Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Frontna linija

Kaj je frontna linija?

Frontna linija je vaša ekipa, ki se neposredno ukvarja s strankami v vsakodnevni rutini. Frontna linija je znana tudi kot vaša ekipa za stranke. Je eden najpomembnejših in občutljivih sestavnih delov vašega podjetja zaradi dveh glavnih razlogov. Prvič, predstavljajo vaše podjetje tujcu, na kratko, so vaša podoba.

Drugič, vaše prihodnje in sedanje stranke so odvisne od njihovih veščin ravnanja s strankami. Podoba in ugled vašega podjetja sta v celoti odvisna od prve črte. Člani prve črte morajo biti nepozabni in se mora z njimi enostavno komunicirati, saj se mora stranka počutiti sproščeno.

Pogosta vprašanja

Kaj je frontna linija?

Frontna linija je ekipa za pomoč strankam, ki ima vsak dan neposreden stik s strankami. Je eden najpomembnejših elementov podjetja, saj ga zastopajo pred strankami, vplivajo na podobo in resnično vplivajo na prodajo. Zato je izredno pomembno, da so zaposleni na prvi liniji ljudje z visokimi komunikacijskimi sposobnostmi.

Kakšen je pomen frontne črte?

Sprednja linija je zelo pomembna, saj je pogosto prvi in glavni stik med stranko in blagovno znamko. Ima velik vpliv na odločitve kupcev pri nakupu, pa tudi na njihovo zadovoljstvo s stikom z blagovno znamko. Hitro in strokovno morajo reševati težave strank, jim pomagati pri sprejemanju odločitev, graditi odnos s stranko in navdihovati njihovo zvestobo.

Ali lahko v LiveAgent dodate agente na frontno linijo?

Agenti, ki neposredno kontaktirajo stranko, so na prvi črti, zato je to pri LiveAgent seveda mogoče. Glede na svoje pravice imajo agenti poseben dostop do sistema, ki jim omogoča izvajanje posebnih dejanj in zmožnosti.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico