Pregled Spy Dialer

Pregled Spy Dialer
Compare Pregled Spy Dialer with other in: How Pregled Spy Dialer is doing on review portals
3.2
Average rating based on data from trusted review portals
144 reviews

Spy Dialer je brezplačna storitev, ki vam omogoča povratno iskanje telefonske številke na njihovem spletnem mestu, da ugotovite, kdo se skriva za neznano številko. Spy Dialer ponuja nekaj dodatnih funkcij, ki vam lahko pomagajo pri nadaljnjem raziskovanju in pridobitvi podrobnejših informacij.

Pricing
Starting from:
$ brezplačno   na mesec
Equal to LiveAgent's Free plan Liveagent pricing
Free trial: No
Free version: Yes

Patricia Krajcovicova

Editor's rating

Patricia Krajcovicova
Overall rating
4
Uporabniška izkušnja
4
Cena
5
Izvedba
3

Key takeaways

Pros

  • Popolnoma brezplačno
  • Enostaven za uporabo
  • Neznanega klicatelja lahko vohunsko pokličete
  • Deluje s številkami VoIP

Cons

  • Veliko oglasov na spletni strani
  • Rezultati niso vedno točni

Začetek uporabe programa Spy Dialer

Spy Dialer ponuja brezplačno storitev povratnega iskanja telefonske številke, ki vam pomaga pri iskanju neznanih številk.

Spletna stran je precej preprosta in zelo enostavna za navigacijo. Neznano telefonsko številko, ime, naslov ali e-pošto preprosto vnesete v iskalno vrstico na glavni strani. Nato počakajte nekaj sekund, da se prikažejo rezultati.

Iskalna vrstica Spy Dialer

Glede na količino podatkov, ki jih ima Spy Dialer o določeni osebi in/ali organizaciji, boste lahko videli informacije, kot so ime lastnika, možen naslov, s katerim je številka povezana, in vrsto telefonske številke (stacionarna , mobilni telefon, številka VoIP).

Poleg tega imate še nekaj možnosti, med katerimi lahko izbirate:

Lahko kliknete »Prijavi klic«, kar v Spy Dialer pošlje poročilo o tem, da je številka neželena pošta ali katera koli druga zloraba. Spy Dialer bo nato obvestil druge uporabnike. Je 100% anonimna in lastnik številke ne bo obveščen.

Druga možnost je »Poslušaj glasovno pošto«. Pomen je lahko nekoliko nejasen, toda s tem bo Spy Dialer vohunsko poklical številko. Slišali boste samodejno sporočilo, ki ga je vnaprej posnel program Spy Dialer, in vnaprej posneto glasovno pošto osebe.

Ko izberete »Phone Spam« in kliknete »Search«, vam bo prikazano, ali Spy Dialer številko uvrsti med vsiljeno pošto. Če je številka prijavljena prek »Prijavi klic«, bo Spy Dialer številko prikazal kot vsiljeno pošto.

Možnosti iskanja Spy Dialer
Rezultat iskanja Spy Dialer

Spletna stran vsebuje osnovne informacije o tem, kako storitev deluje in kako zbira svoje podatke. Imajo tudi razdelek s pogostimi vprašanji, kjer lahko najdete kratke odgovore in razlage, ki vam bodo pomagale bolje razumeti, kaj počnejo in kako delujejo.

Lastnosti

Številka Spy Dial

Ena stvar, ki jo lahko storite, je, da vohunsko pokličete številko. Ta funkcija vam omogoča, da pokličete neznano številko, ki ste jo našli na spletnem mestu. Prejemnik te vrste klica ne more izslediti, kdo je klical. Če se oglasijo, bodo slišali samodejno glasovno pošto, ki jih obvešča, da so bili vohunsko klicani.

Spy Dialer - Iskanje po osebah

Dodatne lastnosti

Spy Dialer v primerjavi s svojimi konkurenti ne ponuja veliko dodatnih funkcij. Večinoma se osredotočajo na povratno iskanje telefonske številke, vendar lahko iščete tudi na podlagi imena, naslova in e-poštnega naslova.

Spletna stran deluje samo z ameriškimi številkami mobilnih telefonov. Zato ne morete iskati mednarodnih telefonskih številk.

Njihova politika zasebnosti je nastavljena tako, da ščiti svoje uporabnike. Zagotavljajo, da se osebni podatki ne delijo s tretjimi osebami

Funkcija odjave

Imajo tudi možnost zavrnitve, ki omogoča njihovim uporabnikom iz vseh zveznih držav, da izbrišejo svoje osebne podatke iz svoje baze podatkov.

Ta postopek je preprost in hiter. Izberete državo, v kateri živite, in spletno mesto prikaže zakone o zasebnosti v tej državi. Po tem koraku se lahko takoj odjavite ali preverite, kakšne osebne podatke ima Spy Dialer o vas.

Spy Dialer - Opt-vstavite svojo podatkovno funkcijo

Pomoč strankam

Če imate med postopkom kakršne koli težave, se lahko obrnete na podporo strankam tako, da izpolnite obrazec na spletnem mestu. Vnesete zahtevane podatke in na kratko opišete svojo težavo.

Kontaktni obrazec Spy Dialer

Kako lahko klicni centri uporabljajo Spy Dialer?

Spy Dialer je lahko zelo koristen za klicne centre in agente za podporo strankam, da prepoznajo klicatelja po njegovi telefonski številki in tako izboljšajo učinkovitost in uspešnost dela. Lahko pomaga preveriti identiteto klicatelja in izslediti dodatne kontaktne podatke stranke, ki je stopila v stik s skupino za podporo, vendar ni pustila svojih kontaktnih podatkov. Spy Dialer lahko uporabite tudi, če je prišlo do napake v sistemu klicnega centra in podatki o stranki niso bili pravilno shranjeni.

Poleg tega lahko zagotovi dodatne informacije o kličočem, kot je njihova lokacija ali drugi kontaktni podatki. Podjetja lahko nato te podatke uporabijo za namene trženja ali prodaje.

Po drugi strani pa lahko Spy Dialer pomaga prepoznati osebo, ki stoji za potegavščinami ali kakršnimi koli drugimi neprimernimi vrstami interakcij, s katerimi se morajo ukvarjati vaši agenti za podporo strankam. Prepoznavanje in blokiranje teh klicateljev pomaga preprečiti neprijetne situacije in izboljšati učinkovitost z osredotočanjem samo na zakonite stranke.

Vendar pa je nujno preveriti pravne predpise določene države ali jurisdikcije, da se izognete morebitnim težavam. Na splošno je uporaba storitev povratnega iskanja telefonske številke za poslovne namene zakonita, če se ne deli ali prodaja tretjim osebam brez soglasja stranke.

Zmogljivost in uporabniška izkušnja

V nekaj sekundah bo spletna stran ustvarila informacije, povezane s številko, vneseno v iskalno vrstico.

Če Spy Dialer najde številko, vam bo prikazal ime, povezano z njo. Nato lahko izbirate med nekaj različnimi možnostmi, da dobite nekaj dodatnih informacij. Če kliknete »Podrobnosti o telefonu«, se prikaže možna lokacija in vrsta telefonske številke (stacionarna, številka mobilnega telefona, VoIP, aplikacije za zapisovanje itd.).

Dobra stran programa Spy Dialer je, da deluje tudi s številkami VoIP, kar je velik plus v primerjavi z nekaterimi njihovimi konkurenti na trgu.

Še vedno obstaja velika verjetnost, da ne boste našli veliko številk. To je lahko posledica možnosti zavrnitve, ki ljudem omogoča, da izbrišejo svoje zasebne podatke iz zbirke podatkov Spy Dialerja, ali pa zato, ker Spy Dialer pridobiva njihove podatke iz javnega vira, ki ni vedno 100 % točen in posodobljen. Zato je pomembno upoštevati nekatere omejitve.

Spy Dialer - Ni rezultatov

Ena stvar, ki jo je zelo težko spregledati, je število oglasov, prikazanih na spletnem mestu. Lahko so moteči, ker naredijo spletno stran videti pretirano natrpano, kar lahko poslabša uporabniško izkušnjo.

Spy Dialer je na voljo samo kot spletno mesto in trenutno nima mobilne aplikacije.

Cena

Spy Dialer ponuja vse te funkcije brezplačno. Ni dodatnih stroškov in ne delujejo na podlagi naročnine. Kljub temu spodbujajo svoje uporabnike, da preverijo rezultate pri drugih ponudnikih povratnega iskanja telefona ali uporabijo te ponudnike za podrobnejše informacije.

Zaključek

Skratka, spletna stran je odzivna in zelo enostavna za uporabo. Ima precej obsežno bazo podatkov in lahko najde veliko različnih številk in informacij, povezanih z njimi. Vendar preverite informacije, ki jih ponuja Spy Dialer, da se prepričate, ali so rezultati točni. Na splošno je odlična brezplačna možnost, saj lahko dostopate do številnih informacij brez dodatnih stroškov.

Pogoste napake in težave

Spy Dialer ne deluje zunaj ZDA

Na žalost Spy Dialer deluje samo s telefonskimi številkami v ZDA, ker je njihova zbirka podatkov omejena na Združene države.

Ne morem spremeniti/popraviti informacij, ki jih ima Spy Dialer o meni

Tega trenutno ni mogoče storiti. Edina razpoložljiva možnost je popolna odstranitev informacij na strani »Odstrani moje podatke«.

Spy Dialer ni našel številke

Običajno je, da storitve povratnega iskanja telefona ne najdejo nobenih informacij o določeni telefonski številki. Spy Dialer pridobi svoje podatke iz javne zbirke podatkov, ki se ne posodablja redno. Zato lahko manjka nekaj informacij. Spy Dialer ponuja tudi možnost zavrnitve, ki ljudem omogoča, da odstranijo svoje podatke iz svoje zbirke podatkov, kar lahko privede do pomanjkanja podatkov, povezanih z določeno številko.

Product reviews

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Pregledi programske opreme baze znanja

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Oglejte si naš pregled programskega telefona Icanblink in preverite, kako se je obnesel v naših vsakodnevnih poslovnih testih.

Pregled programskega telefona Icanblink

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki vključuje klepet v realnem času. Brezplačna različica odjemalca za klepet je na voljo v LiveAgent-u, ki se lahko uporablja za izboljšanje izkušnje strank in povečanje njihove lojalnosti. Poleg tega podjetje ponuja tudi druge produkte, kot so VoIP telefonski sistemi, programska oprema za dohodni klicni center in upravljanje pritožb. Pri dodajanju klepeta na spletno mesto je ključno izbrati ponudnika programske opreme, ki najbolje ustreza poslovnim potrebam. Na voljo je tudi klepet v živo, ki je pomemben kanal za storitve za stranke, ki ponuja skoraj takojšnje odgovore in konkurenčno prednost po ugodni ceni. LiveAgent je lahko koristen za podjetja, ki želijo izboljšati svoje storitve za stranke.

Želite izvedeti več o Gurujevi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Guru

Programska oprema Guru nudi odlično funkcionalnost baze znanja z urejevalnikom člankov, enostavnim uporabniškim vmesnikom in poceni cenovno politiko. Na voljo so trije načrti, od katerih je eden brezplačen/starter, drugi pa Builder. Za Enterprise načrt se morate obrniti na prodajo. Med težavami se lahko pojavijo napake pri prikazu slik in težave z dostavo povabil. Začetek z Guru je enostaven, saj ponuja brezplačno preskusno različico in preprosto registracijo.

Želite izvedeti več o Deskerovi bazi znanja? Oglejte si naš članek, če želite izvedeti, kako deluje in kako se je obnesel v naših testih.

Pregled baze znanja Deskero

Deskero je rešitev za upravljanje storitev za stranke v oblaku, ki vključuje bazo znanja, večkanalno podporo, storitve za stranke družbenih medijev in storitve za stranke v klepetu v živo. Ponuja tri načrte, ki si razlikujejo po funkcijah in ceni. Vmesnik je dobro zasnovan in enostaven za navigacijo. Kljub temu, da manjka nekaj bistvenih funkcij, kot je prilagajanje člankov. Cena pa je sorazmerna s funkcijami, ki jih ponuja.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico