Glas

Kaj je glas?

Glasovna komunikacija je lahko v nekaterih primerih enostavnejša od klepeta v živo ali emaila. Klici so še zlasti priljubljeni za netehnična vprašanja, kot so poizvedbe pred nakupom ali plačilom, saj jih je mogoče enostavno rešiti po telefonu.

Glasovna komunikacija je v LiveAgent lahko uporabljena kot:

  • Telefon s telefonom (stranka kliče iz svojega telefona in agent prevzame klic z napravo na svoji strani)
  • Telefon s PC (stranka kliče iz svojega telefona in agent prevzame klic na panelu svojega LiveAgent programa.)
  • Telefon s pametno napravo (deluje podobno, kot telefon s PC, le da je namesto računalnika uporabljen pametni telefon. Stranka lahko kliče iz svojega telefona in na drugi strani agent prevzame klic z uporabo LiveAgent telefonske aplikacije na mobilni napravi. Aplikacija za delovanje uporablja mobilne podatke.)
  • PC s PC (če na svojo spletno stran postavite pripomoček za klicanje, lahko strankam omogočite, da vas direktno kličejo iz svojega namiznega računalnika. Podobno kot Skype.)
Kaj je glas?

Pogosta vprašanja

Katere tipe glasovne komunikacije podpira LiveAgent?

LiveAgent podpira naslednje tipe glasovne komunikacije: Telefon s telefonom, na primer, ko stranka kliče iz svojega telefona in agent prevzame klic z napravo na svoji strani; Telefon z računalnikom, na primer, ko stranka kliče iz svojega telefona in agent prevzame klic na panelu svojega LiveAgent programa; Telefon s pametno napravo, na primer, ko stranka kliče iz svojega telefona in na drugi strani agent prevzame klic z uporabo LiveAgent telefonske aplikacije; računalnik z računalnikom, podobno kot Skype, zahvaljujoč pripomočku na spletni strani.

Kako deluje glasovna komunikacija na LiveAgent?

Z LiveAgent lahko vzpostavite katerikoli tip glasovne komunikacije na enem mestu. To olajša delo agenta in vam omogoča hkratno spremljanje več kanalov.

Katere so prednosti glasovne komunikacije?

Prednost glasovne komunikacije je, da je bolj naravna od pisne komunikacije. Uporabljen je človeški glas, zato slišimo emocije in je lažje in hitrejše pojasnjevanje določenih stvari, ki bi bile pisno težje opisane. V nekaterih situacija se zgodi, da mora biti nekdo hitro kontaktiran, pa ne more pisati.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico