Združeni pogovori

Kaj so združeni pogovori?

Združen pogovor je pogovor, pri katerem je agentu, s katerim se pogovarjate, vidna celotna zgodovina vaše izkušnje s storitvami podjetja. Če imate na primer težave z izdelkom, ki ste ga kupili pri določenem podjetju, in ste nekajkrat poklicali, da bi rešili svojo težavo, bo združen pogovor vseboval podrobnosti o vseh prejšnjih pogovorih, ki ste jih imeli z drugimi agenti.

To je dobro zato, ker ima agent popoln vpogled v vaše prejšnje izkušnje in se na vaš problem lahko ustrezno odzove; prav tako se mu ne bo treba poglobiti v podrobnosti, saj so mu tudi te na voljo.

Frequently asked questions

Kaj so združeni pogovori?

Združen pogovor je pogovor, pri katerem je agentu, s katerim se pogovarjate, vidna celotna zgodovina vaše izkušnje s storitvami podjetja.

 

Ali so združeni pogovori koristni za agente za podporo strankam?

Združeni pogovori so koristni za zastopnike službe za stranke, saj omogočajo pregled nad tem, s kakšnimi težavami se je stranka že srečevala, ali se je s to določeno težavo na nas že obrnila, pa ji to ni prineslo prave pomoči.

Ali je mogoče uporabiti možnosti združenih pogovorov v programski opremi LiveAgent?

LiveAgent lahko uporablja združene pogovore. Tako ima agent vpogled v strankine predhodne izkušnje in mu ni treba razglabljati o podrobnostih, ki so mu že znane.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico