Ogledane strani na sejo

Kaj pomeni obiskane strani na sejo?

Članek ima lahko več strani. Če nekdo obišče vašo stran, obstaja možnost, da si ne bo ogledal vseh strani. Nekatere strani imajo lahko vsebino, ki jo obiskovalec išče in bo po tem izpustil ogled ostalih strani, ker ga ne zanimajo.

Podatek o obiskanih straneh na sejo nam pomaga pri izboljšanju člankov, ker nam pove, kaj obiskovalec išče. Pred objavo člankov tako pregledamo vsebino in če imamo občutek, da obiskovalec določene vsebine ne bo iskal, jo lahko odstranimo.

Frequently asked questions

Kaj pomeni izraz "obiskane strani na sejo"?

Ogledane strani na sejo je indikator, ki pokaže povprečno število ogledanih podstrani vaše spletne strani na sejo. Več kot je ogledanih podstrani, večja je možnost, da bo vaša spletna stran obiskana pogosteje.

 

Na kaj morate biti pozorni pri nadzoru metrike obiskanih strani na sejo?

Če želite nadzor nad podatki na prikazanih straneh (na sejo), morate vedeti, katere podstrani so najbolj priljubljene in katera vsebina vaše stranke najbolj zanima. Velik vpliv na obisk strani imajo tudi reklamne kampanje in sredstva, ki jih investirate v promocije.

 

Ali lahko z LiveAgent izmerite podatke o obiskanih straneh na sejo?

Z LiveAgent lahko spremljate obiskane strani na sejo. Tako lahko vidite, na katerih straneh se stranke zadržujejo dlje in kakšna vsebina jih najbolj zanima.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico