Iščete
službo za pomoč uporabnikom za WordPress?

LiveAgent je najboljša izbira, saj ponuja več kot 140 funkcij in več kot 40 integracij.

  • ✓ Brez stroškov nastavitve    
  • ✓ Podpora 24/7    
  • ✓ Kreditna kartica ni potrebna    
  • ✓ Prekličite kadarkoli
Uporabljajo ga
Forbes logo
airbus logo
Nascar logo
USC logo
helpdesk software animation

Izboljšajte podporo strankam z LiveAgentovim vtičnikom za pomoč uporabnikom in za klepet v živo, namenjenim WordPressu

Zagotavljanje odlične podpore strankam je tisto, kar je pomembno, je tisto, kar pomaga blagovnim znamkam, da izstopajo od konkurence, in ohranja zvestobo strank. Če poslujete na WordPressovem spletnem mestu, je z LiveAgentovim vtičnikom za pomoč uporabnikom in za klepet v živo, namenjenim WordPressu, zagotavljanje hitre in učinkovite podpore veliko lažje. S svojimi strankami in potencialnimi strankami sodelujte proaktivno, ponudite takojšnjo podporo, izboljšajte zadovoljstvo strank in spodbudite konverzijo.
  • SaaSworthy Fastest Growing Helpdesk Software Q1 2022

Ali je LiveAgentov vtičnik za pomoč uporabnikom in za klepet v živo, namenjen WordPressu, prava izbira za vaše podjetje?

Izbira pravega vtičnika za pomoč v WordPressu ni nujno zahtevna naloga. Z vtičnikom LiveAgent lahko na svoje spletno mesto ali blog, ki ga poganja WordPress, preprosto dodate gradnik za klepet v živo. S širokim naborom običajnih in edinstvenih funkcij klepeta v živo lahko izkoristite:
real-time typing view

Najhitrejši in popolnoma prilagodljiv gradnik za klepet, ki dopolnjuje vaše spletno mesto

Ker imajo današnji potrošniki visoka pričakovanja glede hitrosti podpore strankam, smo izdelali  najhitrejši gradnik za klepet v živo na trgu, ki se prikaže v samo 2,5 sekunde. Poleg tega ga je mogoče v celoti in enostavno prilagoditi – videz pripomočka za klepet lahko natančno uravnate, tako da bo videti kot del vašega spletnega mesta.
Live chat - Proactive chat invitations

Proaktivna povabila na klepet, da vključite in pretvorite več obiskovalcev v stranke

Izboljšajte sodelovanje tako, da svoje že obstoječe in potencialne stranke proaktivno povabite na klepet z agenti, medtem ko brskajo po vašem spletnem mestu. Nastavite povabila za klepet za URL-je po meri, kot so strani s cenami ali blagajne, in povečajte konverzije kot še nikoli doslej. LiveAgent prav tako zagotavlja, da se proaktivna vabila prikažejo le, ko je na spletu dovolj razpoložljivih predstavnikov.
Shared customer information - LiveAgent

Inteligentno usmerjanje klepeta za zagotavljanje hitre in pravilne komunikacije

LiveAgent usmerja dohodne klepete k pravim članom vaše ekipe in dinamično prilagaja razpoložljivost klepeta, ko se vaši agenti prijavljajo in odjavljajo med izmenami. Poleg tega napredno usmerjanje klepetov zagotavlja, da se klepet dodeli agentom, ki so s temi strankami v klepetu že sodelovali, kar zagotavlja natančnejšo in ustreznejšo komunikacijo.
smart and intelligent call routing by LiveAgent

Spletno spremljanje za opazovanje vedenja obiskovalcev na vašem spletnem mestu.

Spremljajte, kdo brska po vašem spletnem mestu, kako se po njem premika in kako dolgo je na njem. Oboroženi z ustreznim kontekstom, kot so dejanska stran obiskovalca, referenčni HTTP, država in trenutni čas, jih lahko proaktivno povabite na klepet, ko se vam zdi to primerno.
What is live chat software

Vpogled v tipkanje v realnem času za hitrejšo pripravo odgovorov

Naredite vtis na stranke, s katerimi se pogovarjate, in jim z čarovnijo “vpogleda v tipkanje v realnem času” zagotovite še hitrejše odgovore. Oglejte si, kaj obiskovalec na drugi strani v realnem času vtipka v pogovorno okence, še preden pošlje to sporočilo, in začnite razmišljati o odgovoru. Odgovor pripravite, še preden je vprašanje dejansko poslano, in navdušite stranke s hitrimi storitvami.
Three agents providing support via voice

Interni klepet za interakcijo s sodelavci, kadar je potrebna dodatna pomoč

Nimate odgovora ali ne morete takoj rešiti strankine težave? Povežite se s sodelavci preko notranjega klepeta, kadar potrebujete pomoč članov ekipe. Svoje sodelavce lahko povabite v tekočo sejo klepeta, jim pošljete besedilna sporočila ali napišete opombe, ki so vidne samo vam in drugim agentom.

Zakaj bi morali svojim strankam ponuditi podporo preko klepeta v živo

Trend na svetovnem trgu

Klepet v živo kot komunikacijski kanal še naprej raste. Globalni trg programske opreme za klepet v živo naj bi do leta 2023 dosegel vrednost 997 milijonov dolarjev.

Poveča zadovoljstvo strank

Klepet v živo ima najvišjo stopnjo zadovoljstva med vsemi kanali storitev za stranke, in sicer 73 %, v primerjavi z 61 % za e-pošto in 44 % za telefonsko podporo.

Poveča prodajo in zvestobo

79 % podjetij trdi, da ponudba podpore preko klepeta v živo pozitivno vpliva na prodajo, prihodke in zvestobo strank.
Macros, Attachments and Notes

Celostna rešitev

Poleg vtičnika za klepet v živo za WordPress, LiveAgent ponuja celovito vsekanalno rešitev za pomoč uporabnikom, ki vključuje več kot 180 funkcij, več kot 40 integracij in na tone razpoložljivih možnosti prilagajanja.

Služba za pomoč uporabnikom v oblaku za vse vaše potrebe v zvezi s podporo strankam

Tudi sicer LiveAgentova programska oprema za pomoč uporabnikom in klepet v živo popolnoma temelji na oblaku. Ker je služba za pomoč uporabnikom ena izmed najtežjih aplikacij za storitve za stranke, je rešitev v oblaku boljša rešitev iz različnih razlogov. Ne zahteva neprijetnega prenosa, deluje in shranjuje podatke na oddaljenih strežnikih ter ne preobremenjuje vaše podatkovne zbirke, zato jo lahko uporabljate tudi takrat, ko je vaše spletno mesto v okvari.
help desk software by LiveAgent
LiveAgent - call center software trusted by leading companies

Srečnejše stranke so na dosegu enega klika, poskusite!

Ali ste vedeli, da je bil LiveAgent v letih 2019 in 2020 najbolje ocenjena programska oprema za pomoč uporabnikom za mala in srednje velika podjetja? Poizkusite popolnoma funkcionalno in brezskrbno 14-dnevno brezplačno različico, ter si podrobneje oglejte, kako vse skupaj deluje in kako vam lahko pomaga dvigniti podporo strankam na višjo raven. Kreditna kartica ni potrebna.

V dobrih rokah boste!

Veste kaj imajo skupnega Huawei, BMW, Yamaha in O2? Prav ste uganili.. LiveAgent!

Poskusite brezplačno zdaj Kreditna kartica ni obvezna
G2 Crowd
Capterra
GetApp
Povezani članki zPodpora za WordPress
Ali stranke, ki uporabljajo vaše gostovanje, potrebujejo bolj kvalitetno pomoč? Dajte jo jim s pravo programsko opremo. Preizkusite LiveAgent, 14 dni brezplačno, brez pripetih nizov.

Programska oprema za pomoč uporabnikom za spletno gostovanje

LiveAgent je programska oprema za pomoč strankam za mala in srednja podjetja, ki ponuja večkanalni pristop za zagotavljanje odličnih storitev za stranke, vključno s funkcijami klepetanja v živo, podporo na družbenih omrežjih in e-poštnim sistemom. Podpira 43 različnih prevodov, ponuja več možnosti plačila, vključno z brezplačno preizkusno različico, in je enostaven za uporabo. LiveAgent je najbolj cenjena in najbolje ocenjena programska oprema, ki jo lahko uporabljajo mala in srednja podjetja ter nekatera velika podjetja, kot so Huawei, BMW, Yamaha in Oxford University.

Preidite na programsko opremo z vrhunskim klepetom v živo in večkanalnim vstopničnim sistemom. Izboljšajte vašo službo za pomoč strankam z elektronsko pošto, družbenimi omrežji in še veliko več.

Iščete uporabniško podobno alternativo?

LiveAgent je večkanalna platforma za pomoč strankam z naprednim sistemom zahtevkov in najhitrejšim klepetom v živo na trgu, ki ponuja storitve za izboljšanje komunikacije s strankami, integracije, glosar, blog in spletne seminarje.

Poglejte zakaj je LiveAgent najboljša alternativa za Desk.com. Spoznajte prednosti in se prijavite za brezplačni 14-dnevni preizkus že danes.

Iščete boljši program za podporo strankam?

Platforma LiveAgent je namenjena podpori strankam s pomočjo programske opreme za upravljanje klicnega centra in pomoč strankam. Ponuja tudi možnost integracij, spletnih seminarjev ter individualnih ponudb za izboljšave.

Iščete alternativo za Olark? Poglejte si LiveAgent zmogljivosti, orodja, funkcije in večkanalno podporo za ugodno ceno.

Iščete Olark alternativo?

LiveAgent je najhitrejši pripomoček za klepet v živo na tržišču, čas prikaza je samo 2.5 sekunde. Ponuja tri plačljive pakete z odličnimi orodji, funkcijami in integracijami za izboljšanje delovnega toka. Ugodna cena za vse orodja.

LiveAgent ponuja več kot 175 uporabnih funkcij in najhitrejši vmesnik za klepet v živo na tržišču, klicni center in podporo kanalom, kot je Instagram.

Iščete alternativo za LiveChat?

LiveAgent je najbolje ocenjena programska oprema za podporo strankam za mala in srednja podjetja v letu 2019. Bodite blizu vašim strankam in jim ponudite hitrejšo podporo z LiveAgent.

LiveAgent je odlična alternativna rešitev, če želite več možnosti za komuniciranje s strankami. Preselite svoje podatke s CallPage k LiveAgent že danes.

Iščete alternativo za CallPage?

LiveAgent je odlična rešitev za podporo strankam, premaga konkurente v funkcionalnosti, vrednosti za denar in mobilnosti. Dostopne cene in odzivna podpora.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico