Pripomoček za povratne informacije

Kaj je pripomoček za povratne informacije?

Pripomoček za povratne informacije je orodje, ki se uporablja na kateri koli spletni strani ali v aplikaciji, v kateri podajate povratne informacije o izkušnjah, ki so jih imeli. Lahko ima na primer katero koli obliko; lahko je anketa ali samo obrazec.

Uporabnikom je v pomoč tudi, ker imajo verjetno med uporabo nove aplikacije/spletnega mesta, težave in vi pri pri ugotavljanju, kaj popraviti. V teh primerih je pripomoček za povratne informacije najlažji način, da se stranke rešijo vseh težav, s katerimi se srečujejo. Prav tako je dobro, da podjetje ve, kako lahko izboljšti svojo spletno stran za svoje stranke.

Frequently asked questions

Kakšna je definicija pripomočka za povratne informacije?

Pripomoček za povratne informacije je odličen vir povratnih informacij strank o napredku nakupa in storitvah za stranke. Lahko ima različne oblike. To je lahko majhna raziskava zadovoljstva strank, ki je vdelana v vašo aplikacijo ali spletno mesto, ali pa pripomoček z lestvico od 1 do 5, ki vam omogoča, da ocenijo stranke splošno zadovoljstvo z vašimi izdelki in storitvami.

Kakšna je vloga pripomočka za povratne informacije?

Glavna vloga pripomočka za povratne informacije je enostavno zbiranje povratnih informacij. Z njim lahko od strank zahtevate več informacij z nizkim vstopnim pragom. Poleg tega lahko na hitro zbirate povratne informacije in enostavno dobite povratne informacije. Poleg tega stranki pokažete, da vam je mar zanjo, izboljša pa celoten prodajni proces in avtomatizira dejavnosti storitev za stranke.

Ali lahko nastavite pripomoček za povratne informacije v LiveAgent?

V LiveAgent lahko nastavite pripomoček za povratne informacije. To olajša pridobivanje povratnih informacij od strank. Lahko ga postavite kamor koli (ali na mesta) na svojem spletnem mestu. To je odličen način, da se hitro znebite težav na strani odjemalca. Zahvaljujoč temu podjetje hitro prejme signal o napakah ali težavah.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
Predloge za odzive strank za negativne, nevtralne in pozitivne ocene. Shranite naše predloge, da se vsakič profesionalno odzovete.

Predloge e-poštnih odgovorov za povratne informacije strank

Članek predstavlja pomembnost zbiranja in odzivanja na povratne informacije strank v poslovnem okolju. Podjetjem je predstavljenih 10 predlogov za odzivanje na pozitivne, negativne in nevtralne ocene. Poudarjeno je, da je hitro odzivanje na negativne ocene ključno za ohranjanje dobrega odnosa s strankami. Prav tako je navedeno, da je odzivanje na ocene na javnih platformah pomembno za ugled podjetja. Predstavljene so tudi splošne predloge za odzivanje na povratne informacije.

S pomočjo predlogov strank in tabel za povratne informacije lahko podjetja ustvarijo izdelke, osredotočene na stranke, ki jim bodo bolj prišle prav in rešile njihove težave.

Kako ustvariti tablo za povratne informacije in predloge

Uporaba tabel za povratne informacije in predloge v podjetjih lahko poveča zadrževanje in zvestobo strank, kar vodi do več novih strank. Obstaja veliko neučinkovitih načinov za pridobivanje povratnih informacij, kot je e-poštno trženje, obrazci na spletni strani in klicanje strank. Spremljanje družabnih kanalov lahko pomaga pri odkrivanju, kaj si ljudje mislijo o vaši blagovni znamki.

Naj vaše stranke glasujejo, kaj so zanje najpomembnejše lastnosti. O vsaki ideji se pogovorite z njimi na forumu za povratne informacije. Več o tem preberite v članku.

Povratne informacije & Predlogi

Različni načini zbiranja ocen strank so lahko mnenjski razdelek na spletnem mestu, javna objava ocen na spletu, ankete, komunikacija po e-pošti in uporaba socialnih medijev. LiveAgent ponuja programske rešitve za pomoč strankam in upravljanje pritožb ter telefonskih in odjemalskih portalov. Družba je certificirana in ima partnerske programe ter sistem za prejemanje novic in popustov. Podjetje skrbi za varovanje osebnih podatkov strank.

Zahtevajte povratne informacije strank kot profesionalec z e-poštnimi predlogami za povratne informacije LiveAgent. Naših 9 edinstvenih predlog je pripravljenih za uporabo.

Predloge e-pošte za povratne informacije

Povratne informacije so dragocene za merjenje zadovoljstva, trendov in vedenja strank ter pomagajo podjetjem ostati na pravi poti. Najboljši način za zbiranje povratnih informacij je pošiljanje e-poštnih sporočil s pozivi k oceni izdelka ali storitve. Podjetjem se priporoča, da stranke motivirajo s spodbudami, kot so popusti ali boni. V besedilu so navedene predloge e-poštnih sporočil za zbiranje povratnih informacij.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico