Power klicalnik

Kaj je Power Dialer?

Močno klicanje je izhodno klicanje, ki se od svojega uvedba v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Ta način samodejnega klicanja izbere in pokliče eno številko za drugo v čakalni vrsti za vsakega od razpoložljivih agentov klicnega centra. Naslednja številka na seznamu stikov se pokliče šele, ko je prejšnji klic opravljen in je agent pripravljen sprejeti naslednji klic.

Ko sistem doseže številko, ki je nenadzorovana, zasedena ali prekinjena, takoj nadaljuje s klicanjem naslednje številke, ne da bi agent zahteval kakršen koli ročni vnos. Ko dejanska oseba dvigne slušalko, napajalni klicalnik takoj poveže klic z agentom. Če pa je zaznana telefonska tajnica ali glasovna pošta, se agent lahko odloči, da odloži slušalko in ročno preide na naslednji klic ali pusti sporočilo glasovne pošte.

splošne nastavitve klicev
Nastavitve klicev LiveAgent

Z močnimi klicalniki so agenti seveda bolj učinkoviti, saj jim ni treba izgubljati časa z iskanjem, ugotavljanjem, katero številko poklicati naslednjo, in ročnim izbiranjem vsake številke na seznamu klicev. Namesto tega lahko porabijo več časa za pogovore s potencialnimi strankami. Ko je integriran s CRM, bo Power Dialer prikazal tudi razpoložljive informacije o kontaktu, kar omogoča bolj informirane in prilagojene prodajne pogovore.

V primerjavi z drugimi tehnologijami klicanja (na primer s predvidevanjem in progresivnim klicanjem) so močni klicniki najprimernejši za majhne in srednje velike ekipe izhodnih klicnih centrov. Običajno se uporabljajo za prodajo, odhodne marketinške akcije, spremljanje storitev za stranke, hladne klice itd. Močni klicniki so lahko idealna rešitev za klicanje visokokakovostnih seznamov stikov, kot so obstoječe stranke, in v primerih, ko je verjetno, da bodo agenti imeli daljše interakcije (ko je povprečno trajanje klica dolgo ali nepredvidljivo).

Ker močni klicalniki kličejo številke eno za drugo s seznama in uporabljajo funkcije, kot je dinamična distribucija potencialnih strank, so agenti vedno prisotni in pripravljeni na pogovor, ko je klic vzpostavljen. To zagotavlja boljše vodenje potencialnih strank in kontaktov, manj prekinjenih klicev, manj časa nedejavnosti in več časa za pogovor agenta, izboljšano učinkovitost agenta in večjo konverzijo prodaje.

Try LiveAgent Today

LiveAgent is the most reviewed and #1 rated call center software for SMB.

Frequently asked questions

Kako deluje napajalni klicnik?

Napajalni klicnik (vrsta samodejnega klicanja v klicnem centru) samodejno pokliče številke eno za drugo na seznamu stikov, ko se začne seja klicanja. Sistem pokliče naslednjo številko šele, ko trenutni telefonski klic prekine agent ali stranka, in takoj preide na naslednji klic, če se nihče ne oglasi, je številka zasedena ali prekinjena ali če je zaznana telefonska tajnica. Ko se na telefon oglasi dejanska oseba, se klic takoj poveže z razpoložljivim prodajnim predstavnikom. Močni klicniki razbremenijo agente ročnega klicanja.

Kaj je 'čakalna doba' v napajalnem klicalniku?

'Čakalni čas' v napajalnem klicniku je čas med dvema klicema, od trenutka, ko je bil en klic končan, do trenutka, ko je sprožen naslednji klic. Večina programskih sistemov Power Dialer omogoča nastavitev čakalne dobe glede na lastne nastavitve agentov. Agentom omogoča, da pregledajo razpoložljive podrobnosti (npr. prejšnje interakcije), preden klicalnik začne klicati naslednjo številko, da zagotovi, da so bolje pripravljeni na pogovor.

Ali je v LiveAgentu mogoče uporabiti Power Dialer?

Čeprav programska oprema za klicni center LiveAgent vključuje tako dohodni klicni center kot izhodni klicni center zmogljivosti, Power Dialer trenutno ni del rešitve kontaktnega centra LiveAgent. Vendar pa omogoča odhodne klice prek klicanja »klikni za klic« s spletnih strani, kar je lahko v veliko pomoč prodajnim ekipam.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Expert note

Power klicalnik je učinkovit način samodejnega izhodnega klicanja za klicne centre. Povečuje produktivnost agentov in lahko pomaga pridobiti nove stranke.

Andrej Saxon
Andrej Saxon
Sales manager
Izvedite več o samodejnem klicanju. Poglobljeno razumevanje z razlagami strokovnjakov.

Samodejni klicalnik

Samodejni klicalnik je programska oprema, ki samodejno kliče številke s seznamov klicev in tako agentom klicnega centra prihrani ročno klicanje teh številk. Sistem za samodejno klicanje lahko uporabljajo različna podjetja v različnih panogah, vključno z e-trgovino, gostinstvom, zdravstvenim varstvom, izobraževalnimi ustanovami, ponudniki zavarovalniških in finančnih storitev, nepremičninami, izterjavo dolgov, političnimi organizacijami (pri izvajanju političnih kampanj) in drugo. Z uporabo sistema za samodejno klicanje lahko podjetja v kratkem času dosežejo in spremljajo na stotine ali celo tisoče strank, potencialnih strank ali potencialnih strank. Samodejni klicalniki povečajo produktivnost agentov, izboljšajo učinkovitost klicnega centra in so lahko učinkoviti pri izvajanju izhodnih marketinških kampanj.

Spoznajte več o telefonskem klicalniku. Poglobljeno razumevanje z razlagami strokovnjakov.

Telefonski klicalniki

Telefonski klicalnik je programska rešitev, ki pomaga preprosto opraviti odhodne klice. Obstajata dve vrsti klicalnikov v klicnem centru: ročni in avtomatski. Ročni klicniki so osnovna vrsta klicnika, kjer morajo agenti ročno poklicati stranke. Avtomatski klicalniki pa pomagajo agentom s prednaloženimi številkami in povezovanjem žive osebe. Uporaba samodejnih klicalnikov lahko poveča produktivnost agentov do 300 % z zmanjšanjem časa mirovanja in povečanjem časa pogovora na uro. LiveAgent je primer programske opreme za pomoč uporabnikom, ki ponuja številne funkcije in integracije za klicne centre.

Izvedite več o dohodnem klicu. Poglobljeno razumejte koncepte podpore strankam s preprostimi razlagami strokovnjakov.

Dohodni klic

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam, ki lahko izboljša prodajne ekipe in razporeditev klicev na kartice strank. Vključuje funkcijo oznak in zagotavlja poglobljeno razumevanje konceptov podpore strankam. Poleg tega ponuja integracije ter funkcije za odjemalski portal in upravljanje e-pošte. Lahko se uporablja tudi za dohodne klice in sistem za upravljanje pritožb. Družba nudi demo različico ter novice o posodobitvah in popustih.

Spoznajte več o klicalniku za predogled. Poglobljeno razumevanje z razlagami strokovnjakov.

Predogled klicalnika

Prediktivni klicalnik je programska oprema za samodejno klicanje, ki ponuja funkcije, kot so filtriranje številk, zaznavanje odzivnikov, snemanje klicev in poročila. Klicanje se prilagodi glede na voljo agentov, kar poveča učinkovitost in čas pogovorov. Prediktivni klicalniki imajo omejitve, kot je odsotnost konteksta pred klicem, zaradi česar morda niso najboljša rešitev za podjetja, ki želijo zagotoviti prilagojene uporabniške izkušnje. LiveAgent ponuja programsko opremo za pomoč strankam, VoIP telefonske sisteme, samopostrežno programsko opremo in druge funkcije.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico