Nadomestno besedilo

Kaj je nadomestno besedilo?

Alternativno besedilo, ki je na voljo v predlogah elektronskih sporočil, se lahko ureja glede na kontekst sporočila. To besedilo se imenuje tudi nadomestno besedilo. V primeru, da agent uporabi predlogo, ki ima nadomestno besedilo “pozdravljeni”, bo to zamenjano z datumom odgovora ali imenom zaposlenega.

Nadomestna besedila se v glavnem uporabljajo za elektronska obvestila in predpripravljene odgovore, ki jih naredijo bolj osebne.

Frequently asked questions

Kaj je nadomestno besedilo?

Nadomestno besedilo je alternativno besedilo v predlogah elektronskih sporočil. To se ureja glede na kontekst sporočila. Največkrat se uporablja pri elektronskih obvestilih in avtomatskih sporočilih.

 

Kakšne so prednosti uporabe nadomestnih besedil?

Nadomestna besedila vam, s pošiljanjem personaliziranih sporočil, pomagajo pri boljšem povezovanju s strankami. Pri personaliziranih sporočilih lahko tako uporabimo ime, elektronski naslov in polja po meri. Z nadomestnimi besedili kreiramo masovna sporočila, ki bodo avtomatizirala vaše delo.

 

Je uporaba nadomestnih besedil mogoča v LiveAgent?

Nadomestna besedila lahko uporabljate tudi v LiveAgent. Z njimi lahko personalizirate sporočila in podpirate vaše agente ter jim olajšate delo.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico