Vrednost

Kaj je vrednost?

Če govorimo v poslovnem smislu, je vrednost znesek, ki ga je posameznik pripravljen plačati za izdelek ali storitev, ki ga ponuja podjetje. Povedano drugače, gre za vrednost, ki jo prejmete od svojih strank.

Ko bodo stranke zadovoljne z vašo storitvijo in kakovostjo vaših izdelkov, bodo pripravljene plačati več, da dobijo vaš izdelek in storitve. Za iPhone bi plačali več, saj ima široko znan sloves in njihova storitev za stranke je dobra. Torej, ko podjetje dela na zadovoljstvu svojih strank, gradi tudi na svoji vrednosti.

Frequently asked questions

Kaj je vrednost?

Ta vrednost je lahko finančna ali čustvena. Finančna vrednost je znesek, ki ga je posameznik pripravljen plačati za izdelek ali storitev, ki ga ponuja vaše podjetje. Čustvena vrednost so lahko vse pozitivne izkušnje, ki izhajajo iz uporabe določenega izdelka ali storitve.

 

Kako pomembna je vrednost podjetja?

Dobro ime je pomembno, ker prvič, so stranke pripravljene plačati več za dragocene izdelke in storitve. Po drugi strani pa so agenti zaradi vrednosti bližje podjetju in želijo svoje delo opravljati bolje.

 

Kateri je najboljši način za izgradnjo vrednosti podjetja skozi podporo in pomoč strankam?

Najboljši način ustvarjanja dobrega imena je, da ga predstavite v vseh sporočilih, ki prihajajo iz podjetja. Za dosego tega, lahko stranke vprašate, zakaj kupujejo pri vas, in od njih pridobite povratne informacije. Zahvaljujoč temu lahko preprosto predstavite vrednost podjetja.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

    Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

    ×
    Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

    Na voljo smo v več terminih

    Rezervirajte si demo različico