Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Interakcija s strankami

Kaj je interakcija s stranko?

Interakcija med podjetjem in stranko se začne, ko slednji odpre zahtevek. Posneti pogovori med klientom, klepetom, tvitanjem ali e-pošto med stranko in podjetjem pred reševanjem zahtevka so enakovredni številu interakcij strank, navedenim na zahtevku.

Prednostno je, da se zahtevek razreši po začetni komunikaciji med stranko in podjetjem, da se zagotovi največje zadovoljstvo strank.

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni interakcija s strankami?

Interakcija s stranko je odnos s stranko, katerega cilj je zadovoljiti njene potrebe in izpolniti pričakovanja. Vendar se ne bi smelo končati le s tem, ampak ga je treba izvesti tudi na način, ki bo gradil dolgoročni odnos s stranko.

Kakšni so primeri interakcije s strankami?

Primerov interakcije s strankami je lahko toliko, kolikor je strank in njihovih posameznih primerov. Splošni primeri so: telefonski klic, odgovor na komentarje v družabnih medijih, stik po e-pošti. Kot rezultat teh interakcij je mogoče z odjemalcem zgraditi čustveni odnos, uporabiti povratne informacije strank in se osredotočiti predvsem na njegove potrebe. Drugi zanimivi primeri so uporaba umetne inteligence, ki lahko podpira ukrepanje. Izjemno pomembna je tudi uporaba poštenega človeškega jezika.

Ali je interakcija s strankami shranjena v LiveAgentu?

Interakcije s odjemalci so shranjene v LiveAgent, da jih lahko agenti uporabljajo po potrebi. LiveAgent uporablja mobilne aplikacije, hibridne tokove zahtevkov in pravila avtomatizacije za pomoč pri samodejni distribuciji zahtevkov.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico