Avtomatizacija scenarija

Kaj je avtomatizacija scenarijev?

Avtomatizacija scenarijev je proces, ki je strogo vezan na izvajanje pravil na podlagi določenih pogojev. S sprožitvijo pravila lahko avtomatizirate določene scenarije, npr. ko prispe zahtevek, ki vsebuje ključno besedo »račun«, jo lahko na podlagi scenarija pravila samodejno označite z oznako »Račun« in jo prenesete v oddelek za obračunavanje. (Obstaja na stotine tisoč možnih variacij.)

Frequently asked questions

Kaj je avtomatizacija scenarijev?

Avtomatizacija scenarija vam omogoča, da z enim klikom izvedete več posodobitev zahtevkov. Podpira dejavnosti, povezane z obravnavanjem ponavljajočih se scenarijev.

 

Kako lahko uporabite avtomatizacijo scenarijev?

Avtomatizacija scenarijev olajša izvajanje ponavljajočih se nalog. Pomembno avtomatizira delo agentov. Agent lahko izbere vse zahtevke, ki jih je mogoče dodeliti določenemu scenariju, in jih izvede z množičnimi dejanji.

 

Ali je funkcija za avtomatizacijo scenarijev na voljo v storitvi LiveAgent?

Funkcija avtomatizacije scenarijev je na voljo v LiveAgentu in vam omogoča znatno avtomatizacijo dela ekipe za pomoč strankam.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico