Brezplačen preizkus

Language switcher

–Hidden comment

Use attributes in format region_from and region_to= to change the languages showing in language switcher.
Available regions are:
europe_from europe_to
asia_from asia_to
mideast_from mideast_to
america_from america_to

Example:
europe_from=0 europe_to=22 will put all languages (ordered in language switcher settings) from 1 to 21 to Europe region:
asia_from=22 asia_to=25 will put all languages from 23 to 24 (so only 2) into Asia region.

Programska oprema za pomoč uporabnikom

Kaj je programska oprema za pomoč uporabnikom?

Programska oprema je tu, da upravlja odnose s strankami. To je spletna platforma, kjer lahko vaši zastopniki rešujejo težave strank.

V programski opremi Help Desk se vsako postavljeno vprašanje spremeni v zahtevek. Ti zahtevki ne vsebujejo nobenih podatkov o stranki, samo o njeni težavi. To lahko povzroči ponavljanje zahtevkov in stranke postanejo razočarane.

Programska oprema za pomoč ponuja številne prednosti tako zastopnikom kot strankam. Zastopniki lahko dodeljujejo, dajejo prednost in kategorizirajo zahtevke ter zlahka razvrščajo rešene in nerešene zahtevke. Portal za stranke strankam ponuja bazo znanja in forum skupnosti, kjer lahko najdejo rešitve za svoje težave.

Pogosta vprašanja

Kako določiti programsko opremo za pomoč uporabnikom?

Podporna programska oprema je programska oprema, ki podpira delovanje ekipe za pomoč strankam. Zahvaljujoč njej imate možnost združevanja vseh agentov v eno mesto, dostop do e-poštnega predala, klepete v živo, klice, kontaktne obrazce, pa tudi podatke o strankah, zgodovino stikov in poročila.

Katere so nujne funkcije programske opreme za pomoč uporabnikom?

Nujne funkcije programske opreme za tehnično podporo vključujejo dostop do vseh komunikacijskih kanalov, kot so e-pošta, družabni mediji, klepet v živo in klicni center, intuitiven vmesnik, možnost integracije z drugimi orodji in možnosti sodelovanja z drugimi agenti. Seveda je treba s programsko opremo ravnati na odličnem nivoju.

Ali LiveAgent ponuja programsko opremo za pomoč uporabnikom?

LiveAgent ponuja programsko opremo za tehnično podporo. Programska oprema vključuje vse možnosti, potrebne za ohranitev službe za stranke na najvišji ravni. Ne ponuja samo večkanalnih funkcij, ampak tudi dostop do poročil in zgodovine dejavnosti. Vključuje tudi vrsto dodatnih funkcij, ki lahko izboljšajo delo ekipe.

Nazaj na Slovar Ustvarite račun BREZPLAČNO

Naša spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov, kot je navedeno v našem pravilnik o zasebnosti in piškotkih.

×

Rezervirajte klic ena na ena in ugotovite kako lahko LiveAgent koristi vašemu podjetju.

Na voljo smo v več terminih

Rezervirajte si demo različico