Personalizirani odgovori

Kaj so personalizirani odgovori?

Če želite prikaz svojega imena v elektronskem naslovu, to lahko nastavite s pomočjo personaliziranih odgovorov. Ta funkcija vam omogoča prilagoditev elektronskega naslova svojim potrebam. Namesto imena podjetja ali oddelka bo tako stranka videla vaše ime.

Personalizirana elektronska sporočila se uporabljajo v komunikaciji s končnim uporabnikom. To naredi komunikacijo prijaznejšo. Ko stranka v sporočilu vidi vaše ime namesto vašega položaja, ima to pozitiven vpliv na zaupanje, ki ga ima do vas.

Frequently asked questions

Kako so definirani personalizirani odgovori?

Če želite, da se vaše ime pojavi v elektronskem naslovu, lahko to nastavite z uporabo personaliziranih odgovorov. Ta funkcija vam omogoča prilagoditev elektronskega naslova glede na vaše potrebe. Namesto imena podjetja ali oddelka bo tako prejemnik v elektronskem naslovu videl vaše ime.

 

Kakšni so tipi personaliziranih odgovorov?

Personalizirani odgovori lahko temeljijo na osebnih informacijah (ime in priimek), lahko pa so tudi prilagojeni določeni situaciji oz. času, ko je bilo sporočilo poslano.

 

Ali LiveAgent ponuja personalizirane odgovore?

Personalizirani odgovori so na voljo pri LiveAgent. Z njimi bo pristop k stranki individualen, to pa poveča strankino zaupanje v podjetje.

 

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico