Power klicalnik

Kaj je Power Dialer?

Močno klicanje je izhodno klicanje, ki se od svojega uvedba v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Ta način samodejnega klicanja izbere in pokliče eno številko za drugo v čakalni vrsti za vsakega od razpoložljivih agentov klicnega centra. Naslednja številka na seznamu stikov se pokliče šele, ko je prejšnji klic opravljen in je agent pripravljen sprejeti naslednji klic.

Ko sistem doseže številko, ki je nenadzorovana, zasedena ali prekinjena, takoj nadaljuje s klicanjem naslednje številke, ne da bi agent zahteval kakršen koli ročni vnos. Ko dejanska oseba dvigne slušalko, napajalni klicalnik takoj poveže klic z agentom. Če pa je zaznana telefonska tajnica ali glasovna pošta, se agent lahko odloči, da odloži slušalko in ročno preide na naslednji klic ali pusti sporočilo glasovne pošte.

splošne nastavitve klicev
Nastavitve klicev LiveAgent

Z močnimi klicalniki so agenti seveda bolj učinkoviti, saj jim ni treba izgubljati časa z iskanjem, ugotavljanjem, katero številko poklicati naslednjo, in ročnim izbiranjem vsake številke na seznamu klicev. Namesto tega lahko porabijo več časa za pogovore s potencialnimi strankami. Ko je integriran s CRM, bo Power Dialer prikazal tudi razpoložljive informacije o kontaktu, kar omogoča bolj informirane in prilagojene prodajne pogovore.

V primerjavi z drugimi tehnologijami klicanja (na primer s predvidevanjem in progresivnim klicanjem) so močni klicniki najprimernejši za majhne in srednje velike ekipe izhodnih klicnih centrov. Običajno se uporabljajo za prodajo, odhodne marketinške akcije, spremljanje storitev za stranke, hladne klice itd. Močni klicniki so lahko idealna rešitev za klicanje visokokakovostnih seznamov stikov, kot so obstoječe stranke, in v primerih, ko je verjetno, da bodo agenti imeli daljše interakcije (ko je povprečno trajanje klica dolgo ali nepredvidljivo).

Ker močni klicalniki kličejo številke eno za drugo s seznama in uporabljajo funkcije, kot je dinamična distribucija potencialnih strank, so agenti vedno prisotni in pripravljeni na pogovor, ko je klic vzpostavljen. To zagotavlja boljše vodenje potencialnih strank in kontaktov, manj prekinjenih klicev, manj časa nedejavnosti in več časa za pogovor agenta, izboljšano učinkovitost agenta in večjo konverzijo prodaje.

Try LiveAgent Today

LiveAgent is the most reviewed and #1 rated call center software for SMB.

Frequently asked questions

Kako deluje napajalni klicnik?

Napajalni klicnik (vrsta samodejnega klicanja v klicnem centru) samodejno pokliče številke eno za drugo na seznamu stikov, ko se začne seja klicanja. Sistem pokliče naslednjo številko šele, ko trenutni telefonski klic prekine agent ali stranka, in takoj preide na naslednji klic, če se nihče ne oglasi, je številka zasedena ali prekinjena ali če je zaznana telefonska tajnica. Ko se na telefon oglasi dejanska oseba, se klic takoj poveže z razpoložljivim prodajnim predstavnikom. Močni klicniki razbremenijo agente ročnega klicanja.

Kaj je 'čakalna doba' v napajalnem klicalniku?

'Čakalni čas' v napajalnem klicniku je čas med dvema klicema, od trenutka, ko je bil en klic končan, do trenutka, ko je sprožen naslednji klic. Večina programskih sistemov Power Dialer omogoča nastavitev čakalne dobe glede na lastne nastavitve agentov. Agentom omogoča, da pregledajo razpoložljive podrobnosti (npr. prejšnje interakcije), preden klicalnik začne klicati naslednjo številko, da zagotovi, da so bolje pripravljeni na pogovor.

Ali je v LiveAgentu mogoče uporabiti Power Dialer?

Čeprav programska oprema za klicni center LiveAgent vključuje tako dohodni klicni center kot izhodni klicni center zmogljivosti, Power Dialer trenutno ni del rešitve kontaktnega centra LiveAgent. Vendar pa omogoča odhodne klice prek klicanja »klikni za klic« s spletnih strani, kar je lahko v veliko pomoč prodajnim ekipam.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico