Programska oprema za spremljanje klicev

Kaj je programska oprema za spremljanje klicev?   

Programska oprema za spremljanje klicnega centra je tehnologija kontaktnega centra, ki je običajno vgrajena rešitev v programsko opremo za kontaktne centre. Zasnovana je tako, da upravljavcem ali nadzornikom klicnih centrov omogoča racionalizacijo njihovih nalog spremljanja klicev in standardizacijo podpornih praks na izbrani komunikacijski platformi. Uporablja se lahko za spremljanje enega klica ali spremljanje več klicev hkrati.

Kako deluje spremljanje klicev?

Programska oprema za spremljanje klicev je na voljo z najnovejšimi rešitvami v programski opremi za klicne centre, kakršna je LiveAgent. Njegova domiselna zasnova agentom omogoča nadzor nad vsakim telefonskim klicem, ki ga izvajata center za dohodne klice in odhodni klicni center.

Nadzornikom, da prisluhnejo pogovorom s strankami. Lahko prisluhnejo klicem, ne da bi klicatelj ali agent vedela, se pogovarjajo z zastopniki, ne da bi klicatelj vedel, ali se pogovarjajo s klicateljem in agentom na liniji. Podjetja zahvaljujoč spremljanju klicev obravnavajo težave s slabim delom agentov ali nudijo praktično usposabljanje novim zaposlenim v klicnem centru.

Improve the call center customer experience

Discover all of the features that LiveAgent has to offer.

Kdo uporablja programsko opremo za spremljanje klicev?

Programska oprema za spremljanje klicnih centrov je rešitev za podjetja, ki potrebujejo napredne storitve za stranke in podporo strankam. Primeri uporabe segajo od zagotavljanja kakovosti do usposabljanja zaposlenih. To je ravno razlog, zakaj ga celotna prodajna ekipa ali prodajni oddelek na neki točki pogosto uporabljata. Natančneje, ta programska oprema lahko koristi več ljudem, poleg tega, da koristi agentom klicnega centra:

 • Upravitelj klicnega centra
 • Nadzornik klicnega centra
 • Vodja ekipe klicnega centra
 • Predstavniki prodaje
Agenti s programsko opremo za pomoč strankam - LiveAgent

Ali lahko vsi uporabniki uporabljajo nadzor klicev?

Ne glede na to, ali uporabljate popolnoma prilagojena drevesa za interaktivni glasovni odziv po meri ali želite oceniti verodostojnost tehnologije za analizo govora, vam lahko pomaga spremljati klice. Ker pa uporabnikom omogoča poslušanje poslovne komunikacije v realnem času, je dobro imeti nekaj nadzora.

V LiveAgent lahko samo skrbniki uporabljajo nadzor klicev. Skrbniki lahko določijo tudi tiste uporabnike, ki imajo dostop do spremljanja klicev. Z LiveAgent, boste imeli popoln nadzor nad tem, kdo in v kakšnem obsegu lahko uporablja spremljanje klicev.

Monitor calls in real-time

Qualify the calls and listen to the responses with LiveAgent.

Kaj poiskati v orodju za spremljanje klicev?

Industrija programske opreme za spremljanje klicnih centrov je zelo donosna, zato je na trgu toliko orodij za spremljanje klicev. Obstaja pa način, kako celovit klicni center ločiti od povprečnega. Vzemite LiveAgent, ki velja za rešitev za kontaktni center vse v enem paketu z več kot 180 funkcijami. Ima vse standardne funkcije, ki jih mora ponuditi orodje za spremljanje klicev, vključno z:

 • Zagotavljanje kakovosti klicnega centra – omogoča racionalizacijo spremljanja kakovosti centra in izboljšanje storitev na vseh področjih
 • Predvidevanje klicanja – olajšajte klicanje stikov agentom s funkcijo, ki samodejno pokliče številke in preusmeri klic k agentu takoj, ko zazna povezavo
 • Prilagodljiv klicni center – omogoča prilagajanje nadzorne plošče agentom, menedžerjem in nadzornikom za izboljšanje produktivnosti in učinkovitosti
 • Napredna analitika – analizirajte vse vidike vašega klicnega centra in poiščite vpogled v vse interakcije s klicatelji zaradi analitike pogovorov
 • Usmerjanje klicev po meri na podlagi spretnosti – usmerite svoje klicatelje k agentu, ki je najbolje opremljen za reševanje težav strank
 • Integracija tretjih strani – integrirajte orodje za spremljanje klicev z drugimi bistvenimi poslovnimi orodji
 • Celovito poročanje – prejemajte redna poročila o uspešnosti posameznika, skupine in organizacije, da izboljšate dodeljevanje virov, uspešnost zastopnika, ugotovite ozka grla in zmanjšate obratovalne stroške
Youtube video: Call Center Software Demo | LiveAgent

Koliko stane uporaba spremljanja klicev?

Glede na to, da je rešitev za spremljanje del rešitve klicnega centra v oblaku, se cene razlikujejo. Če želite primerjati cene različnih rešitev, preverite, ali so navedene mesečne ali letne cene. Povprečje v panogi je približno 50 USD na uporabnika na mesec. Cene so odvisne od števila funkcij klicnega centra, do katerih dostopate, poleg spremljanja klicev, ki ga iščete.

LiveAgent je najbolje ocenjena rešitev kontaktnega centra s preglednimi cenovnimi paketi, samodejnim snemanjem klicev in analizo govora. Cenovni paket LiveAgent za vse vključeno se začne pri 39 USD na uporabnika na mesec, ima več kot 180 naprednih funkcij in odlično podporo za klicni center.

Scale your business

A fully-stacked call center is just one click away.

Kakšne so prednosti programske opreme za spremljanje klicev?

Vse prednosti programske opreme za spremljanje klicev lahko razdelimo v dve kategoriji – izboljšano izkušnjo strank in izboljšanje poslovne uspešnosti. Vendar so to precej široke kategorije. Tu so natančnejše prednosti programske opreme za spremljanje klicev, če to iščete:

 • Izboljšano delovanje agenta
 • Zmanjšan povprečni čas reševanja
 • Samodejna distribucija klicev
 • Povečana zvestoba strank
 • Izboljšana kakovost klicev
 • Poenostavite upravljanje in zagotavljanje kakovosti tudi z oddaljenimi agenti

Improve the quality of your calls

Create a fully functioning virtual call center today.

Frequently asked questions

Kaj je programska oprema za spremljanje klicnega centra?

Programska oprema za spremljanje klicnega centra je orodje, s katerim lahko upravljavci in nadzorniki klicnih centrov spremljajo klice v dohodnem in odhodnem klicnem centru. Upravitelji in nadzorniki lahko spremljajo klice na zahtevo. Lahko samo poslušajo klic, ne da bi se klicatelj in agent tega zavedala. Če želijo, se lahko odločijo za pogovor s agentom ali pa kličejo klicatelja in klepetajo z njim. 

 

Kako deluje spremljanje klicev?

Orodje za spremljanje klicev deluje kot del obsežnejše programske opreme sistema - klicnega centra. Temelji na tehnologijah, ki nadzornikom omogočajo dostop do klicev strank in poslušanje telefonskih pogovorov.

Kdo uporablja programsko opremo za spremljanje klicev?

Prodajni oddelki in prodajne ekipe pogosto uporabljajo programsko opremo za spremljanje klicev. Poleg tega ga ljudje na ključnih položajih uporabljajo za zagotavljanje izjemne podpore strankam in storitev, vključno s prodajnim predstavnikom, vodjo skupine, nadzornikom centra in vodjo centra.

Ali lahko vsi uporabniki uporabljajo nadzor klicev?

Ne, vsi uporabniki ne morejo uporabljati orodij za spremljanje klicev. Samo skrbniki in osebe z vlogami, ki imajo pravice za nadzor klicev, lahko uporabljajo programsko opremo za spremljanje klicev.

Kaj poiskati v orodju za spremljanje klicev?

Če želite vlagati v orodje za spremljanje klicev, morate poiskati najboljšo vrednost za denar. Zato bi morali poiskati podporo za integracije drugih proizvajalcev, funkcije prilagajanja, predvidevanje klicanja, napredno analitiko & amp; poročanje in usmerjanje, ki temelji na spretnostih.

Koliko stane uporaba spremljanja klicev?

Povprečni stroški programske opreme za spremljanje klicev znašajo približno 50 USD na uporabnika na mesec. Nekatere cenovno ugodne rešitve za klicne centre v oblaku, kot je LiveAgent, pa to funkcionalno ponujajo po 39 USD na uporabnika na mesec.

Kakšne so prednosti programske opreme za spremljanje klicev?

S programsko opremo za spremljanje klicev lahko na splošno izboljšate uporabniško izkušnjo. Pomagala vam bo izboljšati delovanje klicnega centra, saj poenostavlja distribucijo klicev, izboljšuje delovanje agenta in vam omogoča ohranjanje kakovosti.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Programska oprema klicnega centra nudi podporo, prodaja izdelke, obravnava telemarketing. Obstajata dve vrsti - programske opreme, CRM in programska oprema za integracijo računalniške telefonije.

Programska oprema klicnega centra

Aplikacija klicnega centra je orodje za pomoč strankam, ki omogoča različne oblike komunikacije, kot so e-poštna sporočila in klepet. Ta aplikacija omogoča organizacijo in vodenje podporne ekipe ter omogoča razvrščanje zahtevkov in dodeljevanje agentom. LiveAgent ima vgrajen klicni center, ki olajša povezovanje z aplikacijo klicnega centra. Oba modela poslovnega komuniciranja, klicni centri in kontaktni centri, imata pomembne funkcije za poslovno komunikacijo in storitve za stranke.

Programska oprema za stik s strankami je program, ki povečuje učinkovitost kontaktnega centra. Več o tem preučite v slovarju LiveAgent.

Programska oprema za stik s stranko

Programska oprema za stik s strankami je sistem, ki izboljšuje učinkovitost in kakovost storitev za stranke. Ta vrsta programske opreme omogoča upravljanje več komunikacijskih kanalov z enega mesta v spletu. Najpomembnejše lastnosti vključujejo ustvarjanje pravil in upravljanje stikov ter varno shranjevanje podatkov strank na enem mestu. Obstaja 6 osnovnih vrst programske opreme, med katerimi so skupni nabiralnik, podporna programska oprema, klepetalni sistemi, orodja za telefonsko podporo, CRM in programska oprema baze znanja.

Programska oprema kontaktnega centra podjetjem omogoča upravljanje velike količine vhodnih in odhodnih komunikacij s strankami prek različnih kanalov.

Kaj je kontaktni center?

LiveAgent je programska oprema za servisne storitve, ki poenostavi interakcijo s strankami na enem mestu in olajša zagotavljanje kakovostnih storitev. Programska oprema kontaktnega centra omogoča upravljanje velike količine vhodnih in odhodnih komunikacij s strankami po različnih kanalih. Temeljne komponente in značilnosti tipične programske opreme kontaktnega centra vključujejo samodejno distribucijo klicev, interaktivni glasovni odziv, integracijo računalniške telefonije, odhodni klicatelj, spremljanje klicev v realnem času, poročanje in analitiko, večkanalno integracijo ter upravljanje delovne sile. Kontaktni center in klicni center sta dva različna modela za poslovno komunikacijo in storitve za stranke.

Preberite in izvedite več o funkcijah programske opreme za pomoč uporabnikom, na primer o upravljanju zahtevkov, avtomatizaciji službe za pomoč, SLA in še več!

Značilnosti programske opreme za pomoč uporabnikom

Najboljše prakse službe za pomoč uporabnikom vključujejo izbiro prave programske opreme, avtomatizacijo procesov, sporazume o ravni storitev, namenske skupine za pomoč uporabnikom, večstopenjsko gradnjo, vnaprej pripravljene odgovore, dovolj zaposlenih ter portal za samopostrežne storitve. LiveAgent je programska oprema za servisne storitve, ki olajša zagotavljanje kakovostnih storitev. Uporaba je brezplačna s preskusno različico.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico