Nadzorna plošča

Kaj je nadzorna plošča?

Nadzorna plošča je sestavljena iz zaslona, ki prikazuje informacije za uporabnika na enem mestu, tako da so informacije enostavne in dostopne. To pomaga agentom, da so na tekočem z najpomembnejšimi informacijami v podjetju.

Nadzorna plošča daje podatke v realnem času in agentom pomaga spremljati njihovo delovanje. Na primer, ko se agent za pomoč strankam prijavi v svoj račun na svoji spletni strani podjetja, lahko vidi količino odprtih zahtevkom, ki so dodeljene njemu in agentom, ki delajo v njegovem oddelku. Če je odprtih zahtevkov veliko, to pomeni, da agent in njegova ekipa ne delata dobro, da bi zadovoljila potrebe strank.

Frequently asked questions

Kaj je nadzorna plošča?

Nadzorna plošča je orodje, ki vam omogoča upravljanje informacij in vodenje poslovne inteligence. Na enem mestu prikaže in shrani pomembne podatke iz različnih virov. Običajno se uporabljajo vizualizacije podatkov, ki omogočajo enostavno razumevanje prikazanih podatkov in njihovih odvisnosti. Omogoča vam sledenje trendom in izključitev napak.

Kako dostopati do nadzorne plošče v LiveAgent?

Za dostop do nadzorne plošče morate biti uporabnik LiveAgent. Po prijavi v sistem na svojem računu se uporabniku prikaže nadzorna plošča, ki omogoča sledenje številu odprtih zahtevkov, dodeljenih določenemu osebju, podatke o tem, koliko ljudi dela v danem oddelku. Nadzorna plošča pomaga agentom spremljati njihovo uspešnost.

Kakšne vrste nadzornih plošč ponuja LIveAgent?

Obstajajo tri glavne vrste nadzornih plošč, prva je nadzorna plošča, ki vam pove, kaj se v tem trenutku dogaja, druga pa strateška nadzorna plošča, ki sledi KPI. Zadnja je analitična plošča, ki se uporablja za obdelavo podatkov za ugotavljanje prednosti. V LiveAgent imate dostop do nadzorne plošče.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Vmesnik agenta pomeni, da ima agent pri prijavi vso moč vsega, kar je povezano z njim. Lahko upravlja, prilagaja in nastavi svoj profil, kot želi.

Vmesnik agenta

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, v kateri zastopniki igrajo pomembno vlogo pri zagotavljanju najboljše storitve za stranko. Zastopnik bi moral dobro razumeti zadeve podjetja, ki bi lahko zanimale stranko. Poleg tega LiveAgent ponuja številne druge funkcije, med drugim integracijo, alternativne možnosti, podporo in spremljanje sistema.

Poročanje oddelka ponuja podroben pregled uspešnosti določenega oddelka. Spoznajte učinkovite vpoglede.

Poročilo oddelkov

Klepet za pomoč strankam je ključni komunikacijski kanal za vsako organizacijo, ki želi biti uspešna na trgu. Oddelki službe za pomoč uporabnikom izboljšujejo učinkovitost in kakovost obdelave zahtevkov. Poročila o storitvah za stranke ponujajo vpogled v uspešnost skupine in področja, ki jih je mogoče izboljšati. LiveAgent ponuja 11 funkcij poročanja o storitvah za stranke.

Organizirajte svojo službo za pomoč uporabnikom z oddelki in zahtevki do agentov, ki so najbolje opremljeni za njihovo reševanje.

Oddelki

Oddelki služb za pomoč uporabnikom organizirajo službo za pomoč uporabnikom in lahko optimizirajo delo različnih sklopov agentov. LiveAgent ponuja funkcije za poročanje in analitiko oddelkov ter omogoča izvoz poročil v datoteke CSV. Za samostojne podjetnike in majhna podjetja ustanovitev oddelkov ni obvezna, saj vse zahtevke lahko obravnavajo agenti oz. člani podjetja. Preusmerjanje zahtevkov na prave agente v ustreznem oddelku lahko izboljša usposobljenost odgovorov in zadovoljstvo strank.

Klepet za pomoč je funkcija, ki strankam in obiskovalcem omogoča, da dosežejo predstavnike strank. Do njih lahko pridejo kadar koli.

Pomoč v klepetu

Klepeta v živo so pomemben kanal za storitve za stranke na spletnih mestih. LiveAgent ponuja 15 funkcij, vključno z oblikovanjem gumbov, klepetom v realnem času in pregledom klepetov. Klepet v živo omogoča skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času ter konkurenčno prednost po ugodni ceni. Postal je obvezna funkcija na poslovnih spletnih mestih.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico