Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

HTML

Kaj je HTML?

HTML pomeni Hypertext Markup Language. Je najbolj znan jezik označevanja, ki se običajno uporablja za ustvarjanje spletnih strani ali spletnih aplikacij.

Dokumenti HTML se pošiljajo s spletnega ali lokalnega strežnika in jih obdelujejo spletni brskalniki, ki HTML pretvorijo v večpredstavnostne spletne strani.

HTML se običajno uporablja skupaj s CSS in JavaScript.

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni HTML?

HTML ali jezik označevanja hiperteksta omogoča uporabniku ustvarjanje in organiziranje razdelkov, odstavkov, naslovov, povezav in blokov za spletne strani in aplikacije. To ni programski jezik, vendar vam bo omogočil oblikovanje dokumentov v spletu. Uporablja preproste kodne strukture.

Kaj so osnove HTML?

Osnova HTML temelji na nizih elementov (oznak), ki jih lahko imenujemo komponente spletnih strani. Večina elementov ima odprtine in zapirala, ki uporabljajo ustrezno oznako, na primer: & lt; tag & gt; element & lt;/tag & gt ;. Glavne strani, podatki o straneh in strani za stike običajno temeljijo na HTML.

Ali lahko urejate HTML v LiveAgent?

V LiveAgent imate dostop do urejevalnika WYSIWYG, ki vam omogoča vnos in oblikovanje vsebine tudi v HTML. Zahvaljujoč temu lahko preprosto urejate in oblikujete vsebino svojih e-poštnih sporočil, ustvarjate predloge in oblikujete bazo znanja. Tam lahko krepite besedilo, ustvarite oštevilčene sezname, dodate slike, prilepite tabele ali vdelate povezave.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico