Postanite dosegljivi s programsko opremo kontaktnega centra.

Izboljšajte prizadevanja za podporo strankam z večkanalnim kontaktnim centrom LiveAgent še danes.

  • ✓ Brez pristojbine za namestitev    
  • ✓ Podpora za stranke 24 ur na dan, 7 dni v tednu    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekliči kadar koli
Uporablja ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
Call center in help desk software - LiveAgent
Call Center Software

Ustvarite brezhibno storitveno izkušnjo s programsko opremo kontaktnega centra

Današnji potrošniki, ki se spoznajo na digitalno tehnologijo, uporabljajo več platform, da se obrnejo na podjetja in od vseh platform pričakujejo enotno izkušnjo. Zato je večina podjetij, ki se ukvarjajo s strankami, že sprejela rešitve kontaktnih centrov, da bi zadovoljila povpraševanje svojih strank po brezhibni vsekanalni izkušnji. Ne glede na kanale, ki jih uporabljajo vaše stranke – s programsko opremo kontaktnega centra LiveAgent lahko preprosto, priročno in učinkovito upravljate vse interakcije s strankami na enem mestu.
  • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022
key points illustration

Kaj je programska oprema kontaktnega centra?

Programska oprema kontaktnega centra je orodje, ki podjetjem omogoča racionalizacijo komunikacije s strankami na vseh možnih stičnih točkah in kanalih. Ti lahko vključujejo glas, VoIP, e -mail, klepet v živo, besedilo in platforme za družabne medije. Z naraščajočim številom podjetij, ki uvajajo rešitve kontaktnih centrov, naj bi velikost svetovnega trga sistemov kontaktnih centrov do leta 2025 dosegla 47,76 milijarde USD.

Zakaj potrebujete programsko opremo za stike v oblaku

Programska oprema za kontaktne centre v oblaku odpravlja potrebo po zanašanju na tradicionalne lokalne rešitve. To pomeni, da za vzpostavitev in zagon zmogljivega sistema kontaktnega centra z robustnimi funkcijami za upravljanje ni potrebna več draga strojna oprema, infrastruktura in strokovne ekipe IT. Rešitve v oblaku so primerne tako za mala podjetja kot za velike organizacije, saj zagotavljajo veliko razširljivost, prilagodljivost, ponujajo večjo varnost in so zelo stroškovno učinkovite.
maintenance - illustration

Kaj lahko pričakujete od uporabe rešitev kontaktnega centra

Boljše upravljanje storitev

Možnosti poročanja in analitike sistemskih orodij kontaktnih centrov upravljavcem olajšajo spremljanje in upravljanje vseh vidikov njihovih storitev, sledenje kritičnim meritvam storitev in pridobivanje vpogleda v uspešnost agentov.

Izboljšana varnost podatkov

Rešitve programske opreme kontaktnega centra ponujajo napredne varnostne funkcije, vključno s šifriranjem podatkov in varnostno kopijo podatkov za zaščito občutljivih podatkov strank.

Izboljšana produktivnost

Sistemske platforme kontaktnih centrov so opremljene z bogatim naborom funkcij, ki agentom omogočajo spremljanje podatkov o strankah in jim omogočajo hitro in strokovno reševanje težav, hkrati pa ohranjajo visoko raven produktivnosti.

Dodatne prednosti programske opreme kontaktnega centra

live chat increases sales

Manj podpore    stroškov

Poenostavitev, avtomatizacija in optimizacija vaših podpornih procesov pomeni krajše odzivne čase, boljše ločljivosti in manj ponovljenih klicev – vse to prispeva k večji učinkovitosti podpore in nižjim operativnim stroškom.
Integrations pricing-icon

Povečane prodajne možnosti

S takojšnjim dostopom do izčrpnih podatkov o strankah, od osebnih podatkov do zgodovine nakupov in storitev vsakega odjemalca, lahko agenti po potrebi navzkrižno prodajajo in prodajajo ustrezne izdelke ali storitve.

Večnakanalna programska oprema za večkanalni kontaktni center, ki jo izdeluje LiveAgent

Sistem kontaktnega centra LiveAgent je večkanalna rešitev, bogata s funkcijami, zaradi katere je vaša podpora učinkovitejša in stranke zadovoljnejše.

Popolnoma funkcionalni zahtevki

Programska oprema kontaktnega centra LiveAgent ponuja celoten nabor zahtevkov, vključno s pametno distribucijo zahtevkov, avtomatizacijo poteka dela, enostavnim upravljanjem odgovornosti, pripravljenimi odgovori in predlogami, upravljanjem SLA, razdelitvijo in združevanjem zahtevkov, orodji za sodelovanje v skupini, poročanjem in še veliko več za hitro in učinkovito reševanje zahtevkov.
LiveAgent: Ticketing Software Demo | Live Agent03:21Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo
Live Agent
LiveAgent Live Chat Demo | Live Agent02:16Youtube video: LiveAgent Live Chat Demo
Live Agent

Podpora klepetu v živo

Klepet v živo je ena od osnovnih funkcij platforme kontaktnega centra LiveAgent, ki vam omogoča takojšnjo podporo, ki jo današnji potrošniki pričakujejo od blagovnih znamk. LiveAgent klepet v živo je napolnjen z več deset edinstvenih funkcijami za klepet v živo, vključno z več možnostmi usmerjanja klepeta, proaktivnimi povabili na klepet, spremljanjem spletnih obiskovalcev, prikazom tipkanja v realnem času in drugimi.

Glasovni in video klici

Klicni center v oblaku je sestavni del kompleksne rešitve kontaktnega centra LiveAgent. Omogoča vam sprejemanje klicev s stacionarnih telefonov ali z vašega spletnega mesta, oblikovanje celo najbolj zapletenih in prilagojenih dreves IVR, določanje pravil za avtomatizacijo preusmerjanja klicev in prenosov klicev, neomejeno snemanje klicev in še veliko več.
Call Center Software Demo | LiveAgent | Live Agent04:40Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent
Live Agent
How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent | Live Agent04:04Youtube video: How to Utilize your Instagram Plugin in LiveAgent
Live Agent

Integracija družbenih medijev

65% ljudi, starih od 18 do 34 let, meni, da so družbeni mediji učinkovit kanal za pomoč strankam. LiveAgent se povezuje z najbolj priljubljenimi kanali družbenih medijev, kot so Facebook, Twitter in Instagram, da vam pomaga spremljati in odgovarjati na vsa vaša sporočila v družabnih medijih, komentarje in omembe blagovnih znamk iz ene same nadzorne plošče. Z LiveAgent ni treba preklapljati med različnimi družabnimi računi ali spremljati več naprav.

Popolna rešitev vse v enem

70% potrošnikov raje uporablja spletne strani podjetja za odgovore na svoja vprašanja namesto telefona ali e-maila za stik s podjetji. Z LiveAgent lahko razširite svoje zmogljivosti podpore tako, da omogočite popolnoma prilagodljiv samopostrežni portal z bazo znanja, pogostimi vprašanji in forumi za stranke, ki strankam omogočajo, da same rešujejo težave, ne da bi pri tem sodelovali vaši agenti.
book lover - illustration
LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview | Live Agent05:20Youtube video: LiveAgent | Quick Help Desk Software Overview
Live Agent

Potrebujete programsko opremo kontaktnega centra?

Ker so na trgu različni ponudniki programske opreme za kontaktne centre, je izbira enega lahko zapletena. Ko ugotovite, kakšno programsko opremo kontaktnega centra iščete, razmislite o ustvarjanju seznama nujnih funkcij, ki so bistvene za vašo ekipo za podporo strankam. Medtem ko nekateri ponujajo osnovne funkcije kontaktnega centra, drugi vključujejo napredne zmogljivosti. V LiveAgentu smo zgradili rešitev za večkanalni kontaktni center z več kot 179+ funkcijami v tem trenutku in preko 40 vključenimi integracijami.

Zakaj je programska oprema LiveAgentovega kontaktnega centra prava za vas

Tehnologija, ki temelji na oblaku

Uživajte v hitri uvedbi, enostavni uporabi, napredni varnosti in drugih prednostih tehnologije v oblaku.

Zaupa mu 30k podjetij

Več kot 30.000 podjetij v različnih panogah je za orodje za podporo strankam izbralo LiveAgent.

Razširljiv & prilagodljiv

Programsko opremo je mogoče enostavno prilagoditi in prilagoditi glede na vaše posebne zahteve.
Savings illustration

Izberite paket, ki ustreza vašemu podjetju

Najboljša programska oprema kontaktnega centra je tista, ki se popolnoma ujema z vašimi poslovnimi cilji, potrebami po podpori strankam in s proračunom.

LiveAgent ponuja 4 različne pakete – vključno s popolnoma brezplačnim – brez pogodb ali skritih pristojbin, s popolnoma preglednimi in poštenimi cenami, ki se zaračunavajo le za resnično uporabo vsak mesec. Načrt lahko tudi znižate in nadgradite ter v vsakem trenutku dodate ali odstranite agente.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
Povezani članki zProgramska oprema kontaktnega centra
Simple user-friendly guide to automatically assigning a ticket to agent who opened it. Screenshots from real example included. Customize your LiveAgent now.

How to automatically assign a ticket to agent who opened it

Simple user-friendly guide to automatically assigning a ticket to agent who opened it. Screenshots from real example included. Customize your LiveAgent now.

Options of assigning Chats to Agents previously communicating withcustomers. Random Assignment, Average Utilization, Max Utilization, Ring-to-all, Priorities.

How does the chat routing work?

Options of assigning Chats to Agents previously communicating withcustomers. Random Assignment, Average Utilization, Max Utilization, Ring-to-all, Priorities.

Areto Systems ponuja spletno storitev obdelave kreditnih kartic spletnim podjetjem v več kot 140 različnih državah. Preberite si v članku, zakaj so izbrali ravno storitev LiveAgent.

Areto System

Areto Systems ponuja storitve spletnega plačevanja in podpore strankam. Imajo visoko stopnjo zadovoljstva strank in učinkovito upravljanje virov.

Videos - Kako V Resnici Deluje Trzenje Od Ust Do Ust

Kako v resnici deluje trženje od ust do ust

Videos - Kako V Resnici Deluje Trzenje Od Ust Do Ust

LiveAgent, storitev za stranke, ki se osredotoča na umetno inteligenco, ponuja široko paleto funkcij, vključno z integracijami, podporo strankam in več.

Storitev za stranke, ki temelji na umetni inteligenci

LiveAgent, storitev za stranke, ki se osredotoča na umetno inteligenco, ponuja široko paleto funkcij, vključno z integracijami, podporo strankam in več.

Pogosta vprašanja so najpogosteje uporabljene možnosti samopostrežbe, ki so danes na voljo. Če se stran s pogostimi vprašanji uporablja strateško, lahko potrošnikom resnično prinese dodano vrednost.

Kako oblikovati stran s pogostimi vprašanji

Canned messages improve customer communication and business success. LiveAgent offers various tools for customer support and a 14-day free trial.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico