brskalnika. LiveChat vas bo obvestil, ali so bile spremembe uspešno izvedene in ali je vaš klepet v živo integriran. Nato boste preusmerjeni naravnost na nadzorno ploščo LiveChat in se lahko začnete seznanjati z vsemi možnostmi.

Pregled nadzorne plošče LiveChat

LiveChat je uveljavljena profesionalna rešitev in vmesnik temu sledi. Enostavno se seznanite z večino orodij in ne boste se izgubili zahvaljujoč preprostim priporočilom na desni plošči. V meniju na levi plošči si lahko ogledate klepete, promet, vstopnice, arhive, stike in drugo. Na sredini nadzorne plošče je nekaj možnosti za izboljšave in hiter pregled statistike klepeta v živo v realnem času.

Odpri okno za klepet v živo na spletnem mestu

Funkcije in uporabniški vmesnik

LiveChat ponuja dobro osredotočen nabor funkcij, povezanih z njihovim gradnikom za klepet v živo. Poleg prej omenjenega hitrega pogleda statistike v realnem času imate tudi dostop do drugih funkcij, vključno s klepetalnimi roboti, poročili in obsežnimi možnostmi prilagajanja vašega pripomočka za klepet v živo. Poleg tega ima izkušnja klepeta v živo popolno podporo iz hitrih pregledov sporočil, pripravljenih odgovorov, priponk datotek, funkcij zgodovine klepeta, ocen klepeta in še več. V klepetu v živo LiveChat ne manjka nič pomembnega, zato ste lahko prepričani, da dobite celotno izkušnjo klepetalnika.

Pregled analitike LiveChat v realnem času

Funkcije analitike ponujajo hiter pregled, pa tudi poglobljene preglede vsega, kar je povezano s klepetom v živo – klepetov, agentov, strank, vstopnic in e-trgovine. Vsak razdelek vam lahko ponudi več informacij in konkretne številke o vašem klepetu v živo. Nič ne manjka. Pregled analitike vam omogoča beleženje vsega, kar se je zgodilo v zadnjih sedmih dneh vaše uporabe.

Pregled poročil LiveChat

Pripomoček za klepet lahko prilagodite v nastavitvah LiveChat. Možnosti so precej obsežne, tako da, če želite biti ustvarjalni, lahko prilagodite pripomoček za klepet v živo svojim željam ali blagovni znamki vaše stranke. Vaše izbire vključujejo, kako bo vaše okno videti v povečanem in pomanjšanem pogledu, svetlo ali temno temo, barvo teme (podprta je barva po meri) in položaj klepeta. Obstaja tudi možnost, da skrijete widget, prilagodite mobilno različico svojega widgeta za klepet in dodatne nastavitve, kjer lahko prikažete logotip podjetja, fotografijo agenta, omogočite ali onemogočite zvoke, dovolite ocene klepeta in še nekaj drugih možnosti.

Prilagodite svoj pripomoček za klepet LiveChat

Večina drugih funkcij je pasivnih, kar pomeni, da se samodejno aktivirajo in vam ni treba storiti ničesar s konfiguracijo. Pripravljeni so od samega začetka. Vendar pa se lahko vedno poglobite z nastavitvami, kot so usmerjanje, dodelitve klepeta, skupna raba datotek in še veliko več. Vse je lahko dostopno. Krmarjenje po vmesniku, nastavitev klepeta v živo in splošna uporabniška izkušnja so precej odlični, pri nobenem opravilu nisem imel nobenih težav. Ko je celotna nastavitev pripravljena, je čas, da si ogledate zmogljivost in izkušnjo dela s klepetom v živo LiveChat.

Zmogljivost klepeta v živo in uporabniška izkušnja

Pripomoček za klepet v živo LiveChat sem si ogledal z obeh strani – z vidika agenta in stranke, da bi dobil popolno izkušnjo, in lahko rečem, da je vse delovalo odlično, kot je bilo pričakovano. Ko sem začel klepet kot stranka, me je takoj pozdravilo samodejno sporočilo (to sporočilo lahko prilagodite v nastavitvah pod Ciljna sporočila). Z odprto nadzorno ploščo LiveChat sem takoj prejel vizualno in zvočno obvestilo o novem dohodnem sporočilu. Zavihek brskalnika vam prav tako daje obvestilo, dokler se ne odločite klikniti nanj. Zaenkrat je vse v redu.

Testiranje klepeta v živo z LiveChat

Kratek vpogled v sporočilo je deloval odlično in v manj kot sekundi je pobral, kar sem pisal. Sporočilo ostane na zaslonu, ko uporabniki ne pritisnejo gumba za pošiljanje, tako da lahko pripravite druga sporočila. Medtem stranka vidi tri pike kot obvestilo, da ji posrednik tipka odgovor. Na splošno deluje zelo dobro. Hitrost odgovora je skoraj takojšnja, brez kakršnih koli dolgih čakalnih dob.

Pogled tipkanja v realnem času prek LiveChat

Prav tako sem se posvetil pošiljanju priponk. Ko kliknete ikono za priponko datoteke, lahko takoj izberete datoteko in jo pošljete. Prilogo lahko kadar koli izbrišete pred pošiljanjem. Za razliko od prikritega vpogleda v sporočilo agenti ne morejo videti priloge, če še ni bila poslana, zato je zasebnost stranke ohranjena, če priloži napačno datoteko. V prilogi imate celo možnost vključitve alternativnega besedila za osebe s posebnimi potrebami. Zelo premišljena in izjemno uporabna vključitev.

Primer priponk v klepetu v živo

Na splošno je zmogljivost pripomočka za klepet v živo LiveChat odlična in glede tega nimam prav nobenih pritožb. Nisem imel nobenih težav s hitrostjo, prav tako ni bilo nobenih napak ali težav. Pripomoček LiveChat je močnejši tekmec, ko gre za zmogljivost.

Cena

LiveChat ponuja tri cenovne načrte z različnimi funkcijami. Drugi komunikacijski kanali poleg klepeta v živo so sestavni del vsakega načrta, zato z vsakim načrtom pridobite dodano vrednost. Načrti pa ostajajo osredotočeni predvsem na dodatne funkcije klepeta v živo, zato si poglejmo ponudbo.

Starter

Začetni načrt stane 20 USD na mesec na uporabnika in ponuja 60-dnevno zgodovino klepetov, osnovno prilagajanje pripomočkov, sistem izdajanja vozovnic, varnost podatkov in drugo.

Team

Načrt Team vas bo stal 41 USD na mesec na uporabnika. Ima neomejeno zgodovino klepetov, popolno prilagoditev pripomočkov, sistem izdajanja vstopnic, varnost podatkov, osnovno poročanje, skupine agentov, več blagovnih znamk in še več.

Business

Poslovni načrt stane 59 $ na mesec na uporabnika. Ponudba ima vse prej omenjene funkcije, dodaja pa predvidevanje kadrov, načrtovalnik del in druge funkcije.

Enterprise

Načrt Enterprise nima vidne cene, zato morate zahtevati klic z LiveChat, če želite izvedeti. Poleg vseh prejšnjih funkcij načrt ponuja namenskega upravitelja računa, usposabljanje za izdelke, podporo programskega inženirja, varnostno pomoč, skladnost s HIPAA in enotno prijavo.

Zaključek

LiveChatov klepet v živo je odlično orodje in zelo dober tekmec v igri klepeta v živo. Implementacija je nekaj sekund in vas ne sili skozi nobene zanke, medtem ko jo upravljate. Vsaka funkcija deluje in deluje zelo dobro brez kolcanja, vmesnik pa naredi navigacijo kos torte. Tudi cene so v redu, odvisno od izbranega paketa. Odločiti se morate le, koliko želite porabiti za vse funkcije LiveChat, in razmisliti, ali za svoje delo potrebujete druge komunikacijske kanale.

Pogoste napake in težave

Moja integracija klepeta v živo LiveChat prek kode ne deluje.

Preverite, ali ste kodo pravilno kopirali in prilepili v kodo svojega spletnega mesta, ter preverite, ali manjkajo deli. Poleg tega se prepričajte, da ste kodo prilepili na pravo mesto v kodi svojega spletnega mesta pred . Če imate še vedno težave, se boste morda morali obrniti na podporo LiveChat, da ugotovite, zakaj vaša integracija ni uspela.

Kako nastaviti pripravljena sporočila v LiveChat?

Ko ste v klepetu v živo s stranko, lahko vtipkate # in izberete pripravljen odgovor. Če želite dodati novo, preprosto kliknite Novo. Tukaj lahko dodate pripravljeno besedilo sporočila, ga dodate v skupino in ustvarite bližnjico za sporočilo, da boste do njega lažje dostopali.

Product reviews

Klepetalnica v živo je posebno področje na internetu. Glavni namen klepetalnice v živo je omogočiti uporabnikom spletni klepet v realnem času.

Klepetalnica v živo

LiveAgent je brezplačna programska oprema za klepet v živo, ki strankam omogoča realnočasovno komunikacijo in pomembno postaja kanal za storitve za stranke. Klepet v živo zmanjšuje stres in povečuje konverzije pri strankah. LiveAgent ponuja 15 funkcij, vključno z oblikovanjem gumbov in oken za klepet ter proaktivnimi povabili. Poleg tega ponuja tudi brezplačen sistem zahtevkov z univerzalnim nabiralnikom, klicnim centrom in portalom za stranke. Naše spletno mesto uporablja piškotke, ki jih lahko zavrnete ali sprejmete v skladu z našim pravilnikom o zasebnosti in piškotkih.

Imeti pripomoček za klepet v živo na spletnem mestu podjetja je skoraj nujno za podjetja vseh velikosti. Naučite se, kako ga integrirati.

Kako na spletno mesto dodati gumb za klepet v živo

LiveAgent je programska oprema, ki ponuja podporo strankam na vseh kanalih, vključno s ključnim elementom za klepet v živo. Ta funkcija omogoča enostavno komunikacijo in interakcijo s strankami ter skoraj takojšen odgovor. Cena se razlikuje glede na število agentov v podjetju. Poleg tega oblikovanje strani s pogostimi vprašanji zahteva dobro organizacijo in jasno strukturo vprašanj in odgovorov z uporabo enostavne berljivosti ter vizualnih elementov. Glavna razlika med pogostimi vprašanji in bazo znanja je velikost, vsebina in pristop.

LiveAgent pridruženi program ponuja poročila v realnem času o vaši prodaji, prometu, stanju na računu in splošni uspešnosti. Pridružite se našemu prodruženem programu danes.

Dobrodošli v našem pridruženem programu!

LiveAgent ponuja podporo za stranke v različnih jezikih ter analitični pregled nad storitvijo. Ponuja tudi dobro provizijsko strukturo za pridružene partnerje, vključno s ponovnimi provizijami. LiveAgent ima enostaven pridruženi program ter ponuja promocijski material. Izplačilo provizij poteka mesečno, s fiksnim stroškom 8% za procesiranje plačil. Vpletenih entitet v prodajo prejmejo različne deleže provizij. LiveAgent nudi podporo za partnerske bloge in pregledne portale.

Upoštevajte protokole klepeta in vljudnega pogovora. Spoznajte komunikacijski bonton klepeta v živo in se seznanite s pravili za storitve za stranke.

Bonton klepeta v živo za podporo strankam

Upoštevajte protokole klepeta in vljudnega pogovora. Spoznajte komunikacijski bonton klepeta v živo in se seznanite s pravili za storitve za stranke.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico