Pregled klepetalnega robota Drift

Pregled klepetalnega robota Drift
Compare Pregled klepetalnega robota Drift with other in: How Pregled klepetalnega robota Drift is doing on review portals
4.4
Average rating based on data from trusted review portals
1027 reviews

Drift je pogovorna marketinška in prodajna platforma, ki podjetjem pomaga pri povezovanju s strankami na bolj prilagojen in učinkovit način. Pridružite se nam pri tem pregledu, da ugotovite, ali je to rešitev za vaše potrebe.

Pricing
Starting from:
$ 2500   na mesec
Free trial: No
Free version: No

Andrej Csizmadia

Editor's rating

Andrej Csizmadia
Overall rating
3.3
Uporabniška izkušnja
5
Cena
1
Izvedba
4

Key takeaways

Pros

 • Preprost uporabniški vmesnik
 • Bogate funkcije
 • Dobre možnosti prilagajanja
 • Uporabni analitični podatki

Cons

 • Izjemno visoka cena
 • Samo 3 naročnine
 • Spretnosti kodiranja / znanje Javascripta, potrebno za implementacijo

Uvod v uporabo funkcije klepetalnega robota Drift

Rešitev chatbot Drift omogoča podjetjem, da sodelujejo z obiskovalci svojih spletnih mest v realnem času, z uporabo pogovorne umetne inteligence za zagotavljanje takojšnjih in prilagojenih odgovorov na njihove poizvedbe. Klepetalni robot Drift se integrira tudi z drugimi marketinškimi in prodajnimi orodji, kar podjetjem olajša zajemanje potencialnih strank in njihovo pretvorbo v stranke.

Za začetek preizkusa sem se odločil, da se prijavim na zelo omejeno, a brezplačno naročnino na Drift. Kot del postopka nastavitve Drift sem bil pozvan, da vnesem svoj službeni e-poštni naslov in geslo. Nato je bilo potrebno preveriti moj elektronski naslov. Vesel sem bil, ko sem videl, da je povezava za preverjanje skoraj v trenutku dosegla mojo mapo »Prejeto«.

Drift - ustvarjanje računa

Takoj po samopreverjanju sem bil pozvan, da naredim nekaj stvari v naslednjih nekaj oknih. To je vključevalo izbiro barve in jezika bota ter dodajanje imena mojega podjetja skupaj s podatki o spletnem mestu podjetja.

Drift - konfiguracija jezika chatbota
Drift - zagotavljanje informacij o podjetju
Drift - konfiguracija videza chatbota

Ko sem vse to naredil, sem končal s prijavo in sem lahko nadaljeval s testom.

Na splošno nisem naletel na nobene težave. Postopek je bil zelo preprost in hiter. Če ste novinec in vas skrbi, ali boste uspeli – ne obremenjujte se. Mislim, da prijava ne bi mogla biti lažja.

Funkcije in izvedba chatbota Drift

Ko sem končal fazo registracije, je bil čas, da se poglobim v funkcije in izvedbo Drift.

Drift - namestitev chatbota

Prvič, chatbot ima impresivno vizualno zasnovo, ki zagotavlja privlačno in intuitivno uporabniško izkušnjo. Njegov čist in sodoben vmesnik je po mojem mnenju estetsko prijeten. Uporaba ikon, tipografije in barvnih shem je dosledna v celotnem dizajnu, kar ustvarja koheziven in profesionalen videz. Prav tako je zelo odziven in uporabnikom zagotavlja brezhibno izkušnjo v različnih napravah in velikostih zaslona.

Drift - vmesnik

Vsekakor lahko rečem, da je vmesnik klepetalnega robota Drift zasnovan tako, da je uporabniku prijazen in enostaven za navigacijo. Vmesnik je intuitiven in preprost, z jasnimi meniji in možnostmi za nastavitev vašega bota, upravljanje pogovorov in analizo podatkov o uspešnosti.

Drift - funkcija priročnika za klepet

Raznolikost različnih domačih funkcij in integracij je name naredila pozitiven vtis. Moji absolutni favoriti so zagotovo knjige klepetalnic, obiskovalci v živo in pogovorne ciljne strani. Med drugimi funkcijami so stvari, kot so:

 • namenski CMS
 • polletno prodajno uporabniško testiranje
 • polletni EBR
 • dostop do inženirjev za podporo drifta

Z uporabniškim vmesnikom celotne programske opreme sem bil tako zadovoljen, da res nisem pričakoval težav s chatbotom. Moram pa omeniti eno: hitrost aplikacije. Hitrost spletne strani se mi zdi precej nizka. Nalaganje nekaterih funkcij je trajalo dolgo. Po drugi strani pa je ta aplikacija popolnoma polna različnih funkcij. Torej mislim, da je v tem primeru kompromis.

Drift - integracije

Če grem naprej, nisem nujno našel nobenih nejasnih elementov o samem chatbotu. Ampak, če je karkoli nejasno, vam ni treba niti malo skrbeti (in tudi mene ni). To je zato, ker Drift ponuja različne koristne vire za svoje uporabnike. Majhne stvari, kot je ta, veliko pripomorejo k izboljšanju uporabniške izkušnje, zato se ekipi Drift zahvaljujemo za to.

Zmogljivost in uporabnost

Kar zadeva zmogljivost, je Drift zelo učinkovita rešitev chatbota. Uporablja napredno tehnologijo obdelave naravnega jezika (NLP) za razumevanje namena strankinih poizvedb in zagotavljanje ustreznih odgovorov. Z veseljem lahko potrdim, da je chatbot sposoben obravnavati širok spekter poizvedb. Od preprostih zahtev za informacije do zahtevnejših poizvedb o podpori – Drift bo opravil svoje delo. Poleg tega je vredno poudariti, da Drift ponuja brezhibno integracijo z drugimi orodji in platformami. Primeri vključujejo CRM-je in programsko opremo za avtomatizacijo trženja, za katero menim, da pomaga še izboljšati svojo učinkovitost in uporabnost.

Cenik Drift chatbot

Drift svojim uporabnikom ponuja 3 cenovne načrte. Omeniti velja, da ni na voljo nobenih brezplačnih možnosti (razen super omejene brezplačne različice). Torej, če uživate v brezplačnih rešitvah – ta chatbot ni za vas. Zdaj pa si podrobneje oglejmo cenovne načrte.

Brezplačno

Najprej se je mogoče registrirati za brezplačno različico programske opreme. Nisem videl nobenih podrobnosti o dolžini tega načrta, zato predvidevam, da ni časovno vezan. Prav tako na e-pošto nisem prejel informacije o njegovem trajanju. Še več, njihova skupina za podporo mi je povedala, da nimajo nobenih informacij o funkcijah brezplačnega načrta, ki bi jih delili z mano. To je bilo nekoliko presenetljivo. Kolikor sem opazil, ta rešitev omogoča majhen dostop do nekaterih najosnovnejših funkcij znotraj chatbota, npr. Samo 1 uporabnik.

Premium

Prvi in, predvidevam, najcenejši plačani načrt je Premium. Stane vrtoglavih 2500 USD na mesec. Za to ceno dobite dostop do funkcij, kot so klepet v živo, sestanki, klepetalni roboti po meri, Intel in obvestila v realnem času.

Advanced

Uporabniki se lahko odločijo tudi za napredno možnost. Na žalost ni mogoče povedati, koliko boste zanj plačali, saj gre za prilagodljiv načrt. Lahko pa vam povem, katere funkcije lahko pričakujete. Za ta načrt je vse iz paketa Premium, pa tudi dodatne funkcije, kot so hitra steza, občinstvo in testiranje A/B.

Enterprise

Nenazadnje vam je na voljo tudi rešitev Enterprise. Še enkrat, za natančno ceno se boste morali pogovoriti s prodajno ekipo Drift. To je najbolj zapleten od vseh načrtov. Omogoča vam dostop do vseh že omenjenih funkcij, pa tudi do funkcij, kot so delovni prostori, klepetalni roboti, ki jih poganja AI, prilagodljivo usmerjanje in RBAC po meri.

Zaključek

Če povzamem pregled, lahko rečem, da sem imel mešane občutke o tem chatbotu, preden sem ga preizkusil. Moja glavna skrb pri tem je bila vsekakor cena. Tako visoke cene so lahko zelo odvračilne, še posebej, če še nikoli niste uporabljali klepetalnih robotov in je vaš proračun omejen. Po testiranju chatbota priznam, da je uporabniku zelo prijazen in enostaven za uporabo. Posebej sem užival v funkcijah prilagajanja, ki so mi omogočile, da so botom dali videz, prilagojen blagovni znamki. Skratka, ta chatbot bo lep dodatek k vašemu podjetju, če nimate strogega proračuna, zato ne oklevajte in ga preizkusite sami!

Pogoste težave

Kako pripraviti skupinske sestanke na Drift?

Če želite to narediti, morate ustvariti novo vrsto srečanja. Če želite ustvariti novo vrsto srečanja, morate najprej odpreti »Sestanki« in nato izbrati možnost »Ustvari vrsto srečanja«. V naslednjem koraku izberite »Skupina« in pritisnite »Naprej«. Zadnji korak je izbira imena srečanja in klik na gumb »Ustvari vrsto srečanja«. Za več podrobnosti obiščite spletno stran centra za pomoč Drift.

Kako lahko namestim Drift na svoje spletno mesto z uporabo Javascripta

Namestitev Drift na vaše spletno mesto je najlažja z neposrednim vstavljanjem delčka Javascript. Če želite to narediti, najprej kopirajte kodo. Nato ga morate prilepiti tik pred koncem razdelka zadnje strani vašega spletnega mesta. In to je to!

Kako lahko uporabim frekvenco prikaza v knjigah iger v Driftu?

Vaše knjige iger vsebujejo pogoje, ki določajo, kako pogosto bodo obiskovalci videli določeno knjigo iger. Nastavite, kako pogosto bo vaš priročnik prikazan, potem ko so nastavljeni pogoji ciljanja. Če želite to narediti, se morate samo pomakniti navzdol in izbrati ustrezen izbirni gumb. Poleg tega lahko izberete, kolikšen odstotek strank lahko vidi vašega bota. Za več podrobnosti obiščite center za pomoč Drift.

Product reviews

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Želite izvedeti več o Deskerovi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Deskero

Deskero je rešitev za upravljanje storitev za stranke v oblaku, ki vključuje bazo znanja, večkanalno podporo, storitve za stranke družbenih medijev in storitve za stranke v klepetu v živo. Ponuja tri načrte, ki si razlikujejo po funkcijah in ceni. Vmesnik je dobro zasnovan in enostaven za navigacijo. Kljub temu, da manjka nekaj bistvenih funkcij, kot je prilagajanje člankov. Cena pa je sorazmerna s funkcijami, ki jih ponuja.

Naučite se, katere elemente morate vključiti na kontrolni seznam skrbnega pregleda strank, da zaščitite svoje podjetje pri pridobivanju novih strank.

Skrbni pregled stranke kontrolni seznam

V besedilu najdemo opis najboljših praks za učinkovito komunikacijo s strankami, pri čemer se priporoča pozitiven ton, ponudba rešitev in izobraževanje strank ter pravilna kategorizacija primerov. Za izboljšanje kakovosti storitev za stranke se priporoča uporaba kontrolnih seznamov, ki vključujejo ocenjevanje kakovosti storitev, iskanje načinov za izboljšanje ter vzpostavljanje postopkov. Nadalje se besedilo osredotoča na kontrolne sezname za revizijo klicnega centra in druge HR kontrolne sezname. LiveAgent je eden izmed priporočenih ponudnikov kontrolnih seznamov za boljše organiziranje delovnih tokov ter doseganje poslovnega uspeha.

Uporabite naše vnaprej izdelane predloge odgovorov za vprašanja družbenih medijev o cenah izdelkov/storitev. So profesionalni in popolnoma prilagodljivi!

Vprašanja o cenah izdelkov/storitev

The text discusses tactics for building a strong brand, including identifying brand goals, researching target markets, planning advertising channels, and creating content strategies. It also highlights the importance of using customer feedback and suggestions to create customer-focused products, as well as the value of understanding and defining a clear value proposition to differentiate from competitors. The use of feedback tables and social media monitoring are suggested for obtaining customer opinions. Finally, the benefits of effective branding are emphasized, including increased brand recognition and attracting talented individuals.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico