Povprečen čas reševanja (AHT)

Kakšen je povprečen čas reševanja?

Povprečen čas reševanja je povprečni čas, ki ga predstavniki strank porabijo za vse dejavnosti. Vključuje čas klica, čas zadržanja, klepete in reševanje težav s strankami. Biti mora čim nižji. Čas je denar, zato je treba slediti temu času. Prikazuje, koliko časa je potrebno za reševanje težav in katera vprašanja stanejo največ časa. Sledite lahko povprečni hitrosti odgovora, ravni storitev in še več. Pomaga izboljšati storitve za stranke.

Are you delivering the best possible customer experience?

It costs 5 times more to acquire a customer than to retain an existing one. Use LiveAgent to drive brand loyalty with every customer interaction. With LiveAgent, it’s easy.

FAQ

Kaj pomeni AHT?

AHT ali povprečni čas storitve je eden najpogosteje merjenih kazalnikov v klicnih centrih. AHT označuje povprečno trajanje interakcij s strankami. Klic se meri od začetka klica s strani odjemalca med klicem do konca klica.

Kakšen je dober povprečen čas reševanja?

Dober povprečen čas reševanja bi moral biti oboje, kakovosten in hiter. Revija Call Center je izračunala svetovni standard AHT. Trajal je 6 minut in 3 sekunde. Vse to pa je odvisno od panoge, na katero se nanaša storitev za stranke.

Kako preveriti AHT v LiveAgent?

AHT lahko preverite v LiveAgent v poročilu Čas. Tam lahko preverite čas servisiranja posameznih zahtevkov in povprečni čas obravnave vseh zahtevkov.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Klepet za pomoč je funkcija, ki strankam in obiskovalcem omogoča, da dosežejo predstavnike strank. Do njih lahko pridejo kadar koli.

Pomoč v klepetu

Klepeta v živo so pomemben kanal za storitve za stranke na spletnih mestih. LiveAgent ponuja 15 funkcij, vključno z oblikovanjem gumbov, klepetom v realnem času in pregledom klepetov. Klepet v živo omogoča skoraj takojšnje odgovore, pomoč v realnem času ter konkurenčno prednost po ugodni ceni. Postal je obvezna funkcija na poslovnih spletnih mestih.

Bi radi spodbudili nakupe strank? Preberite o tem, kako uporabljati spodbude za stranke in izboljšati storitve za stranke z LiveAgentom.

Kako uporabljati spodbude za stranke

Tekst se osredotoča na različne vidike trženja, vključno z večkanalno podporo strankam, zbiranjem pričevanj strank, ustvarjanjem programa zvestobe strank ter vlogo rešitve LiveAgent pri izboljševanju učinkovitosti in rezultatov za podjetja. Text tudi spodbuja preizkušanje in implementacijo naučenega znanja za boljšo uporabniško izkušnjo.

Čas razrešitve je čas, v katerem se zahtevek razreši. Prične se takoj, ko zahtevek vstopi v vašo službo za pomoč, in se konča, ko je razrešen.

Čas razrešitve

LiveAgent je platforma za pomoč strankam, ki vključuje klepet v realnem času, upravljanje pritožb, e-poštni sistem, telefoniranje in VoIP telefonske sisteme. Ponuja brezplačno različico in podporo v različnih jezikih, ter spodbude za pridobivanje in vzdrževanje dolgoročnih odnosov s strankami, kot so popusti, brezplačni vzorci in darila. Stran s pogostimi vprašanji pa omogoča samopostrežbo in tako zmanjšuje breme ekipe za podporo strankam. LiveAgent ima tudi pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

Pogosta vprašanja so najpogosteje uporabljene možnosti samopostrežbe, ki so danes na voljo. Če se stran s pogostimi vprašanji uporablja strateško, lahko potrošnikom resnično prinese dodano vrednost.

Kako oblikovati stran s pogostimi vprašanji

Stran s pogostimi vprašanji je pomembna za oblikovanje odnosov s strankami. Pri zasnovi strani je ključno prepoznavanje pomembnih vprašanj, dobra organizacija strukture ter jasna in jedrnata oblika vprašanj in odgovorov. Pri pisanju je treba upoštevati enostavno berljivost in uporabo vizualnih elementov. Glavna razlika med pogostimi vprašanji in bazo znanja so velikost, vsebina in pristop.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico