Enotna prijava

Kaj je enotna prijava?

Z enotno prijavo lahko uporabite en niz poverilnic za prijavo v dve ali več aplikacij. Deluje tako kot vaš Google Račun, kjer z istimi poverilnicami za prijavo dostopate do e -pošte, koledarja, pogona in drugih aplikacij.

Enotna prijava je uporaben element, saj prinaša boljšo uporabniško izkušnjo in udobje. V LiveAgentu lahko stranke uporabljajo SSO z drugimi spletnimi aplikacijami, ki temeljijo na PHP, kot sta WordPress ali Magento.

For example in WordPress, after the administrator of WordPress logs in, he/she can access LiveAgent Agent panel directly from their admin menu.

Frequently asked questions

Kaj je enotna prijava?

Enotna prijava je storitev, ki omogoča preverjanje pristnosti seje in uporabnika. Uporabniku omogoča uporabo enega samega nabora poverilnic za prijavo (ime in geslo) za dostop do več aplikacij.

 

Ali je enotna prijava varna?

Enotna prijava zmanjšuje možnost hekerskega napada. Uporabnik se prijavi le enkrat na dan in za to uporabi en niz poverilnic. To izboljša varnost v organizaciji. Če za vsako aplikacijo potrebujejo ločeno geslo in ime, je to manj varno.

 

Ali LiveAgent ponuja možnost enotne prijave?

LiveAgent ima možnost enotne prijave z drugimi aplikacijami, ki temeljijo na PHP, kot sta WordPress ali Magento.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico