Axigen

Kaj ja Axigen?

Axigen je e-poštni strežnik in skupinska programska oprema z več funkcijami sodelovanja, ki so na voljo za njihove načrte. Uporabnikom omogoča skupno rabo koledarjev, datotek in stikov ter preverjanje razpoložljivosti in dostopa do programske opreme iz več naprav. Axigen ima večplastno varnost in ponuja enostavno administracijo, zaradi česar je idealen za podjetja z manjšimi IT ekipami.

Kako lahko uporabite Axigen?

Axigen se lahko uporablja kot rešitev za pisarniško sodelovanje in kot e-poštni strežnik. Je enostaven za vzdrževanje, zato je idealen za podjetja, ki iščejo preprosto, a zanesljivo e-poštno rešitev s funkcijami programske opreme za skupine. Prav tako je zelo varen za tiste, ki iščejo dodatno zaščito. Axigen zagotavlja 24/7 podporo strankam za vsako stranko, tako da vam ni treba skrbeti za odpravljanje težav. Lahko se integrira z LiveAgentom. To je idealno za podjetja, ki želijo izboljšati svojo službo za pomoč uporabnikom z namensko rešitvijo za podporo strankam.

Dodajte varno e-pošto v vstopnični sistem iz LiveAgenta in zagotovite najboljšo podporo strankam. Izkoristite arhiviranje e-pošte in zgodovino zahtevkov za spremljanje komunikacije s strankami. LiveAgent ponuja veliko več kot e-poštna sporočila, vstopnični sistem lahko upravlja klepet v živo, klicni center, socialne medije in portal za stranke. Vse je podprto z naprednimi funkcijami, ki vam olajšajo delo.

Univerzalni nabiralnik s hibridnim tokom zahtevkov vam lahko pomaga organizirati komunikacijo. Odgovorite stikom s pripravljenimi sporočili ali vnaprej določenimi odgovori, da zagotovite hitrejšo podporo strankam. Nastavite pravidla za ustvarjanje avtomatizacije, ki skrbi za pogosta ponavljajoča se opravila. Oglejte si celoten seznam funkcij za izdajo zahtevkov in si oglejte, kako lahko pomagajo vaši službi za pomoč uporabnikom.

Youtube video: LiveAgent: Ticketing Software Demo

Kakšne so prednosti integracije Axigena?

  • Enostavno vzdrževanje
  • 24/7 podpora strankam
  • Zelo varen
  • Značilnosti sodelovanja

Enhance your help desk with ticketing

Add your email to LiveAgent ticketing system and provide the best customer support

Kako integrirati Axigen z LiveAgentom?

Axigen je mogoče integrirati z vstopničnim sistemom LiveAgent prek IMAP/POP3. Možnost je enostavno najti v možnostih konfiguracije LiveAgent. Oglejte si spodnji vodnik po korakih, če želite izvedeti, kako integrirati Axigen s svojim vstopničnim sistemom.

Spletno mesto Axigen z informacijami o programski opremi
Spletno mesto Axigen
  • Ali morate najprej nastaviti Axigen? Pojdite na spletno mesto Axigen in izberite načrt, s katerim želite začeti. Axigen ponuja koristen razdelek z dokumentacijo z navodili za namestitev in drugimi viri, ki jih morda potrebujete. Ko dobite dostop do Axigena in ga nastavite, preklopite na LiveAgent in nadaljujte z naslednjim korakom.
Spletno mesto Axigen s cenovnimi načrti
Cenik Axigen
  • Ko je Axigen nastavljen in pripravljen za uporabo, pojdite na svoj račun LiveAgent. Najprej ustvarite brezplačno preskusno različico če je še nimate. Zdaj pojdite na Konfiguracija > E-pošta > Poštni računi n kliknite gumb Ustvari na vrhu. Odpre se seznam s ponudniki e-pošte. Na dnu izberite Drugo in v naslednjem oknu kliknite IMAP/POP3.
Možnost IMAP/POP3 v procesu integracije Axigena
Izberite IMAP/POP3
  • Zdaj morate v LiveAgent posredovati svoje podatke o Axigenu, da dokončate integracijo. Izpolnite uporabniško ime, geslo in e-poštni naslov. Nato izberite način pridobivanja ter podatke o strežniku in vrata. Na tem e-poštnem naslovu ne pozabite izbrati oddelka, odgovornega za obdelavo zahtevkov. Ko ste s konfiguracijo zadovoljni, zaključite s klikom na gumb Shrani na dnu okna.
Povežite svoj poštni predal z integracijo Axigena
Navedite svoje podatke

Končali ste. LiveAgent bo zdaj v vaš vstopnični sistem pridobil e-pošto od Axigena. Oglejte si spodnji videoposnetek in si oglejte, kaj še zmore LiveAgent. Lahko tudi brskate po strani s funkcijami, da vidite več možnosti, ali pa si ogledate stran Akademije, če želite izvedeti več o podpori strankam.

Youtube video: LiveAgent Product Tour

Preizkusi LiveAgent še danes​

Ponujamo storitve prenosa iz večine priljubljenih rešitev za pomoč uporabnikom.

več kot 3.000 ocen Trustpilot GetApp G2 Crowd

Frequently asked questions

Kaj ja Axigen?

Za svoje načrte Axigen ponuja e-poštne strežnike in programsko opremo za skupine z več funkcijami za sodelovanje. Uporabniki programske opreme lahko delijo koledarje, datoteke in stike ter preverjajo razpoložljivost uporabnikov in dostopajo do programske opreme iz več naprav. Varnost je večplastna, administracija pa je z Axigenom enostavna, zaradi česar je popolna za podjetja z majhnim IT oddelkom.

Kako lahko uporabite Axigen?

Poleg tega, da služi kot e-poštni strežnik , Axigen se lahko uporablja kot rešitev za pisarniško sodelovanje. Ker je enostavna za vzdrževanje, je idealna za podjetja, ki iščejo enostavno za uporabo, a zanesljivo e-poštno rešitev z zmožnostmi skupinske programske opreme. Poleg tega je izjemno varen za tiste, ki iščejo dodatno zaščito. Ekipa Axigen zagotavlja 24-urno podporo strankam za vsako stranko, tako da vam ni treba skrbeti za odpravljanje težav. Integracija LiveAgent je na voljo. Podjetja, ki želijo namensko rešitev za podporo strankam za svojo službo za pomoč uporabnikom, se bodo zdela ta rešitev idealna.

Kakšne so prednosti integracije Axigena?

Enostavno vzdrževanje, 24/7 podpora strankam, zelo varno, funkcije sodelovanja.

Kako integrirati Axigen z LiveAgentom?

Pojdite na LiveAgent in odprite Konfiguracija > E-pošta > Poštni računi. Ustvarite novo e-pošto in izberite Drugo. Izberite IMAP/POP3, vnesite svoje podatke in kliknite Shrani.

Nazaj k integracijam Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico