Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Delitev zahtevkov

Kaj je deljenje zahtevkov?

Včasih kupec v enem zahtevku postavi dve povsem različni vprašanji. Eno od vprašanj je lahko enostavno vprašanje za prodajo, drugo pa težja tehnična poizvedba. Za boljše udobje in lažje upravljanje lahko uporabite funkcijo deljenja. Razdeljeni zahtevek bo zahtevek prepolovil in ustvaril novega z novim ID zahtevka.

Deljenje zahtevkov

Glede na zgornji primer lahko še naprej razpravljate o vprašanjih pred prodajo v originalnem zahtevku in prenesete tehnična vprašanja v ustrezen oddelek.

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni izraz deljeni zahtevek?

Funkcija razdeljenega zahtevka vam omogoča, da zahtevek z dvema različnima poizvedbama razdelite na dva zahtevka. To omogoča, da se vprašanja o predprodaji obravnavajo v originalnem zahtevku in tehnična vprašanja prenesejo na ustreznejši oddelek.

 

Kako lahko uporabite funkcijo deljenja zahtevkov?

Funkcija deljenega zahtevka dobro deluje, ko kupec v enem zahtevku postavi dve popolnoma različni vprašanji - eno je lahko na primer enostavno vprašanje glede prodaje, drugo pa tehnično vprašanje. Razdelitev takšnega zahtevka na dva dela omogoča učinkovito obdelavo preproste poizvedbe, težji del pa lahko tudi učinkovito pošljete tehnični skupini. To povečuje učinkovitost in olajša komunikacijo.

 

Kako lahko uporabite funkcijo deljenja zahtevkov v LiveAgent?

Ko prejmete zahtevek z dvema različnima poizvedbama, kliknite tri pike na desni strani zahtevka in kliknite »Razdeli«. Izberete lahko možnost »Samodejno razdeli«, ki bo podvojila zahtevek. Potem lahko ustrezne agencije obravnavajo zadeve iz vsakega zahtevka. 

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico