Revizijski dnevnik

Kaj je revizijski dnevnik?

Sledite računu in spremembam uporabnikov in osebja predstavnikov vaših strank. Revizijski dnevnik je odlična funkcija, ki vam to omogoča. Gre za kronološki niz zapisov. Ta dokumentarni dokaz o dejavnostih samodejno sledi dejanjem, kot so: prijava uporabnika, ogled zahtevka uporabnika, spremenjene oznake, uporabnikov levi zahtevek, razvrstitev zahtevkov, glasovno sporočilo zahtevkov, prenos zahtevkov in še veliko več. V svojem agentu LiveAgent lahko uporabite filter po meri dnevnika revizije, ki prikazuje le določene dejavnosti ali izbranega predstavnika za stranke.

Izvedite več v dnevniku revizij v LiveAgent.

Dnevnik revizij

FAQ

Kaj je revizijski dnevnik?

Revizijski dnevnik, znan tudi kot revizijska sled, je zapis dogodkov in sprememb. Običajno so to dogodki, povezani z zaporedjem dejanj ali določeno dejavnostjo. To vam omogoča sledenje spremembam, ki so jih v določen zahtevek vnesli agenti.

Kdo lahko izda revizijske dnevnike?

Revizijske dnevnike lahko izda kateri koli agent, ki služi strankam. To vam omogoča sledenje določenim dejanjem ali dejanjem v zvezi s stranko.

Kako preveriti dnevnike revizij na nadzorni plošči LiveAgent?

Če želite preveriti dnevnike revizije na plošči LiveAgent, kliknite ‘Konfiguracije’, nato pojdite na zavihek ‘Orodja’ in izberite ‘Dnevnik revizije’.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico