Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Vrednost

Kaj je vrednost?

Če govorimo v poslovnem smislu, je vrednost znesek, ki ga je posameznik pripravljen plačati za izdelek ali storitev, ki ga ponuja podjetje. Povedano drugače, gre za vrednost, ki jo prejmete od svojih strank.

Ko bodo stranke zadovoljne z vašo storitvijo in kakovostjo vaših izdelkov, bodo pripravljene plačati več, da dobijo vaš izdelek in storitve. Za iPhone bi plačali več, saj ima široko znan sloves in njihova storitev za stranke je dobra. Torej, ko podjetje dela na zadovoljstvu svojih strank, gradi tudi na svoji vrednosti.

Pogosta vprašanja

Kaj je vrednost?

Ta vrednost je lahko finančna ali čustvena. Finančna vrednost je znesek, ki ga je posameznik pripravljen plačati za izdelek ali storitev, ki ga ponuja vaše podjetje. Čustvena vrednost so lahko vse pozitivne izkušnje, ki izhajajo iz uporabe določenega izdelka ali storitve.

 

Kako pomembna je vrednost podjetja?

Dobro ime je pomembno, ker prvič, so stranke pripravljene plačati več za dragocene izdelke in storitve. Po drugi strani pa so agenti zaradi vrednosti bližje podjetju in želijo svoje delo opravljati bolje.

 

Kateri je najboljši način za izgradnjo vrednosti podjetja skozi podporo in pomoč strankam?

Najboljši način ustvarjanja dobrega imena je, da ga predstavite v vseh sporočilih, ki prihajajo iz podjetja. Za dosego tega, lahko stranke vprašate, zakaj kupujejo pri vas, in od njih pridobite povratne informacije. Zahvaljujoč temu lahko preprosto predstavite vrednost podjetja.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico