Neto ocena promotorja (NPS)

Kaj je neto ocena promotorja?

Neto ocena promotorja je statistika, ki kaže na zvestobo vaših strank. Pokaže vam, kako verjetno bo stranka priporočila vaše storitve ali izdelke drugim ljudem. Pomaga vam tudi pri odkrivanju strank, ki so nagnjene k odpovedi.

Analiza ocene neto promotorja običajno vključuje vrsto vprašanj za ugotavljanje vzrokov za vedenje vaših strank, ne glede na to, ali aktivno promovirajo vaše izdelke ali pa zaostajajo.

Frequently asked questions

Kaj je neto ocena promotorja (NPS)?

Neto ocena promotorja (NPS) je merilo za oceno zvestobe strank določenega podjetja. Je alternativni ukrep za zaupanje strank. Po raziskavah Bain & amp; Družba, NPS lahko poveča dohodek podjetja.

 

Kako izračunate NPS?

Za izračun NPS odštejte odstotek kritikov od odstotka promotorjev. Če je bilo na primer 50% vaših anketirancev promotorjev, 20% pa kritikov, potem je rezultat NPS 30%. Višji kot je odstotek, bolje za vaše podjetje.

 

Ali lahko merite NPS v LiveAgentu?

Z LiveAgentom lahko izmerite oceno neto promotorja. Kot uporabnik imate dostop do vseh orodij, potrebnih za izvedbo anket in merjenje zadovoljstva strank. LiveAgent ponuja integracijo z Nicereplyjem. Je popolnoma prilagodljivo orodje za raziskavo zadovoljstva strank. Zagotavlja številne načine distribucije anket strankam.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

    Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

    ×
    Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

    Na voljo smo v več terminih

    Rezervirajte si demo različico