Pregled klicnega centra CloudTalk

Pregled klicnega centra CloudTalk
Compare Pregled klicnega centra CloudTalk with other in: How Pregled klicnega centra CloudTalk is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
1143 reviews

CloudTalk ponuja odlično funkcionalnost klicnega centra s številnimi zanimivimi funkcijami, ki jih lahko izkoristite. Ugotovite, kako se obnese v vsakodnevnem delovnem scenariju v našem spodnjem pregledu.

Pricing
Starting from:
$ 25   na mesec
Equal to LiveAgent's Medium plan Liveagent pricing
Free trial: 1
Free version: No

Jana Kostelanska

Editor's rating

Jana Kostelanska
Overall rating
4.3
Uporabniška izkušnja
5
Cena
3
Izvedba
5

Key takeaways

Pros

  • Odličen vmesnik s funkcijo brez napak
  • Funkcionalnost klicev brez težav
  • Enostavna navigacija
  • Odlična uporabniška izkušnja

Cons

  • Lahko je drago

Začetek uporabe funkcije klicnega centra CloudTalk

CloudTalk mi je omogočil, da začnem z brezplačnim preskusom, zahvaljujoč preskusnemu obrazcu, ki je na voljo na njihovi uradni spletni strani. Vse, kar je bilo zahtevano, so bili moji kontaktni podatki in na srečo mi ni bilo treba vnesti podatkov o kreditni kartici, da bi končal. Po tem je CloudTalk ustvaril brezplačno številko za moje brezplačno preskusno obdobje, tako da mi ni bilo treba imeti opravka z nobenim ponudnikom VoIP in začeli ugotavljati, kako dobiti številko drugje.

Raziščite CloudTalk

CloudTalk naredi stvari zelo dobro že od samega začetka. Ne samo, da mi je dal testno telefonsko številko, ampak je tudi skrbno in preprosto razložil različne dele programske opreme. Prav tako mi je dalo priložnost, da odgovorim na testni klic, da bi lažje dobil idejo o uporabi funkcije klica. Preprosto odličen je in cenil bi to vrsto vodnika za vsako vrsto programske opreme, ne glede na to, kaj počne. CloudTalk vas bo tudi pozval, da prenesete telefonsko aplikacijo CloudTalk. Ko končate z nastavitvijo, si lahko začnete ogledovati vmesnik.

Nadzorna plošča CloudTalk

CloudTalk ima zelo lep vmesnik s sodobnim občutkom. Navigacija se že od samega začetka zdi preprosta, zato ne bi smeli imeti težav pri iskanju možnosti, ki bi jih morda iskali. Na glavni nadzorni plošči so prikazani statistični podatki za izbrano časovno obdobje, kot so neodgovorjeni klici, povprečne čakalne dobe in povprečno trajanje klicev. Vse možnosti navigacije so v levi menijski vrstici. CloudTalk daje tudi dobroimetje v višini 5 USD za pomoč pri začetku klicev. Uporabniška izkušnja je prav tako odlična tudi v aplikaciji CloudTalk Phone.

CloudTalk Phone je pripravljen

Ker se mi ni bilo treba ukvarjati z ustvarjanjem ali integracijo vaše telefonske številke VoIP, sem lahko skoraj takoj začel raziskovati funkcionalnost klicnega centra. Z uporabniškim vmesnikom se enostavno seznanite. Preden preidem na testni del pregleda, si bomo najprej ogledali, kakšne funkcije klicnega centra lahko pričakujete, če izberete CloudTalk.

Funkcije klicnega centra LiveAgent

CloudTalk ponuja osredotočeno in preprosto funkcionalnost klicnega centra, ki je izboljšana z nizom različnih funkcij. Te funkcije vključujejo možnost prilagajanja osnovnih nastavitev, kot je omogočanje ali onemogočanje glasovne pošte, privzeto dodajanje posnetkov kot e-poštnih prilog, SMART klicalnik in še nekaj več. CloudTalk ponuja tudi označevanje klicev, ki ima lasten niz nastavitev in možnosti prilagajanja, ki jih je mogoče kadar koli prilagoditi.

CloudTalk - možnost označevanja klicev

Prav tako bi lahko ločeno prilagodil nastavitve vidnosti klicev za dohodne in odhodne klice. Funkcije CloudTalk vključujejo tudi preprost, a zmogljiv seznam stikov za preprosto upravljanje stikov. Možnosti klicanja vključujejo akcije in ankete ter klicne skripte. Te funkcije so zelo dober dodatek naboru funkcij CloudTalk. Prav tako lahko upravljam posamezne klicne agente, ustvarjam in upravljam skupine ter si ogledam celovito statistiko in analitiko.

CloudTalk - statistika

Zmogljivost in uporabnost

Ker sem že na začetku dobil telefonsko številko v CloudTalku, se mi ni bilo treba ukvarjati s težavnimi nastavitvami. Lahko bi začel klicati takoj. Opravil sem nekaj testnih klicev, da bi videl, kako deluje CloudTalk, in z veseljem lahko rečem, da deluje zelo dobro. Ko prenesete aplikacijo CloudTalk Phone, lahko začnete izbirati in klicati. Aplikacija je zelo enostavna za uporabo, saj ponuja zelo malo možnosti in zato zelo majhne možnosti, da bi se zmotili. Dobite ogromno številčnico z dodatnimi funkcijami, kot so Power dialer, Smart dialer, zgodovina klicev, stiki, sporočila in nastavitve uporabniškega profila.

CloudTalk - dodeljena telefonska številka

Izkusil sem nekaj kratkih zaostankov v aplikaciji, vendar to ni bilo veliko, kar bi močno ustavilo moj potek dela. Takoj sem opravil testni klic in izkušnja je bila prijetna. S klici sploh nisem imel nobenih težav. Zvok je bil čist v obe smeri, brez padcev, brez težav. CloudTalk svoje delo opravlja zelo dobro tudi v drugih pogledih. Ker večjih težav ni bilo, s klici pa nič nenavadnega, sem se odločil preizkusiti še ostale funkcionalnosti v aplikaciji CloudTalk Phone.

CloudTGalk - zaslon za klicanje

Kontaktna funkcija aplikacije CloudTalk Phone deluje prav tako dobro kot v spletni aplikaciji. Omogoča dodajanje številnih kontaktnih podatkov. O delu aplikacije z zgodovino klicev ni veliko za povedati, razen da deluje zelo dobro in da lahko takoj opravite povratne klice. Nisem mogel preizkusiti funkcije sporočanja, ker ni bila na voljo v mojem brezplačnem preskusu. Nazadnje, nastavitve profila in nastavitve aplikacije vam omogočajo, da prilagodite svoj jezik, bližnjice, delovanje aplikacije in prilagodite nastavitve zvoka.

CloudTalk - nastavitev testnega klica

Cenik CloudTalk

CloudTalk ponuja štiri cenovne načrte. Vsak dražji načrt razširi nabor funkcij prejšnjega. Vsi načrti ponujajo funkcionalnost klicnega centra, zato se bo vaša odločitev najverjetneje vrtela okoli tega, katere vrste funkcij potrebujete za obvladovanje delovne obremenitve. Oglejmo si vsak načrt in poglejmo, kaj dobite.

Starter

Začetni načrt stane 25 USD na mesec na uporabnika letno. Omogoča vam dostop do neomejenih dohodnih klicev in klicev znotraj podjetja, funkcionalnosti klikni za klic, avtomatizirane distribucije klicev, mobilne aplikacije, neomejenega čakanja na klice, mednarodnih številk, razpoložljivosti za več kot 160 držav in več.

Essential

Načrt Essential stane 30 USD na mesec na uporabnika letno. Omogoča vam vse funkcije iz začetnega načrta in dodaja napredno analitiko z neomejeno zgodovino, nadzorno ploščo odjemalca v realnem času, integracije z drugimi sistemi, odprt API, usmerjanje na podlagi spretnosti, pametno čakalno vrsto, SMS/besedilna sporočila, avtomatizacijo delovnega toka in več.

Expert

Načrt Expert stane 50 USD na mesec na uporabnika letno. Omogoča vam vse funkcije iz prejšnjih dveh načrtov, kot tudi integracijo Salesforce, Power Dialer in Smart Dialer, spremljanje klicev, stenske table, govor v besedilo, enotno prijavo, izvoznik SQL, neomejeno število sočasnih klicev in več.

Po meri

Načrt po meri ponuja cene po meri. Ponuja vse funkcije iz vseh prejšnjih načrtov in dodaja vkrcanje po meri, neomejene odhodne klice, varnost na ravni podjetja, podporo za razvijalce, poročanje po meri, SLA in drugo.

Zaključek

CloudTalk je odlična programska oprema za klicne centre in zagotovo ne boste razočarani, če se odločite zanjo. Ponuja vse, kar bi lahko zahtevali od standardne programske opreme klicnega centra, in kar je še pomembneje, vse je implementirano v zelo dobro zasnovanem vmesniku, ki omogoča enostavno navigacijo. Vse razpoložljive funkcije vam bodo nedvomno koristile. Najpomembnejša odločitev, ki jo morate sprejeti, je, koliko ste pripravljeni plačati za programsko opremo tega razreda. Načrti so lahko precej dragi, zato izberite pametno.

Pogoste napake in težave

Aplikacija CloudTalk Phone ne deluje pravilno

Čeprav je aplikacija CloudTalk Phone zasnovana tako, da deluje brez težav, je ena najpogostejših težav ta, da morda ne deluje pravilno zaradi protivirusne programske opreme. Če v računalniški napravi uporabljate katero koli vrsto protivirusne programske opreme, preverite, ali vaša protivirusna programska oprema blokira katero koli ali vse funkcije CloudTalk. Če da, ustvarite izjemo za CloudTalk v protivirusni programski opremi, da bo lahko deloval, kot je predvideno. CloudTalk Phone je varna aplikacija, zato vam ni treba skrbeti, da bi poškodovali vaš računalnik.

Spletna aplikacija CloudTalk pravi, da sem brez povezave, čeprav jo imam odprto

Če imate naloženo aplikacijo CloudTalk Phone, vendar ni vklopljena, CloudTalk meni, da nimate povezave s klicnim centrom. Vklopite aplikacijo in preverite, ali se težava še vedno pojavlja. CloudTalk samodejno spreminja statuse, tako da, če težava ni izginila, se prepričajte, da ste v aplikaciji CloudTalk Phone nastavljeni kot povezani.

Product reviews

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Pregled zahtevkov Zendesk

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Ali razmišljate o 3CX za podporo strankam v svojem klicnem centru? Oglejte si naš pregled in preverite, kako se je obnesel med našim splošnim testom.

Pregled programske opreme za klicni center 3CX

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, VoIP telefonski sistemi, samopostrežna programska oprema, programska oprema za dohodni klicni center, sistem upravljanja pritožb, programska oprema odjemalskega portala in programska oprema za upravljanje e-pošte. Podjetje Quality Unit izdeluje LiveAgent in ima tudi podporo za stranke.

Ali menite, da je že skrajni čas, da začnete uporabljati chatbote v svojem podjetju za podporo strankam? Razmislite o uporabi orodja Manychat.

Pregled bota Manychat

Programska oprema za izdelavo zahtevkov je sistem, ki omogoča lažje reševanje težav strank kot elektronska pošta. V članku najdete statistiko o pričakovanjih in preferencah strank. Izvedite več o avtomatizaciji klicnih centrov z razlago strokovnjakov. LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, VoIP telefonski sistemi, samopostrežna programska oprema in še več. Kontaktirajte nas za demo različico in se naročite na naše novice z najnovejšimi posodobitvami in popusti.

Če želite svojim strankam zagotoviti izjemne storitve za stranke, je uporaba brezplačne programske opreme virtualnega klicnega centra odličen način za začetek.

Brezplačna programska oprema za klicni center

Pri upravljanju klicnih centrov je pomembno, da se posodabljajo scenariji za agentov klicnih centrov, da bi bili bolj samozavestni in produktivni pri delu. Prednosti uporabe orodij klicnega centra vključujejo izboljšanje produktivnosti, zadovoljstvo strank, nižje stroške, enostavno izvedbo in skalabilnost. Pomembna je tudi ustrezna oprema klicnega centra, sledenje pravilnega jezika, uporaba prave vrste programske opreme ter upravljanje klicnega centra. Stroški, potrebni za vzpostavitev klicnega centra, se lahko razlikujejo glede na vrsto in vključujejo plače, najemnino in programske stroške.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico