HTML

Kaj je HTML?

HTML pomeni Hypertext Markup Language. Je najbolj znan jezik označevanja, ki se običajno uporablja za ustvarjanje spletnih strani ali spletnih aplikacij.

Dokumenti HTML se pošiljajo s spletnega ali lokalnega strežnika in jih obdelujejo spletni brskalniki, ki HTML pretvorijo v večpredstavnostne spletne strani.

HTML se običajno uporablja skupaj s CSS in JavaScript.

Frequently asked questions

Kaj pomeni HTML?

HTML ali jezik označevanja hiperteksta omogoča uporabniku ustvarjanje in organiziranje razdelkov, odstavkov, naslovov, povezav in blokov za spletne strani in aplikacije. To ni programski jezik, vendar vam bo omogočil oblikovanje dokumentov v spletu. Uporablja preproste kodne strukture.

Kaj so osnove HTML?

Osnova HTML temelji na nizih elementov (oznak), ki jih lahko imenujemo komponente spletnih strani. Večina elementov ima odprtine in zapirala, ki uporabljajo ustrezno oznako, na primer: & lt; tag & gt; element & lt;/tag & gt ;. Glavne strani, podatki o straneh in strani za stike običajno temeljijo na HTML.

Ali lahko urejate HTML v LiveAgent?

V LiveAgent imate dostop do urejevalnika WYSIWYG, ki vam omogoča vnos in oblikovanje vsebine tudi v HTML. Zahvaljujoč temu lahko preprosto urejate in oblikujete vsebino svojih e-poštnih sporočil, ustvarjate predloge in oblikujete bazo znanja. Tam lahko krepite besedilo, ustvarite oštevilčene sezname, dodate slike, prilepite tabele ali vdelate povezave.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Kar vidite, to dobite (WYSIWYG) urejevalnik vam lahko pomaga prilagoditi zasnove člankov in prikazati vsebino tako, kot želite, da je videti.

Urejevalnik člankov WYSIWYG

Urejevalnik WYSIWYG omogoča stiliziranje in oblikovanje člankov v bazi znanja, zahtevkov in e-poštnih predlog. Vključuje številne funkcije, kot so spreminjanje pisav, dodajanje slik, videoposnetkov in drugo. Profesionalci lahko ustvarijo tudi meri prilagojene članke z uporabo urejevalnika HTML in CSS. WYSIWYG urejevalnik je na voljo brezplačen preizkus. LiveAgent je predstavil seznam sorodnih virov.

Samodejno označevanje omogoča namestitve na spletnem mestu. Ta jezik za predloge je zaslužen za prilagajanje izbire podatkov.

Tekoče označevanje

Tekoče označevanje (Liquid Markup) je jezik za predloge, ki omogoča prilagajanje in prikazovanje podatkov v obvestilih po e-pošti in komentarjih zahtevkov. Prednosti tekočega označevanja vključujejo zamenjavo podatkov iz shranjene baze podatkov. Tekoče označevanje se pogosto uporablja v spletnih trgovinah za učinkovito upravljanje strank in izboljšanje poslovnega uspeha.

Spletni klepet v živo je komunikacija med strankami in predstavniki strank v realnem času prek vgrajenega spletnega klepeta.

Online klepet v živo

LiveAgent je brezplačna programska oprema za klepet v živo, ki vam omogoča hiter odziv in prilagajanje klepeta svojim potrebam. Poleg tega ponuja tudi brezplačen sistem zahtevkov z univerzalnim nabiralnikom, klicnim centrom in portalom za stranke. Klepet v živo je pomemben kanal za storitve za stranke, saj ponuja skoraj takojšnje odgovore in pomoč v realnem času. Obstajajo tudi druge možnosti za spletno komunikacijo, kot je spletna klepetalnica.

Javascript je objektno usmerjen programski jezik, ki se uporablja za ustvarjanje interaktivnih spletnih strani, spletnih programov ali video iger.

Javascript

Podjetja lahko dodajo klepet v živo na svoj spletni portal s pomočjo ponudnika programske opreme, kot sta Webflow in LiveAgent. To lahko privede do povečanja prodaje, izboljšanja izkušnje strank in konkurenčne prednosti. LiveAgent ponuja tudi druge funkcije, kot so upravljanje pritožb, samopostrežna programska oprema in obdelava e-pošte. Podjetje zagotavlja tudi varnostno politiko zasebnosti in GDPR.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico