Pregled programske opreme klicnega centra Dialfire

Pregled programske opreme klicnega centra Dialfire
Compare Pregled programske opreme klicnega centra Dialfire with other in: How Pregled programske opreme klicnega centra Dialfire is doing on review portals
4.3
Average rating based on data from trusted review portals
35 reviews

Programska oprema za klicni center Dialfire ponuja funkcije in storitve, ki pomagajo racionalizirati delovanje kontaktnega centra in izboljšati zadovoljstvo strank. V tem pregledu si bomo podrobneje ogledali uspešnost vhodnega in odhodnega klicnega centra Dialfire.

Pricing
Starting from:
0.004   na mesec
Free trial: 1
Free version: No

Martina Durisinova

Editor's rating

Martina Durisinova
Overall rating
3.8
Uporabniška izkušnja
3.5
Cena
4
Izvedba
4

Key takeaways

Pros

  • Prilagodljive funkcije
  • Prilagodljiv
  • Zanesljivo sledenje klicem in analitika

Cons

  • Lahko je težko krmariti
  • Občasni zastoji pri izbiranju
  • Lahko postane drago

Vse, kar morate storiti, da ustvarite svoj brezplačni račun Dialfire, je, da vnesete zahtevane podatke v razdelek za prijavo na njihovem spletnem mestu in označite polje s pogoji in določili.

Dialfire – razdelek za prijavo

Po tem preprosto potrdite svoj e-poštni naslov in takoj lahko začnete uporabljati platformo Dialfire.
Ko sem dostopal do svojega računa, sem se takoj srečal z več načini pridobivanja podpore, vključno z video vadnico in povezavo do baze znanja Dialfire. Ta na uporabnika osredotočen pristop me je precej navdušil.

Dialfire - nadzorna plošča

Na hitro sem pogledal naokoli in se odločil, da je čas, da začnem preizkušati funkcije klicnega centra. Priznam, brez dokumentacije bi vse skupaj veliko težje postavil. Čeprav sem pričakoval velik rdeč gumb »Pokliči«, v resnici ni deloval tako.

Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da uvozite svoj seznam stikov. Če želite to narediti, pojdite na zavihek Uvozi v meniju na levi strani. Tam lahko naložite svoj seznam stikov iz preglednice, kot je Microsoft Excel, LibreOffice Calc ali Google Dokumenti.

Dialfire - uvoz seznama stikov

Ko to storite, odprite zavihek Klic. Tam imate možnost, da pokličete obstoječo stranko ali dodate novo. Odločil sem se dodati novo stranko v svoje kontakte. Izpolnite lahko precej informacij o njih, vključno s smernicami za pogovor in rezultati klicev.

Dialfire - podrobnosti o strankah

V spodnjem desnem kotu lahko začnete telefonski klic s klikom na zeleno ikono telefona. Lahko se tudi utišate, s pritiskom na rdečo piko na desni pa sprožite snemanje klica.

Dialfire - vmesnik za začetek klica

Če želite omogočiti dohodno funkcijo, vam Dialfire omogoča konfiguracijo vaše številke v razdelku Telefonske številke. Izberete lahko registracijo že obstoječe telefonske številke, naročilo nove in ustvarjanje virtualne linije. Hvaležen bi bil, če bi bila ta možnost konfiguracije označena. Vendar se ne bi smeli preveč truditi z iskanjem.

Dialfire - konfiguracija telefonskih številk

Funkcije in izvedba klicnega centra Dialfire

Dialfire je aplikacija klicnega centra v brskalniku v oblaku, namenjena predvsem odhodnim klicem. Kot sem že omenil, mi je bilo všeč, da takoj dobiš navodila iz vadnic in pogostih vprašanj.

Vendar je celoten uporabniški vmesnik lahko nekoliko zmeden, zato priporočam, da vsak novi uporabnik pusti odprt zavihek z dokumentacijo, medtem ko ugotavlja sistem. Na srečo so članki v bazi znanja dobro napisani in informativni.

Ko ustvarjate klicne akcije, vam Dialfire omogoča, da jih precej temeljito konfigurirate v razdelku Naloge. Ustvarite lahko tokove IVR, izvozite glasovne posnetke in drugo. To bi lahko bilo zelo koristno v večjih klicnih centrih za vzpostavitev procesov.

Dialfire - konfiguracija klicnih akcij

Platforma klicnega centra Dialfire ponuja tudi nekatere funkcije spremljanja agentov. V razdelku Vodenje lahko konfigurirate podružnico pisarne za vsakega agenta klicnega centra, dodate podrobnosti akcije in celo poslušate posnetke klicev.

Druga funkcija, ki lahko močno izboljša delovanje vašega klicnega centra, je predogled in predvidevanje klicanja. Konfigurirate lahko pravila skladnosti in omejite število hkratnih klicev. Nastavite lahko tudi skupine za klicanje za različne ekipe ali oddelke.

Dialfire - skupine klicalnikov za različne ekipe ali oddelke

Poleg tega lahko preučujete analitiko klicnega centra in ustvarjate poročila v zavihku Analytics ter preprosto uvozite in izvozite razpoložljive podatke. To vključuje statistiko seznama stikov, statistiko vhodne čakalne vrste in statistiko dejavnosti.

Zmogljivost in uporabnost

Ko gre za uspešnost klicnega centra Dialfire, ni kaj dosti kritizirati. Če ste kdaj delali v velikem izhodnem klicnem centru, boste vedeli, da “če deluje, deluje”. In to je to. Bi uporabniški vmesnik potreboval nekaj popravkov? Seveda, vendar to ni težava, ki lomi izkušnje. Kakovost klicev je na visoki ravni, uvozite in izvozite lahko potrebne podatke, poslušate klice in spremljate agente klicnega centra, in to je večinoma vse, kar potrebujete.

Vendar pa ne morem zapustiti tega pregleda, ne da bi poudaril, da sem bil po zelo kratkem času testiranja odjavljen in sem moral potrditi svoj račun. Seveda, to zmorem. Naj preverim e-pošto, sem pomislil.

No, ni tako enostavno. E-poštno sporočilo, ki so ga poslali, je v bistvu zahtevalo, naj rezerviram predstavitveni klic, sicer bom ostal odjavljen. Vem, kdaj naj preštejem svoje izgube, zato sem se odločil, da sem dovolj dobro pregledal programsko opremo, da jo lahko komentiram, in sem jo odpovedal.

Cenik Dialfire

Razložiti cene Dialfire je nekoliko zapleteno. Ponujajo 5 glavnih naročnin. Višja kot je naročniška stopnja, manj boste morali plačati dodatnih stroškov za funkcije Dialfire.

Plačaj sproti

Kot pove naslov, s to stopnjo plačujete za funkcionalnosti, ko jih uporabljate. Začetna naročnina je brezplačna, vendar morate za vse, vključno z uporabo platforme Dialfire, skriptiranjem oglaševalske akcije, napovednim klicalnikom in mešanjem dohodnih klicev, vsakič plačati od 0,001 € do 0,005 €.

Basic

Za 15 € na uporabnika na mesec lahko uporabljate platformo Dialfire, predvidevanje klicanja in tehnično podporo brez dodatnih stroškov.

Advanced

Ta stopnja stane 20 € na uporabnika na mesec in vam omogoča, da uživate v vsem iz prejšnjega paketa, poleg mešanja dohodnih klicev in snemanja klicev, ne da bi morali plačati dodatno.

Professional

Plača 25 € na uporabnika na mesec, stopnja Professional nadgrajuje prejšnjo in dodaja prilagodljive akcije na seznam funkcij, ki se ne zaračunajo dodatno.

Enterprise

Najdražji in robustni naročniški paket Dialfire stane 30 € na uporabnika na mesec in vključuje vse funkcije iz prejšnjega nivoja z dodatkom skriptiranja oglaševalskih akcij, Google Calendar in Google Data Studio Connector, modula dejavnosti in funkcije agenta podnajemnika brez dodatnih stroškov. .

Zaključek

Če zaključim svojo izkušnjo s programsko opremo klicnega centra Dialfire, bi rekel, da gre za mešano vrečo. Sprva sem bil kljub temu, da me je zmeden uporabniški vmesnik nekoliko zavrnil, navdušen nad robustno in uporabno dokumentacijo ter številom nastavljivih funkcij. Platforma se morda zdi nekoliko gola, toda v okolju klicnega centra skorajda ni potrebe po modnosti.

Kot rečeno, užival bi v uporabniku prijaznejšem vmesniku, toda če vas ne moti, če imate na drugem zaslonu odprto »Kako«, boste v redu.

Zadnja stvar, o kateri moram govoriti, je, kako se je končala moja izkušnja. Ni mi bilo všeč, da sem bil prisiljen rezervirati demo klic. Razumem, zakaj bi to lahko delovalo pri nekaterih ljudeh. Vendar sem potreboval samo to, da sem programsko opremo preizkusil sam. Ko sem bil odjavljen, se mi je zdelo, kot da je bil moj račun vzet za talca, dokler nisem ugodil zahtevam Dialfire, da se pogovorim z njihovo prodajno ekipo.

Pogoste napake in težave

Imam težave s kakovostjo klica.

Zagotovite, da je vaša internetna povezava stabilna in močna ter da vaš računalnik izpolnjuje minimalne zahteve za izvajanje programske opreme za klicni center Dialfire. Poleg tega boste morda želeli zmanjšati število aktivnih klicev, da izboljšate kakovost klica in preprečite prekinitev klica.

Moja telefonska številka se ne prikaže.

Telefonska številka, ki jo želite prikazati, mora biti registrirana pri Dialfire in dodeljena opravilu klica. V razdelku Telefonske številke lahko preverite konfiguracijo ID-ja klicatelja in zagotovite, da ste jo pravilno nastavili. Če se vaša telefonska številka še vedno ne prikaže, se obrnite na podporo strankam Dialfire.

Product reviews

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Pregled zahtevkov Zendesk

Ali razmišljate o Zendesku za svoje potrebe vstopničnega sistema? Oglejte si naš pregled in ugotovite, kako se je obnesel med našimi splošnimi testi.

Želite vedeti, kako narediti revizijo klicnega centra? Spodaj je osnovni kontrolni seznam revizije klicnega centra, ki ga lahko uporabite v svojem postopku revizije.

Kontrolni seznam za revizijo klicnega centra

Uporaba visoko kakovostnih klicev je ključnega pomena za ohranjanje strank in povečanje prihodkov. Pri upravljanju klicnega centra je treba razviti primere kandidatov, določiti cilje za ekipo in meriti uspešnost. Obstajajo različni kontrolni seznamov, ki pomagajo v organizaciji delovnih procesov in izboljšanju storitve. Ključno je zagotoviti najboljše kakovosti klicev storitve za stranke za izogibanje negativnim ocenam in izgubi strank.

LiveAgent je vsestranska programska oprema za pomoč strankam, ki izboljšuje podporo podjetjem. Oglejte si ta pregled o tem, kako vam lahko njegove funkcije klicnega centra koristijo.

Pregled programske opreme klicnega centra LiveAgent

LiveAgent je klicni center s čistim in preglednim vmesnikom. Omogoča organizacijo oddelkov ter samodejno snemanje klicev. Ponuja tudi možnost prilagajanja funkcij in brezhibno uporabniško izkušnjo. Cene so konkurenčne.

Veliko različnih orodij klicnega centra pomaga racionalizirati notranjo in zunanjo komunikacijo. Ugotovite, katera so.

Orodja klicnega centra

Orodja klicnega centra so ključna za učinkovit in kakovosten strankin servis. Spremljanje komunikacij s strankami omogoča izboljšanje storitev in zadovoljstva strank, kar se lahko odrazi tudi v povečanju zvestobe strank in stopnjah konverzije. Cena programske opreme klicnega centra je odvisna od funkcij, ki jih ponuja, a LiveAgent ponuja cenovno dostopne pakete brez dodatnih stroškov na minuto. Pravilna oprema je pomembna za delovanje klicnega centra, vključno z računalniki, slušalkami in visokohitrostno internetno povezavo. Virtualni klicni centri v oblaku so vse bolj priljubljeni zaradi visoke učinkovitosti.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico