Ste že naveličani svoje programske opreme za pomoč uporabnikom?

Spoznajte, zakaj je LiveAgent najboljša alternativa Drift na tržišču.

  • ✓ Brez stroškov postavitve
  • ✓ Podpora strankam 24/7
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna
  • ✓ Odpoved kadarkoli
Get Started | 14 days free Poglejte kako deluje
Uporablja
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
Help desk software comparison
Alternatives background

Iščete Drift alternativo?

Iščete alternativo za komunikacijo z vašimi strankami, da bi jih prepričali v nakup izdelka in jim ponudili podporo?

LiveAgent je pravi odgovor. Ponudite podporo po elektronski pošti, izredno hitrem klepetu v živo, družbenih omrežjih, telefonu in bazi znanja. LiveAgent ponuja več kot 175 funkcij, več kot 40 integracij in ima uporabniški vmesnik, ki bo olajšal vaš potek dela. Berite naprej in spoznajte več!

Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
eSky logo
Slido green logo

Podpora strankam temelji na odnosih.
Pomagajte svojim strankam z LiveAgent.

LiveAgent streamlines multiple customer service channels into one piece of software
Person deciding between two solutions

Zmogljiva Drift alternativa

Preizkusite drugačno rešitev za vašo podporo strankam. Ponudite podporo z več možnostmi, ko je govora o komunikaciji.

Vse, kar potrebujete, boste dobili v enem paketu. Nič več plačevanja za posamezna orodja. V naših paketih lahko izberete točno tisto, kar potrebujete.

Najhitrejši pripomoček za klepet v živo

Klepet v živo je osnovno orodje, ko gre za podporo strankam. Ker gre za takojšen stik s stranko, je hitrost zelo pomembna.

LiveAgent ima najhitrejši vmesnik za klepet v živo s časom prikaza v samo 2.5 sekundah. Nič ni hitrejšega od tega. Vaših obiskovalcev ne pustite čakati ampak jih spremenite v svoje stranke.

The fastest live chat on the market

3 razlogi zakaj podjetja preidejo na LiveAgent

Bogat nabor funkcij

Več kot 175 funkcij, ki bodo olajšale vaše delo in ga spremenile v užitek.

Cenovno ugodno

LiveAgent vsebuje veliko za razumno ceno. Izberite enega naših paketov ali pa izberite funkcije, ki so prilagojene za vašo podporo strankam.

Povečana produktivnost

Prihranite čas vašim agentom in z univerzalnim predalom rešite več zahtevkov.

Do more customer support for less money

Vse za eno ceno

Ker orodje LiveAgent že vsebuje funkcije elektronske pošte, klepeta v živo in druge, teh funkcij ni potrebno kupovati posebej. Izberite enega od LiveAgent paketov, ki vsebujejo vsa orodja, funkcije in integracije, da vam olajšajo delo.

Če pa res želite, lahko dokupite posamezne funkcije in tako izboljšate svojo podporo strankam.

Pripravljeni na menjavo?

Opremite svoje zaposlene z odlično rešitvijo za nudenje podpore.

LiveAgent je najbolje ocenjena programska oprema za pomoč strankam, za mala in srednja podjetja, v letu 2020.

Ready to switch to LiveAgent

Poglejte si zakaj se podjetja odločajo za prehod na LiveAgent

Nas želite primerjati z ostalimi ponudniki klepeta v živo?

Vas zanima, kako se odrežemo v primerjavi z ostalimi rešitvami za klepet v živo? Poglejte si naše primerjalne strani in videli boste, kaj ponujamo.

Povezani članki zDrift alternativa
Zagovornik blagovne znamke ali ambasador blagovne znamke je lahko znana oseba ali zaposleni, ki širi blagovno znamko med ljudmi. Ti ljudje so lahko družbeni vplivniki.

Zagovornik znamke

Zagovornik blagovne znamke je oseba ali stranka, ki promovira in govori pozitivno o izdelku ter ga priporoča drugim. To je odličen način za ustvarjanje boljših odnosov s strankami.

Za vse priložnosti uporabite naše brezplačne predloge za e-pošto za pridobivanje strank! Izboljšajte sodelovanje strank, stopnjo obiskov e-pošte in še več!

Predloge za pridobitev e-pošte

Pridobivanje e-pošte je ključnega pomena za ohranjanje aktivnih naročnikov. Priporočljivo je čiščenje baze podatkov in promocija vsebine za pridobivanje novih naslovov. Pomembno je tudi, da pošiljate vsebino, ki jo prejemniki želijo prejemati.

Pripravite se, da izboljšate svojo izkušnjo podpore strankam s pomočjo brezhibne integracije LiveAgenta z LadiTech. Ne čakajte več, začnite sprostiti potencial LiveAgent in Laditech še danes.

LadiTech

LadiTech je specializiran za IT svetovalne storitve, vzpostavlja učinkovite digitalne strategije in skrbi za programske rešitve. LiveAgent omogoča enostavno integracijo številk LadiTech v vaš klicni center brez dodatnih stroškov.

Po mesecih, ki ste jih porabili za razvoj izdelka/storitve, je očitno, da ga lansirate. Storite to pravilno z našimi predlogami za lansiranje izdelkov.

Predloge za lansiranje izdelkov

E-poštno sporočilo o predstavitvi izdelka je ključno za promocijo novega izdelka ali storitve. Pomaga ustvariti pričakovanje in navdušenje ter povečati prodajo ob lansiranju. Izbira med e-pošto v navadnem besedilu ali HTML-ju je odvisna od strategije e-poštnega trženja. Priporočljivo je uporabljati e-pošto HTML za izdelke B2C, saj ponuja več možnosti za vizualno predstavitev.

Če nimate strank, ne boste prodali ničesar. Če imate zadovoljne in srečne stranke, se bodo vrnile in kupile znova.

Skrb za stranke

Skrb za stranke je ključnega pomena za izgradnjo dobrega imena podjetja in zadovoljstvo strank. To vključuje aktivno skrb za potrebe in pričakovanja strank ter individualni pristop do vsakega posameznega primera. LiveAgent je primer odlične skrbi za stranke, ki vključuje osebno obravnavo in visoko zadovoljstvo strank.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Start Free Trial x