Rešitev klicnega centra

Kaj je rešitev klicnega centra?

Rešitev klicnega centra je vse, kar klicni center uporablja pri svojem vsakodnevnem delovanju. Te rešitve so lahke in enostavne za integracijo z obstoječim ogrodjem. Najboljša stvar pri njih je, da so razširljive, kar pomeni, da lahko rešitve klicnih centrov za mala podjetja dobro delujejo za podjetja in obratno.

Kakšna programska oprema se uporablja v klicnem centru?

Nekatere najpogostejše uporabe rešitve klicnega centra vključujejo samodejno porazdelitev klicev in predvidevanje klicanja. Vendar lahko najboljša rešitev za klicni center poenostavi potek dela vaših agentov z uporabo progresivnega klicalnika, skriptiranja in enostavnega upravljanja incidentov za oblak- klicanje na podlagi.

Klicni center LiveAgent

Kakšna je razlika med kontaktnim centrom in klicnim centrom?

Besedni zvezi center za stike in klicni center se pogosto uporabljata izmenično, vendar gre za dve drastično različni stvari. Kontaktni center je zgrajen za pomoč strankam pri vseh njihovih vprašanjih in težavah, medtem ko se klicni center uporablja za stik s strankami za prodajo, promocijo ali predstavitev.

Virtualni kontaktni center je odlična rešitev za B2C poslovanje. Te rešitve klicnih centrov v oblaku za kontaktne centre so fantastične in zmanjšajo število virov, ki jih potrebuje za takšno operacijo. Prav tako pomagajo izboljšati delovanje celotnega kontaktnega centra.

Večina izhodnih kontaktnih centrov uporablja vsekanalni pristop, ki jim omogoča, da svojim strankam pomagajo v različnih medijih – od dohodnih klicev in sporočil SMS do e-pošte in sporočil v družabnih medijih. Vhodni kontaktni centri običajno uporabljajo programsko opremo, ki ni tako sofisticirana, vendar še vedno zagotavlja način za izboljšanje komunikacije.

Zahtevki za vse kanale LiveAgent

Večina podjetij uporablja rešitev kontaktnega centra v oblaku namesto interne rešitve, saj jo je veliko lažje integrirati z obstoječim ogrodjem in običajno zahteva veliko manj virov.

Kako lahko podjetja izkoristijo rešitve klicnega centra?

Dobra rešitev klicnega centra naredi vašo ekipo učinkovitejšo s svojim enotnim vmesnikom in vašemu podjetju zagotavlja:

Poleg tega vam programska oprema, polna funkcij, kot je LiveAgent, omogoča analizo vsakega dela vašega podjetja, njegovo optimizacijo od začetka in uporabo več digitalne kanale za komunikacijo – vse znotraj iste programske opreme.

Zakaj je zagotavljanje kakovosti pomembno za rešitve klicnih centrov?

Samo zato, ker ima vaš klicni center ali kontaktni center rešitev, kot je LiveAgent, še ne pomeni nujno, da boste opazili takojšnjo izboljšavo kakovosti. Zagotavljanje kakovosti je tam, da odpravi vse manjše težave in postavi nekaj standardov kakovosti, ker želite zagotoviti dosledno in zanesljivo storitev.

Čeprav stranka morda nima vedno prav, mora imeti izjemno izkušnjo stranke in z ustreznim zagotavljanjem kakovosti lahko to zagotovite vsakič.

Kako rešitev klicnega centra pomaga zaposlenim na daljavo?

Rešitev klicnega centra ponuja številne prednosti, še posebej, če imate oddaljeno delovno silo. Številne ekipe na primer med pandemijo delajo od doma in vedno več podjetij svoje potrebe po klicnem centru oddaja zunanjim izvajalcem v tujino.

To pomeni, da bo vsako podjetje za komunikacijo s strankami potrebovalo zmogljivo programsko opremo za klicne centre, kot je LiveAgent. Takšna programska oprema je idealna za oddaljeno delovno silo, saj ima brezhibno nastavitev na daljavo, enostavno uvajanje in usmerjanje klicev na podlagi spretnosti.

Funkcija usmerjanja klicev v programski opremi za klicni center LiveAgent

Kakšna oprema je potrebna za klicni center?

Čeprav se je tehnologija v ozadju klicnih centrov v zadnjih nekaj letih drastično spremenila, se standardna oprema ni. Klicni center potrebuje računalnike, specializirano programsko opremo in podprte klicne naprave, kot so slušalke in strojni telefoni.

Doslednost in zanesljivost sta ključna pri upravljanju pričakovanih strank in odgovarjanju na njihove poizvedbe. Z zagotavljanjem kakovosti lahko oboje povečate s svojim agentom, kar znatno izboljša komunikacijo B2C.

Set up your call center within minutes!

Get your call center productivity to the highest level and improve the quality of customer interactions with LiveAgent.

Frequently asked questions

Kaj je rešitev klicnega centra?

Rešitev klicnega centra je orodje, ki pomaga pri dohodnih in odhodnih operacijah katerega koli klicnega ali kontaktnega centra v oblaku. Številne rešitve klicnih centrov pogosto ponujajo podporo drugih pomembnih komunikacijskih kanalov, kar dodaja uporabnost in jih naredi za popolno rešitev kontaktnega centra v oblaku.

Kakšna programska oprema se uporablja v klicnem centru?

Uporabljajo programsko opremo IVR za samodejne odzive in usmerjanje dohodnih klicev na podlagi spretnosti, VoIP za sprejemanje klicev prek interneta z uporabo računalnikov, programsko opremo za spremljanje kakovosti klicev in CRM za enostaven dostop do podatkov o strankah.

Kakšna je razlika med kontaktnim centrom in klicnim centrom?

Klicni center je kraj, kjer agenti kličejo stranke za prodajo, promocijo ali predstavitev – kontaktni center je osredotočen na stvari, kot je podpora strankam. Prodajne ekipe lahko uporabljajo rešitve klicnih centrov v oblaku za odhodne klice, medtem ko lahko dohodni klicni centri ali ekipe za pomoč strankam uporabljajo rešitve dohodnih klicnih centrov.

Kako lahko podjetja izkoristijo rešitve klicnega centra?

Z izkoriščanjem rešitev, kot je LiveAgent, lahko podjetja izboljšajo stopnjo odziva, povečajo zadovoljstvo svojih strank in spremljajo, kaj počnejo njihovi agenti v danem trenutku. Poleg tega poenostavlja notranje prakse in izboljšuje način interakcije agentov s strankami.

Zakaj je zagotavljanje kakovosti pomembno za rešitve klicnih centrov?

Doslednost in zanesljivost sta ključni pri upravljanju pričakovanj strank in odgovarjanju na njihove poizvedbe. Z zagotavljanjem kakovosti lahko oboje vcepite svojim agentom, kar znatno izboljša komunikacijo B2C.

Kako rešitev klicnega centra pomaga zaposlenim na daljavo?

S hitro uvedbo, preprosto večkanalno komunikacijo in usmerjanjem klicev na podlagi veščin rešitev klicnega centra centralizira oddaljeno delovno silo in omogoča bolj gladko delovanje. To posledično izboljša produktivnost agentov in jim pomaga zagotoviti boljšo, bolj prilagojeno izkušnjo za stranke.

Kakšna oprema je potrebna za klicni center?

Osnove katerega koli klicnega centra so računalniki in nekaj osnovne programske opreme, vendar bo vsak dober klicni center imel rešitev na recepciji, kot je LiveAgent, za pomoč pri večini vidikov njihovega poslovanja. Številni dohodni in odhodni klicni centri uporabljajo dodatno opremo za zagotavljanje izjemnih storitev za stranke in dosledne uporabniške izkušnje. Ta oprema vključuje samodejne klicnike, slušalke, napredne klicne naprave ali celo dodatne produktivne aplikacije za izboljšanje delovanja agentov.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

    Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

    ×
    Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

    Na voljo smo v več terminih

    Rezervirajte si demo različico