Vaša programska oprema za upravljanje komunikacije s strankami na prvi pogled.

Spremljajte vse interakcije strank z ene nadzorne plošče.

  • ✓ Brez stroškov nastavitve    
  • ✓ Podpora 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekličite kadar koli
Used by
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
helpdesk software animation

Programska oprema za upravljanje komunikacije s strankami

Komunikacija igra glavno vlogo na vseh področjih v podjetju. Če je pravilno izvajana, lahko inovativna komunikacija oblikuje identiteto znamke in izdatno prispeva k pomembnim in trajnim odnosom s strankami.
  • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022
analyze - illustration

Kaj morate vedeti?

Podjetja morajo komunicirati s svojimi strankami zaradi več razlogov. Da bi bile stranke ves čas informirane o novostih, podjetja uporabljajo širok nabor komunikacijskih kanalov in metod, kot so elektronska pošta, tekstovna sporočila, klepet v živo, telefonski klici, družbena omrežja in več. Inovativne komunikacijske rešitve so platforme v oblaku, katere ponujajo integracijske zmožnosti, ki vam omogočajo ponujanje konsistentne, močne in pozitivne izkušnje za stranke. Ponujanje takšne izkušnje je izziv za večino podjetij, ker stranke postajajo vedno bolj tehnološko razgledane in manj tolerantne do nepopolne podpore.

Zakaj bi morali uporabljati programsko opremo za komunikacijo s strankami?

Dandanes stranke pričakujejo personalizirano, hitro in z znanjem podkovano storitev. Poglejmo si nekaj ključnih statistik in trendov eposlovanja iz leta 2019:
Smiley face icon

Odhod strank

41% strank zamenja podjetje zaradi slabe personalizacije.

Več zapravljanja

48% strank zapravi več denarja, če doživijo personalizirano izkušnjo.

Nerelevantna vsebina

74% ljudi sovraži prikazovanje nerelevantnih vsebin.
feeling proud - illustration

Zakaj CCM programska oprema?

Če povzamemo, učinkovita komunikacija pri upravljanju strank pomeni zagotavljanje zelo specifičnih in ustreznih komunikacij za stranke prek kanalov, ki jih imajo stranke raje. Za zagotavljanje tako prilagojenih, centraliziranih in poenostavljenih izkušenj ekipe, ki sodelujejo pri komunikaciji s strankami, potrebujejo napredna orodja.

Programska oprema za upravljanje komunikacij s strankami je aplikacija za komunikacijo in sodelovanje. ki podjetjem omogoča upravljanje velikega obsega odhodnih in vhodnih komunikacij s strankami po različnih kanalih. Zagotavlja, da je komunikacija s strankami ustrezna, odzivna, dosledna in temelji na podatkih, zbranih iz preteklih izkušenj.

Napredna platforma za upravljanje komunikacije s strankami

LiveAgent je popolna programska oprema za komunikacijo s strankami in je ustvarjena za združevanje komunikacijskih kanalov in zagotavljanje konsistence v komunikaciji. LiveAgent vse-v-enem rešitev za podporo strankam ponuja podjetjem vpogled v interakcijo s strankami, pregledno urejanje vseh relevantnih podatkov ter integracijo z obstoječimi aplikacijami in sistemi. S tem zagotavlja visoko personalizirano izkušnjo za vaše stranke.
data analysis - illustration
add color to design - illustration

Kdo uporablja CCM opremo?

Glede na nedavni Gartnerjev vodič po tržišču opreme za komunikacijo s strankami, se ta uporablja v zavarovalništvu, bančništvu, zdravstvu ter povsod, kjer se izdaja račune, poročila, korespondenco ali obvestila. Programska oprema za komunikacijo s strankami se uporablja tudi za marketinški in računovodski namen. Tako, da jo uporabljajo v marketinških, prodajnih in podpornih oddelkih.

Ključne značilnosti najboljše programske opreme za upravljanje komuniciranja s strankami

Ko izbiramo programsko opremo za komunikacijo s strankami, je pomembno, da pogledamo, kakšne so njene ključne lastnosti. Programska oprema vam mora omogočati personalizacijo komunikacije vašega podjetja s strankami in poslati pravo sporočilo, preko pravega kanala, ob pravem času.

Večkanalna podpora

Ko iščete najboljšo rešitev za komunikacijo s strankami, izberite takšno, ki vam bo omogočala ponuditi najboljšo in konsistentno izkušnjo preko vseh kanalov (telefon, klepet v živo, elektronska pošta in družbena omrežja).

Prehod na storitve v oblaku

Še ena pomembna zahteva modernega podjetja je funkcionalnost z optimizacijo procesov. Platforme, ki temeljijo na rešitvah v oblaku ali hibridnih izvedbah, poskrbijo za manjše stroške vzdrževanja, kot bi jih imeli z namestitveno opremo.

Komunikacija v dveh smereh

Sodobna oprema za komunikacijo s strankami mora podpirati dohodno in odhodno komunikacijo z vsemi podatki o stranki na enem mestu. Podjetja pričakujejo možnost vpogleda v podatke o stranki na eni, lahko dostopni lokaciji.

LiveAgent napredna rešitev za komunikacijo s strankami

LiveAgent ponuja popolno rešitev, ki je bila ustvarjena za urejanje komunikacije s strankami. Z uporabo LiveAgent bo vaša ekipa podporne službe zelo dobro opremljena za izvedbo in sledenje komunikaciji. Tehnološko dovršena programska oprema za komunikacijo s strankami prinaša izkušnjo, ki se lahko integrira z obstoječimi aplikacijami in sistemi. Če iščete najboljšo programsko opremo za komunikacijo s strankami, da bi povečali prepoznavnost vaše znamke in zvestobo vaših strank, preizkusite LiveAgent. Z zmogljivim paketom funkcij, ki izdatno izboljšajo učinkovitost klicnega centra, je LiveAgent najbolje ocenjena programska oprema za podporo strankam za mala in srednja podjetja v letu 2020.
support illustration

Preverite več ključnih funkcij

Poleg prej naštetih funkcij, mora odlična programska oprema za komunikacijo s strankami vsebovati tudi orodja za ustvarjanje vsebin in analitična orodja. S klikom na spodnji gumb spoznajte več ključnih funkcij, ki jih mora imeti zmogljiva programska oprema.
help desk no clue about team performance - icon

Zmogljiva orodja za ustvarjanje vsebin

Vse več podjetij se odloči za uporabo namenske programske opreme za komunikacijo s strankami, ki ima vgrajeno funkcijo za ustvarjanje ključnih vsebinskih elementov. Najbolj napredne rešitve ponujajo izredno zmogljivo izkušnjo ustvarjanja vsebine in s tem omogočijo netehničnim uporabnikom ponujanje podpore brez izgube časa ali kvalitete.
live chat increases sales

Analitika vključenosti strank

Analitika podatkov je osnovna funkcija programske opreme za urejanje komunikacije s strankami, ker podjetjem omogoča zbiranje metrik ključnih poslovnih elementov (najbolj uporabljani kanali, število vstopnic, uspešnost reševanja, stroški). Ti podatki ponujajo podjetjem vpogled, ki jim pomaga pri rasti prihodkov in dobička.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zProgramska oprema za komunikacijo s strankami
Danes napredujte s programsko opremo za interakcijo s strankami. Bodite na tekočem z vsemi zahtevami strank in izboljšajte izkušnjo strank na vseh kanalih.

Pojasnite s programsko opremo za interakcijo s strankami

LiveAgent je stroškovno učinkovita rešitev za podporo strankam prek različnih kanalov, ki omogoča hitre odzive in izboljšuje zadovoljstvo strank.

LiveAgent je popolnoma opremljena programska oprema za storitveni center, ki za združevanja postopkov uporablja sistem za izdelavo zahtevkov.

Programska oprema za storitveni center za boljšo uporabniško izkušnjo

LiveAgent je večjezična programska oprema za storitveni center, ki omogoča komunikacijo s strankami v več kot 40 jezikih. Ponuja tudi ključne funkcije za poenostavitev delovnih postopkov in izboljšanje odnosov s strankami.

Preizkusite najboljšo programsko opremo za sledenje strankam na trgu. LiveAgent je dosledno priznan kot najboljše orodje za sledenje strankam za mala in srednje velika podjetja.

Ukrepajte ob pravem času s programsko opremo za sledenje strankam

LiveAgent je odlično orodje za komunikacijo s strankami, ki omogoča boljšo podporo, povečanje zadovoljstva strank in prodaje ter izboljšanje učinkovitosti storitev za stranke.

Razširite svoje samostojno podjetje z LiveAgent, najbolj pregledano in #1 ocenjeno programsko opremo za pomoč malim in srednje velikim podjetjem v letu 2020. Bodite bližje svojim strankam in jim pomagajte hitreje z LiveAgent.

Program za pomoč strankam za samostojne podjetnike

LiveAgent je večkanalna programska oprema za pomoč strankam, ki je primerna za podjetja in agencije. Ponuja klepet v živo, interaktivno tehnologijo glasovnega odziva, edinstvene CRM vpoglede in analitiko. Program omogoča prilagodljivost glede dodajanja in odstranjevanja agentov. Pomaga zmanjšati število zahtevkov in prihraniti čas pri ponavljajočih se nalogah. CRM sistem omogoča segmentacijo strank, pregled preteklih informacij, bolj gladko komunikacijo in konkurenčno prednost. LiveAgent je najbolj pregledana in ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja v letu 2020.

Odlične storitve za stranke se začnejo z boljšo programsko opremo za pomoč uporabnikom. Spoznajte prednosti LiveAgenta in ga začnite uporabljati v 5 minutah.

Zagotovite odličnestoritve za stranke

LiveAgent je programska oprema za klepet v živo za odlično izkušnjo strank, ki ga uporabljajo številna podjetja. Zanesljiva in cenovno ugodna ponuja neomejeno število agentov, integracijo telefonije in statistični pregled potreb strank. LiveAgent ponuja brezplačno preskusno različico. Tekst predstavlja tudi številne partnerske integracije za pošto, spremljanje in migracijo ter druge aplikacije za elektronsko poslovanje in CRM. Poleg tega so naštete uspešne slovaške podjetja s storitvami, kot so programska oprema za pomoč uporabnikom, spletno gostovanje in turistične storitve.

Liveagent je najbolje # 1 ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom v letu 2019. Liveagent je najbolje ocenjena programska oprema službe za pomoč uporabnikom v letu 2019.

Programska oprema za državne službe

LiveAgent je podjetje, ki ponuja programske rešitve za pomoč strankam. Imajo več izdelkov in storitev ter ponujajo integracije, glosar, blog in spletni seminarji. Obstaja možnost sodelovanja in brezplačnega preizkusa. Cultural factors influence customer service standards worldwide. Services are considered a priority in some countries while not in others. Alternativa klicnemu centru za prodajo in podporo je LiveAgent, ki ponuja hitro in ugodno klepet v živo.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico