Aplikacija klicnega centra

Kaj je aplikacija za klicni center?

Customer service application brings every form of communication, such as emails and chat messages into the command center. This application helps the customer support team to stay organized and managed. It enables users to sort tickets or to assign ticket to a certain agent. There are various features that customer service applications offer – forum, knowledge base, live chat, or mobile support. You can place a help button into your mobile app and customers can also receive a resolution through mobile support.

Aplikacija Klicni center je vrsta aplikacije za pomoč strankam in strankam omogoča dostop do podpore prek telefonskega klica iz klicnega centra. Povečuje učinkovitost ekipe za pomoč strankam in zadovoljstvo strank.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO
LiveAgent je popolnoma opremljena programska oprema za storitveni center, ki za združevanja postopkov uporablja sistem za izdelavo zahtevkov.

Programska oprema za storitveni center za boljšo uporabniško izkušnjo

Program LiveAgent je namenjen poenostavitvi delovnih postopkov in izboljšanju odnosov s strankami. Omogoča preklapljanje med različnimi oblikami komunikacije in avtomatizacijo pogostih opravil. Z oblikovanjem edinstvenih kontaktnih obrazcev in centrov za podporo se lahko prilagodi potrebam sektorja. Program nenehno izboljšujejo in ima več kot 179 funkcij in 40 integracij, ki pomagajo upravljati interakcije s strankami. LiveAgent nudi ključna orodja za poenostavitev dela in izboljšanje odnosov s strankami.

Programska oprema za odhodni klicni center LiveAgent vam omogoča odhodne klice prodajnim potencialnim strankam, potencialnim strankam ali trenutnim strankam. Preizkusite 14-dnevno brezplačno preskusno različico in dvignite svoje podjetje na novo raven.

Učinkovita programska oprema za odhodni klicni center

Programska oprema LiveAgent je namenjena podpori odhodne komunikacije s strankami in izboljšanju odnosov z njimi. Raziskava je pokazala, da ima proaktiven pristop k strankam pozitiven učinek. Brezplačna preskusna različica je na voljo za 7 ali 30 dni, odvisno od uporabljene e-pošte.

LiveAgent provides a large number of integrations in the form of plugins. Check out all the available integration solutions right now.

Integracije

Tekst govori o številnih aplikacijah, ki so na voljo za uporabo na področju elektronskega poslovanja in CRM, vključno s telefonom, obračunskim sistemom, e-pošto in VoIP. Prav tako se predstavljajo številni partnerji, kot so iPlan, Maxtel.dk in Telnyx, ki ponujajo storitve v oblaku in internetno telefonijo. Zbirka vključuje integracije za pošto, spremljanje in migracijo.

LiveAgent pomaga maloprodajni industriji pri zagotavljanju najboljših možnih storitev za stranke. LiveAgent - ena večkanalna rešitev za vsakega kupca.

Programska oprema za pomoč uporabnikom v trgovini na drobno

Trgovina lahko postane odličen vir vprašanj kupcev. S konceptom "kupi in klikni" lahko izboljšate njihovo nakupovalno izkušnjo. Zagotovite pomoč kupcem s klepetom v živo, portalom strank, bazo znanja ali pogostimi vprašanji. Poleg tega lahko povečate dobiček.

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×
Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico